Şimdi Ara

odtü gıda mı gazi endüstri mi YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi odtü gıda ve gazi endüstri arasında kaldım.gaziyi pek istemiyorum açıkçası ve mezun olunca dil bilmemenin sorun olacağını düşünüyorum. aslında sene başında daha büyük hedeflerle yola çıkmıştım gazi yazmam diyordum ama sonuç ortada. sizce hangisini yazmalıyım nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim

not: sıralamam 31k
    not 2: ankara dışı düşünmüyorum

• Bilkent matematik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Bilkent matematik.

aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Bilkent matematik.

aynen hocam

matematik düşünmüyorum arkadaşlar daha çok mühendislik bölümleri istiyorum. tavsiyeniz için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert-hc

quote:

quote:

Bilkent matematik.

aynen hocam

matematik düşünmüyorum arkadaşlar daha çok mühendislik bölümleri istiyorum. tavsiyeniz için sağolun

hocam ben odtü gıdayı öneririm sana bence odtü seç gene de sen bilirsin bir de şu siteye bakabilirsin iş ilanlarından bayağı bir var gıda mühendisi arayan.
    http://www.kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=g%C4%B1da%20m%C3%BChendisi

• quote:

quote:

quote:

Bilkent matematik.

aynen hocam

o zaman bif four'dan şaşma,,,istanbul istemiyorum dediğine göre Bilkent ve ODTÜ kalıyor, matematik de istemediğine göre ODTÜ'deki bölümleri sıradan yaz...Gıda müh konusunda yorum yapamayacağım zira hiç fikrim yok ama okul ismi olması seni gorusmelerde 1. sıraya yazar...
    velhasıl ODTÜ'den şaşma...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilkent matematik.

aynen hocam

hocam ben odtü gıdayı öneririm sana bence odtü seç gene de sen bilirsin bir de şu siteye bakabilirsin iş ilanlarından bayağı bir var gıda mühendisi arayan.
    http://www.kariyer.net/website/isarama/index.aspx?keyword=g%C4%B1da%20m%C3%BChendisi

tavsiyen için teşekkürler. benim de isteğim o yönde ama şu hiçbirşey bilmeyen akrabalarım beni caydırmaya çalışıyorlar gıda da mühendislik mi falan diyorlar ben de biraz soğudum bu yüzden. hem yabancı dil ve kampüs ortamı olarak da gaziden çok çok daha iyi durumda odtü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedikleri gıdaların kontrolünü kimler yapıyormuş :)
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    diyemedim ya la böyle sağol hocam tavsiyelerin için bende de odtü 1 adım önde duruyor şimdilik ama gıda geçen 30k almış ben 31k oldum acaba 1500 kişi falan geriler mi diye de düşünüyorum
  • bu ikisinden biriyse odtü gıda derim ama o puanlara çok daha güzel bölümler bulursun bence
  • ragipcimen R kullanıcısına yanıt
    ankara dışına çıkmak istemiyorum bu yüzden o kadar çok bölüm şansım da kalmıyor. bilgisayar ve elektrik-elektronik müh. de pek düşünmüyorum. gene de tavsiyelerini bekliyorum hocam
  • gıda mühendisligi gariip bi meslek ya gıdanın mühendisimi olur mühendis dedigin bişeyler yapar yaa incelemekle kalmaz :) endüstri de öle bitirince işletmeci muamelesi görmen yüksek ihtimal iyi derecelerle bitiremezsen. ha ben çok çalışcam diyosan nereye gittiginin hiç önemi yok zaten. kendi kararın yaşam senin. ben kendime mühendisim demeyi seçseydim ya makine ci ya da elektronikci olurdum. inşaatda da işini yapıyosun yani okudugun bölümün bi anlamı olur normalde mühendislikte ama endüstri ve gıda tam tersi olan şeyler.
  • Gazi end.
  • endüstriyi kendime çok yakın buluyorum ama gazide okumak istemiyorum bu yüzden odtü diyorum.
  • Bende 32 k oldum ODTÜ Çevre mi TOBB Bilgisayar mı?
  • Feint-TR kullanıcısına yanıt
    ekonomik olarak zorlamayacaksa tobb derim ben, staj ve iş bulma imkanların daha fazla olur
  • ODTÜ gıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bi uzaktan tanıdık gazi endüstri müh. mezun oldu şimdi eczacıbaşında makul bir maaş ile çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydi arkadaşlar başka fikri olan yok mu
  • 2 seçenek vermişsin nasıl fikrimiz olsun,
    Bilkent matematik yazdık, o verdiklerinin ikisine de takarsın mezun olunca,,,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.