Up up odtü bence ea arkadaşlar için on numara tercihlerden birisi özellikle sıralaması 1.3-10k arası olanlar için iibf çok iyi şans.Okulu iyi bilen birisi varken fırsatı kaçırmayın,hocama sorularınızı sorun derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
odtü iibf mezunlarının çalıştıkları yerler ve istatistikler(detaylı) (3. sayfa)
-
-
Hocam linkedinde mezunları artık göremiyorum problem bende mi yoksa site mi değişti?
-
eyvallah kuzen cansın <3 de aynı şekilde kardeşim de sefiridir iibf ve bilkentin :)
-
pcye geçince yazayım dostum telefonda göstermiyor da zaten önceden de
-
hocam ytu verilerine nasil ulasabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam o kadar detayına inmedim ama istersen bakabilirsin kullanması kolay linkedini özelden de anlatırım
-
dostum yıldız tekniğin linkedin sayfasına gir sonra mezunlar kısmı var orayı aç sonra bölüm kısmında iibf bölümlerini filtreliyorsun spesifik olarak hangisini merak ediyorsan
-
Tesekkur ederim.
Updullah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok güzel çalışma olmuş eline sağlık
-
son saatler up
-
Eline sağlık hocam çok faydalı konu olmuş
forumdaşlar finallerim bitmek üzere bittikten sonra memlekete dönecem vaktim de olacak yaz okuluna kadar. konuyu temmuz başından sonra yeni verilerle güncellerim. odtü ve iibf'ye dair merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim her bölüm için yeterli bilgim var elimden geldiği kadar yardımcı olurum yaz döneminde burada olmak keyifli oluyor dönem içinde vakit kalmasa da
-
@ripmysterio hocam özel mesajda banım var buradan yazabilir misin
-
hocam selamlar
ben 21 de ege ee ye yerlesmistim bu sene oylesine denemek icin 1 hafta ea kastim girdim. sonucum 2000 ile 500 arasinda bisey gelcek bu aradada boun ybs yazarim bolumumle ilgili olaraktah diye dusundum fakat gelme olasiligi dusuk kaliyo biraz bana
isletmeler var + bilkent (belki) ile odtu iktisat var. su anki bolumumden de memnun degilim cenge myp yapmayi dusunuyodum fakat iktisat bolumu istedigimi verebilir mi oraya gecmek mantikli olur mu benim acimdan . yazilim sektorunde is dusunuyorum fakat ille de o olsun kafasinda da degilim yani iktisat mezunlari nerde ne is yapar boyle bi risk alinir mi vs bunlari cevaplaesan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripmysterio -- 20 Haziran 2023; 11:4:27 >
Hocam ege ee den cenge geçebileceğin üniler kocaeli,çukurova vs sanırım yökatlastan kabaca baktım. şimdi bounde ybs buralardan bence daha iyidir yazılım sektörü için fakat ondan sonra gelen marmara,yeditepe ybs gibi yerler yerine ceng daha mantıklı.
İktisat aslında veri bilimine uzak bir bölüm değil o alanda da ilerleyenler oluyor ama asıl çalışma alanları denetim/danışmanlık firmaları(big4 big3), yatırım bankacılığı sektörü, bankaların ve diğer şirketlerin iş analistliği, risk/kredi ve finans kısımları vb. diye gidiyor.
istediğini verir bence çünkü hard yazılım olsun istemiyorsun ki ilerde ilerlemek istersen de iktisat engel olacak bölüm de değil
bilkent ve odtü iktisat geliyorsa bu risk alınır çünkü diğer cenglerle kıyasladığımızda hem alacağın dil hem alacağın akademik eğitim hem de networkün kat ve kat iyi olacak bölüm bazında da iktisat iyi bir bölüm. top okul+iyi bölüm kombinasyonu>ortalama okul+bir tık daha iyi bölüm bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Haziran 2023; 11:25:39 >
-
tesekkur ederim hocam sen diyosinki boun ybs gelirse eger yaz git ama gelmezse su an aklimda olan cengler (uludag kou) ye yatay gecis yapmak yerine odtu iktisat yazabilirsin ki bana da mantikli geldi zaten odtu bilkentten cikip issiz kalanlar yoktur sanirim ve maas skalasida iyidir diye tahmin ediyorum
ne demek hocam aynen öyle boun ybs sana daha uygun olur ilk etapta ama olmuyorsa bilkent ve odtü iktisat daha mantıklı. işsizlik durumu yok iyi bir ünide iktisat okuması baya değerli şu zamanda gönlün rahat olsun
-
uludağ ve koü ceng’den de işsiz kalmazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X