Şimdi Ara

----------ODTÜ ile ilgili sorular------ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam

8.yurt ::: abaza yurdu derler, odaları güzeldir (2 kişilik), kantini çok güzeldir. yurtlar bölgesinde olduğu için merkezidir.

2.yurt :: bu da galiba 2 kişilik olmalı. hiç gitmedim ama güzel olmalı. yurtlar bölgesinde

demiraylar :: içi vs çok iyi. ama merkezi değil. ölü bir çevresi var yani tamamen orman. oturup çay içebileceğin muhabbet edebileceğin bir tek kantin var.

19: demiraylarla aynı yerde. okulun en iyi yurdudur. kantini çok iyidir.

4.YURT ::: AMAN AMAN. NEREYE GELDİK? 13 M2 ODALAR, 4 KİŞİLİK. BANA KALIRSA BURAYI SEÇMEYİN. BENİM YURDUM.
  • erturk1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 te kalıyorum, lütfen temiz demeyin :(
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Yeni yenilenmedi mi yav orası da, temizdir diye düşünmüştüm :D
    yok hocam yaz okulundan 2 gün önce döndüm, leş hala :D
    siz kaçta kalıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzy1463

hocam

8.yurt ::: abaza yurdu derler, odaları güzeldir (2 kişilik), kantini çok güzeldir. yurtlar bölgesinde olduğu için merkezidir.

2.yurt :: bu da galiba 2 kişilik olmalı. hiç gitmedim ama güzel olmalı. yurtlar bölgesinde

demiraylar :: içi vs çok iyi. ama merkezi değil. ölü bir çevresi var yani tamamen orman. oturup çay içebileceğin muhabbet edebileceğin bir tek kantin var.

19: demiraylarla aynı yerde. okulun en iyi yurdudur. kantini çok iyidir.

4.YURT ::: AMAN AMAN. NEREYE GELDİK? 13 M2 ODALAR, 4 KİŞİLİK. BANA KALIRSA BURAYI SEÇMEYİN. BENİM YURDUM.
    Teşekkürler hocam ama 8. Yurda neden abaza yurdu diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam odtükentten 4. yurda neden geçtiniz özel değilse söyler misiniz ? Bir de okulda jeoloji mühendisleri maden mühendisleri düşük puanla girdiklerinden dolayı onlara karşı bir ön yargı var mı ? Bounda eflilere karşı ciddi bir ön yargı olduğunu biliyorum o yüzden sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilegoba -- 14 Ağustos 2018; 23:42:52 >
    6'dayım ben hocam bizim yurt gayet temiz. Ben de staj için 2'de kaldım 6'nın çeyreği kadar bile temiz değil bence
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    hocam elektrikler kesildiğinde burdaki tayfa toplanıp kız yurtlarının önüne koşar

gerçi bütün yurtlardakiler yapıyor bunu ama 8in adı çıkmış hocam bir kere khjkh
  • Bilegoba kullanıcısına yanıt
    hocam inanın hiçbir fikrim yok önyargı konusunda.

odtükent yurdu çok iyi bir yurttu ama sadece geçici olarak açık. odtükentteki bütün öğrenciler bir süre sonra farklı yurtlara yerleştiriliyor, yurt kapanıyor.
    hocam 2nin odaları nasıl sizce?
    mesela dersler başladı ben hiçbir yurda yerleşemedim henüz, beni geçici olarak odtükente mi atıyorlar?
  • nickiolmayann N kullanıcısına yanıt
    hayır hocam. bakın yurt sistemi şöyle

önce yeni gelen öğrenciler yedek yurtlarına sıra sıra yerleştiriliyor. bu yurtlar yeni gelen öğrencilerin yedek yurdu oluyor. burda kalıyorlar bi süre.

herkes yedek bir şekilde yurduna yerleştiriliyor hafta hafta.

okul açıldıktan 3- 4 hafta sonra herkes yedek yurduna yerleşmiş oluyor.

sonra en yksek puanlıdan başlanarak öğrenciler asil yurtlarına gönderiliyor.

örnek vereyim;

okul ilk açıldığında bana yurt çıkmadı.

ilk 3 hafta çıkmadı.

3.hafta yedek yurdum odtükent çıktı oraya gittim.

ilk dönemin sonuna kadar orda kaldım. sonra aradılar asil yurdunuz 4.yurt hocam dönüşte oraya gidin dediler

4.yurda gittim 5 sene boyunca orda kalma hakkım var. başvurursam her yurtta kalabilirim biraz bekleyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzy1463 -- 15 Ağustos 2018; 0:41:22 >
    Düzen olarak çok iyi 2+2+2+2, ama bence ortak tuvalet banyo olayı kötü. Oda 2 kişilik bizim oda boyutunda neredeyse çalışma masaları bizim 2 kişinin oturduğu masadan daha uzun yataklar tekli.
    güzelmiş hocam ben başvurmayı düşünüyorum bu dönem. 2 ye mi 8e mi başvursam bilemedim ama. hangisini önerirsiniz?
  • Hocam fakirim ts 1481 siralamayla tarih yazdim sehir dışından geliyorum kari kizla işim yok temiz efendi insanlarin olduğu bütçeme göre hangi yurtları tercih etmeliyim?

Not:Ortak tuvalet Banyo olmamasi tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 15 Ağustos 2018; 2:4:8 >
    8'den çok memnun herkes bence 8
  • Hayırlısı olsun kardeşim. ODTÜ güzel yerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecebir

Hayırlısı olsun kardeşim. ODTÜ güzel yerdir.
    Teşekkür ediyorum hocsm yurt konusunda yardimlari bekliyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecebir -- 3 Eylül 2018; 20:32:9 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.