Şimdi Ara

Odtü kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci İşleriyle görüştüm tam bir çirkef kadın okula gelme e kayıttan yaptır falan dedi soru sormaya kalmadan suratıma kapattı.
    Şırfıntı pislik internet sitemizde yazıyor dedi geçti.
    Şimdi ben internet sitesini arıyorum tarıyorum e kayıt harici kayıtla ilgili hiçbir şey yok.
    Bulan birisi bana odtü nün sayfasından linkini atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibari ile e devletten kayıt yaptırabilirsin, yada 15'ini bekleyiphttps://osyskayit.metu.edu.tr buradan odtünün kendi sitesinden kayıt yaptırabilirsin. İkinci verdiğim yerden yaptırırsan yurt başvurusu- burs başvurusu) gibi ekstra birkaç şeyi de tamamlamış olursun. OKula gidip kayıt yapılmıyor yani
  • Mortal-Gamer kullanıcısına yanıt
    Sağol herhalde site 15inden sonra açılır?
    teşekkür ederim

• Hocam senin sikintin ne surekli sorup duruyorsun bunlari bunlar odtunun sitesinde hepsi yaziyor bugun e kayidini yap yeter sonra yat dinlen birazcik ayin sonunda kimlik kartlari verilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Bugün itibari ile e devletten kayıt yaptırabilirsin, yada 15'ini bekleyiphttps://osyskayit.metu.edu.tr buradan odtünün kendi sitesinden kayıt yaptırabilirsin. İkinci verdiğim yerden yaptırırsan yurt başvurusu- burs başvurusu) gibi ekstra birkaç şeyi de tamamlamış olursun. OKula gidip kayıt yapılmıyor yani

E devletle kayıt yaptıranlar yurt başvurusu yapamıyor mu internet üzerinden?
  • Odtü e devletten kaydı zorunlu kılıyor. E devletten hallet öncesinde. Kardeşim öyle yaptı.
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Ben okula gidip az takılmak istiyordumda öyle bir imkan yokmuş illa internetten olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    AÖF İkinci Üniversite İmkanı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Ben okula gidip az takılmak istiyordumda öyle bir imkan yokmuş illa internetten olacak

Hocam hayir gidebilirsin. Ben gidecegim. Sen bi tel nonu at bana gitmeden tanisalim.

• Hocam baksanıza bi ben yaptım Makineye kaydımı e devletten. Uygulamada ve sitede bu yazıyor. Komik olacak belki de yani benim kaydım tamam mı:D
    Bu mesaja eklenen görseller:

Odtü kayıt

• ya arkadaşlar atla deve değil e devletten kayıt yaptırın sonra odtünün sitesinden tamamlayın kaydınızı. her ayrıntı var sitesinde. günde 1000 kişi arıyor öğrenci işleri böyle zaman harcatıyor onlar da insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.