Şimdi Ara

ODTÜ işletme mi Galatasaray İşletme mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
27.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KESİNLİKLE ODTÜ İŞLETME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 23 Haziran 2015; 1:02:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam sanırsam mezun olmuşsunuzdur ne yapiyorsunuz nasil gidiyor :) Ben ODTÜ isletmeye gecmek istiyorum acikcasi icimde hep finansa yoneticilige bir heves vardi suan ODTÜ insaat muhendisligindeyim fakat gecme hakkim var merkezi yatay gecisle. Calisiyor musunuz neler yapiyorsunuz merak ediyorum bilgilendirirsrniz sevinirim biraz Tavsiye eder misiniz bu arada herkes isletmeci fazlaligi bulundugundan sikayetci piyasada, tabi bu muhendislikte de gecerli olan bir sey. Acaba bolumun durumu nasildir eski kalitesi devam ediyor mu suan? Tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 16 Mart 2017; 20:53:12 >

Sorular icin ozelden ulasmanizi tavsiye ederim. burada soru enflasyonu yaratilacak yoksa. Helalinden 10 hocam. Finans seviyosan gec. Isletme fazlaligi vs de Finans alaninda cok da fazlalik yok. hatta buyuk bir talep var. ODTU isletme de Finans alaninda Turkiyenin en iyi egitim kurumlarindandir.

Konuyu acan Devilmay1cry su anda Isvec'te master'ini yapiyor. Kendisi master'dan once bir finans kurulusunda calisiyordu. Beraber okuduk ;) Unutmustur burayi. ben de uzuuuuuuuuun bi suredir girmiyodum. son 2-3 aydir ara ara girip foruma bakiyorum. ama ozel mesaj atarsaniz er ya da gec donuyorum.

Syg.
    Tsk.
    bbye

Orijinalden alıntı: sicknessss

Ulan benim ne isim var burada :D

Sorular icin ozelden ulasmanizi tavsiye ederim. burada soru enflasyonu yaratilacak yoksa. Helalinden 10 hocam. Finans seviyosan gec. Isletme fazlaligi vs de Finans alaninda cok da fazlalik yok. hatta buyuk bir talep var. ODTU isletme de Finans alaninda Turkiyenin en iyi egitim kurumlarindandir.

Konuyu acan Devilmay1cry su anda Isvec'te master'ini yapiyor. Kendisi master'dan once bir finans kurulusunda calisiyordu. Beraber okuduk ;) Unutmustur burayi. ben de uzuuuuuuuuun bi suredir girmiyodum. son 2-3 aydir ara ara girip foruma bakiyorum. ama ozel mesaj atarsaniz er ya da gec donuyorum.

Syg.
    Tsk.
    bbye

Vay be çok nadir giriyorum foruma bu konu hala yaşıyor şaşırtıcı.

ODTÜ işletme candır arkadaşlar. Piyasada işletmeci fazlalığı ya da eksikliği olup olmadığı tamamen bakış açısına göre değişir. Ancak işletmeci enflasyonuna rağmen piyasadaki belli okullardan mezun olanlara her daim talep vardır.

İşletme çok geniş bir alan, her konudan biraz öğretir, bir işletmeyi hakkıyla yönetmek için psikolojiden hukuka kadar bir çok alanda fikir sahibi olmak gerekir. İşletme okumak meslek değil vizyon/ bakış açısı katar. Sonrası size kalmış. ODTÜ işletme Türkiye'de bu eğitimi en iyi veren okullardan biri, ben asla pişman değilim. İsabetli bir seçim yaptığıma inanıyorum.

Önemli nokta bu genel geçer derslerin, eğitimin ardından kendinizi nasıl konumlandırdığınızda bitiyor. Piyasada kendini geliştirmeye açık, işini düzgün yapan insanlar her zaman kendine yer bulur. Türkiye finans, daha net olursak bankacılık alanında epey gelişmiş bir ülke. Finansın diğer alanları biraz arkadan geliyor ama gelişme potansiyeli yüksek. Ayrıca Türkiye'de son yıllarda yeni fırsatlar da ortaya çıkıyor. ODTÜ işletme özellikle finans alanında çalışmak isteyenlere çok güzel seçmeli dersler, güzel bağlantılar sunuyor.

Ben şuanda yüksek lisansımı bitiriyorum, ODTÜ işletmeyle başlayan maceram devam ediyor. ODTÜ'nün bana kattıklarının gerçekten muazzam olduğunu düşünüyorum. Tercihimi Galatasaray'dan yana kullansaydım şu olurdu diye ahkam kesemem ancak ODTÜ işletmeyle ile ilgili sorularınız varsa özelden mesaj atabilirsiniz. Çok nadir giriyorum ancak elimden geldiğince okulum hakkında sorularınızı foruma girdikçe yanıtlayabilirim.

