Şimdi Ara

Odtü hayal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Odtü siyaset bilimi ve kamu yönetimi olabilir uluslararası ilişkiler yada işletme bildiginiz üzere siyasal ve uluslararası iliskiler.de.tm3 e alındı siralamaalar nasil olur.kestiremiyorum ama gece gündüz çalışmaya razıyım bi şansımı deneyecem sizinle paylasmak istedim değerli yorunlarinizi bekliyorum birazdan siralamalari.editlerim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyat ve matematikte genel durumun nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: simülatör

Edebiyat ve matematikte genel durumun nasıl

Hocam ortalama 25 mat 30 edebiyat yapabiliyprum sayisalciyim mat2 dahada iyi olabilir konuları unutmusum biraz sıkı bi.programla basliyorum hocam fikirleriniz neler birde siralama lar nasil olur bi fikriniz var mı? Şu an geometri m sorun matematik konular biterse 35 i görürüm gibi hocam

• Edebiyati 40 uzerine cikarmaya calis matematik 30 veya 30 ustu ile odtu gelebir.Merak etme siralama konusunu buyuk çoğunluk sayısal zaten ve yığılma var.Puanza veya parlakbirgelecek gibi sitelerden aşagi yukari tahmin alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: simülatör

Edebiyati 40 uzerine cikarmaya calis matematik 30 veya 30 ustu ile odtu gelebir.Merak etme siralama konusunu buyuk çoğunluk sayısal zaten ve yığılma var.Puanza veya parlakbirgelecek gibi sitelerden aşagi yukari tahmin alabilirsin

Çok sağolun hocam edebiyat +45 düşünüyorum inşallah teşekkür ederim hocam umarim sizde istediginiz yeri kazanırsınız

• Up

• Uyumadan önce son up bir hayal olsa bile onu ben kurdum mücadele etmek bana düşer' :)

• Up günaydın

• Kardesim ne kadar cok hukuk istesemde benimde hayalimde hep odtu isletme vardi ve senin yazini okuduktan sonra dedim ki sen niye vazgectin odtu hayalinden neden olmasin
    Ben mezunum cok daha iyi bekliyordum fakat 117k geldi ygs5 lys durumum senle ayni sayilir 40 mat 48 edb ile bu iş olur tamam cok zor ama imkansiz degil yapabilecegimiz tek sey calismak ve düne kadar hukuk isteyen ben su an o kadar istiyorum ki odtuyu 3. Seneye bile varim ama hazirlikla beraber 5 yil oldugunu dusunursek 25 yasinda mezun olmakta kulaga pek hos gelmiyor o yuzden su 80 gunde elimizden gelenin en iyisini yapalim

• quote:

Orijinalden alıntı: eren.5

Kardesim ne kadar cok hukuk istesemde benimde hayalimde hep odtu isletme vardi ve senin yazini okuduktan sonra dedim ki sen niye vazgectin odtu hayalinden neden olmasin
    Ben mezunum cok daha iyi bekliyordum fakat 117k geldi ygs5 lys durumum senle ayni sayilir 40 mat 48 edb ile bu iş olur tamam cok zor ama imkansiz degil yapabilecegimiz tek sey calismak ve düne kadar hukuk isteyen ben su an o kadar istiyorum ki odtuyu 3. Seneye bile varim ama hazirlikla beraber 5 yil oldugunu dusunursek 25 yasinda mezun olmakta kulaga pek hos gelmiyor o yuzden su 80 gunde elimizden gelenin en iyisini yapalim

Eyvallah hocam motivasyon oldu

• quote:

Kardesim ne kadar cok hukuk istesemde benimde hayalimde hep odtu isletme vardi ve senin yazini okuduktan sonra dedim ki sen niye vazgectin odtu hayalinden neden olmasin

22 yaşında tırt bir bölümden mezun olsan ne olur ,mezunları görüyoruz iş arıyorlar adam 22 de mezun olmuş hemen ilk sene kapak atayim derdiyle ee ? 22 de mezun sonra ? İşsiz ,27 28 yaşında 2 milyara iş buluyor sürünüyor ,yaş konusuna takılmayın 25 yaşında odtü mezunu olursun daha yasin 25 bak 35 değil geniş düşünün ve odtü görünce kıpırdama oluyorsa sen hukuku falan boşver kal 3. Seneye odtü için hukukta mutlu olamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

quote:

22 yaşında tırt bir bölümden mezun olsan ne olur ,mezunları görüyoruz iş arıyorlar adam 22 de mezun olmuş hemen ilk sene kapak atayim derdiyle ee ? 22 de mezun sonra ? İşsiz ,27 28 yaşında 2 milyara iş buluyor sürünüyor ,yaş konusuna takılmayın 25 yaşında odtü mezunu olursun daha yasin 25 bak 35 değil geniş düşünün ve odtü görünce kıpırdama oluyorsa sen hukuku falan boşver kal 3. Seneye odtü için hukukta mutlu olamazsın

kesinlikle haklısın ben kalmam demedim ama bu sene neden olmasın elimden geleni yapacağım
    bu arada rakip elemeye çalışmıyorsun değil mi hukukcuu :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyl

• quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

Hyl

Şimdilik ama gerceklesmesi olaganmidir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FRKN9779

quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

Hyl

Şimdilik ama gerceklesmesi olaganmidir hocam

Okumadan yazdım kusura bakma şimdi pişman oldum pek bi bilgim yok kardeşim bana takılma ama hayal değil bence kaçla alıyor bilemem ama gece gündüz çalışmayla 10-20 arasına çekilir

• Ne demek hocam teşekkür ederim :)
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.