aşırı zor değil hocam pols/ir okuyup ekon işletme yandalı yapan çok kişi gördüm ama buna bel bağlayıp yazma derim sadece motivasyonun olsun ne yaşayacağını bilemezsin çünkü ileride < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Ağustos 2021; 13:59:21 > |
odtü iibf mezunlarının çalıştıkları yerler ve istatistikler(detaylı) (2. sayfa)
-
-
telefondan bakılmıyor hocam pcden bakılabiliyo buna sadece
-
-
hocam benim boun endüstriden yeni mezun olmuş tanıdığım bir bankanın teknoloji kısmında part time çalışıyor haftada 3 gün maaşı 3.5-4k civarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 1 Ağustos 2021; 13:57:59 > -
eyv knk <3
-
Yukari
-
ODTÜ işletme yazmaya daha yakın tutuyor bu konu beni.Mesela her sektörde işletme mezunları çok fazla bir şekilde yayılım bulmuşlar haliyle araya boş bölümler sokmak saçma geldi.
Sadece ODTÜ işletme secmelilerini bulamadım,çok fazla seçmeli var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen yıl odtü iktisat mezunu biriyle konuşmuştum,iibf fakültelerini asla ama asla yazmaman gerektiği konusunda 17 dakika boyunca hararetli bir şekilde tavsiye vermişti
-
ba neyin kısaltması
-
business administration
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyv
-
hocam odtü iktisatı okuması zor o enkazdan sonra böyle konuşması normal tıpçılar da mezun olunca tıp yazmayın der genelde onun gibi olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67ODTÜ işletme yazmaya daha yakın tutuyor bu konu beni.Mesela her sektörde işletme mezunları çok fazla bir şekilde yayılım bulmuşlar haliyle araya boş bölümler sokmak saçma geldi.
Sadece ODTÜ işletme secmelilerini bulamadım,çok fazla seçmeli var
odtü işletme hayırlı olsun şimdiden
-
Aga ODTÜ be, işte adı yeter
tercihlerin bitmesine 1 hafta kala uppala
-
Faydalı konu. UP!
-
Harbi çok iyi konuydu
ellerinize sağlık.
-
tercih dönemi için up istek gelirse 2022 güncellemesi de yaparım boş vaktimde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X