Eğer zamanım olursa ileride bu konudaki yazılanlardan bir ODTÜ işletme incelemesi yazabilirim. Bu konu hala yaşadığına göre yaklaşan tercih dönemi öncesi genç kardeşlerimiz için yararlı bir konu olabileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

Ulan benim ne isim var burada :D

Syg.
    Tsk.
    bbye

Vay be çok nadir giriyorum foruma bu konu hala yaşıyor şaşırtıcı.

ODTÜ işletme candır arkadaşlar. Piyasada işletmeci fazlalığı ya da eksikliği olup olmadığı tamamen bakış açısına göre değişir. Ancak işletmeci enflasyonuna rağmen piyasadaki belli okullardan mezun olanlara her daim talep vardır.

İşletme çok geniş bir alan, her konudan biraz öğretir, bir işletmeyi hakkıyla yönetmek için psikolojiden hukuka kadar bir çok alanda fikir sahibi olmak gerekir. İşletme okumak meslek değil vizyon/ bakış açısı katar. Sonrası size kalmış. ODTÜ işletme Türkiye'de bu eğitimi en iyi veren okullardan biri, ben asla pişman değilim. İsabetli bir seçim yaptığıma inanıyorum.

Önemli nokta bu genel geçer derslerin, eğitimin ardından kendinizi nasıl konumlandırdığınızda bitiyor. Piyasada kendini geliştirmeye açık, işini düzgün yapan insanlar her zaman kendine yer bulur. Türkiye finans, daha net olursak bankacılık alanında epey gelişmiş bir ülke. Finansın diğer alanları biraz arkadan geliyor ama gelişme potansiyeli yüksek. Ayrıca Türkiye'de son yıllarda yeni fırsatlar da ortaya çıkıyor. ODTÜ işletme özellikle finans alanında çalışmak isteyenlere çok güzel seçmeli dersler, güzel bağlantılar sunuyor.

Ben şuanda yüksek lisansımı bitiriyorum, ODTÜ işletmeyle başlayan maceram devam ediyor. ODTÜ'nün bana kattıklarının gerçekten muazzam olduğunu düşünüyorum. Tercihimi Galatasaray'dan yana kullansaydım şu olurdu diye ahkam kesemem ancak ODTÜ işletmeyle ile ilgili sorularınız varsa özelden mesaj atabilirsiniz. Çok nadir giriyorum ancak elimden geldiğince okulum hakkında sorularınızı foruma girdikçe yanıtlayabilirim.

Eğer zamanım olursa ileride bu konudaki yazılanlardan bir ODTÜ işletme incelemesi yazabilirim. Bu konu hala yaşadığına göre yaklaşan tercih dönemi öncesi genç kardeşlerimiz için yararlı bir konu olabileceğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam dönemin başında sizin ve @sicknessss hocamın da gazıyla odtü inşaattan geçiş yaptım şuan işletmedeyim, mutluyum da teşekkür ederim tekrardan bir arkadaş sorunca hatırladım konuyu :) Umarım sizlerin keyfileri de yerindedir, neler yapıyorsunuz

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de bölümden gittiyseniz , bölümden tamamen umudumuzu keselim mi ya

Orijinalden alıntı: Guest-0ED428C1F

Hocam siz de bölümden gittiyseniz , bölümden tamamen umudumuzu keselim mi ya
    Yok hocam neden öyle diyorsunuz benim neyim var

Siz inşaat mı düşünüyordunuz? Bu arada temelli gitmedim aklımın bir köşesinde halen eski bölümümm...

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    zaten şimdi gördüm 2017'den beri kafanızda hep varmış .Ben bu son olaylardan sonra ani bir seçimle gittiniz sanmıştım .

Orijinalden alıntı: Guest-0ED428C1F

zaten şimdi gördüm 2017'den beri kafanızda hep varmış .Ben bu son olaylardan sonra ani bir seçimle gittiniz sanmıştım .
    Yok hocam ben tercih zamanı yaşamıştım bu ikilemi ilk sonra ciddi ciddi düşünmeye 2017de başladım biraz zor bir süreç olduğu için çok düşündüm

• Ee hocam artık bu sorular bizim de kafamızı karıştırıyor, izlenimlerinizi anlatır mısınız? ayrıca ben de bir konu açtım yardımcı olursanız.
    donanımhaber forum
    İYİ BİR ÜNİVERSİTEDE İŞLETME BÖLÜMÜ OKUNUR MU? ( BOĞAZİÇİ,GALATASARAY,KOÇ,ODTÜ) » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/iyi-bir-universitede-isletme-bolumu-okunur-mu-bogazici-galatasaray-koc-odtu--141168322

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.