Şimdi Ara

odtü fizik düşünüyorum veya odtü matematik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunların içinde hepsi bu görüşte olduğu söylenemez. Bu da aşırı sığ bir görüş. Fizik ve matematigi aşırı iyi olup biyoloji be kimya yapamayan bir arkadaşım vardı. Kendisi sadece dersle değil normal hayatinda da fiziğe aşırı ilgisi vardi. 50 binle yazdı ODTU fiziği. Genelleme mantığı çok yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamam 78 k. ODTÜ Fizik geçen sene 79 k. ile kapatmış. Giremeyebilirim gibi geliyor bana. Ne dersiniz?
  • Okuldaki fizik öğretmenimiz odtü fiziği hiç uzatmadan bitirmiş nadir insanlardandır. Sonuca bakarak Fen lisesinde fizik öğretmenliği yapıp özel ders veriyor

• Hicam siralamaniz kac ayiptir sormasi

• 50-100 bindeki adamlar fizyoterapiden vazgeçip fizik yazıyo, sonra tabi hiç çalışmıyorlar ygslys ye çalışmayan adam fiziğe mi çalışır? tabi ki hayır. sonra ağlıyolar 5 kişi mezun oluyo uzatmadan bitiren yok :( diye. geçin bu ayakları fizik zor bi bölüm ama daha zorları da var. sadece fiziğe idealist kişiler girmiyor
  • ODTÜ kim müh öğrencisiyim.Her iki bölümden de çok yakın arkadaşlarım var.ODTÜ FİZİK gerçketen zor bir bölüm buna katılıyorum aynı şekil de matematik de güle oynaya okuyabileceğin bir bölüm değildir.ODTÜ fiziğe girip ingilizce hocası olan biri varmış bir üst postta okudum bunları sallama sen o adam aklını yeterince kullanamamış belli ki.Eğer fizikte çalışıp bölümde ilk 5 ilk 10 gibi derecelere gidersen yüksek lisansı kolaylıkla Amerika'da yapabiliyorsun.Başka bir sorun olursa özelden sorabilirsin.
  • deep96 kullanıcısına yanıt
    Hocam aradan zok uzun zaman gecmis ayiptir soylemesi soru sorabilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibine de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.