Şimdi Ara

ODTÜ elektronikçiler sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınıfta bir çocuk biz de senin işini yapabiliyoruz ne gereksiz bir bölüm yazmışsın diyip duruyo bu çocuğa suratının ortasına yumruk atmak gerek ama valla sıkıldım ne diyecem ben buna. 2 tane kıytırık bilgisayar dersi görünce yazılımcı kesiliorlar ki daha hazırlık onu bile görmedi.
    Odtü de elektronikçilerden uzak durun hepsi artist en sevdikleri konu da lys de + 45 mat yaptım konusu

• Ne alaka hocam sanki elektronikçiler yapıyor bunu sadece. Elektronikçiler de cemaat gibi kendi gruplarını mı kurmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

sınıfta bir çocuk biz de senin işini yapabiliyoruz ne gereksiz bir bölüm yazmışsın diyip duruyo bu çocuğa suratının ortasına yumruk atmak gerek ama valla sıkıldım ne diyecem ben buna. 2 tane kıytırık bilgisayar dersi görünce yazılımcı kesiliorlar ki daha hazırlık onu bile görmedi.
    Odtü de elektronikçilerden uzak durun hepsi artist en sevdikleri konu da lys de + 45 mat yaptım konusu

hocam 1-2 sene daha sürer sonra anlarlar öyle olmadığını :D nette ara sözlüklerde falan, iyi anlatmışlar olayı. ben de bilgisyar müh. istiyorum odtü
  • Adam haklı
  • quote:

sınıfta bir çocuk biz de senin işini yapabiliyoruz ne gereksiz bir bölüm yazmışsın diyip duruyo bu çocuğa suratının ortasına yumruk atmak gerek ama valla sıkıldım ne diyecem ben buna. 2 tane kıytırık bilgisayar dersi görünce yazılımcı kesiliorlar ki daha hazırlık onu bile görmedi.

bilgisayar mühendisliğinde okuyanlara bile bunu diyorlarsa sosyal bilimlerle ilgili bölümlerde okuyanlara neler diyorlardır :D anladığım kadarıyla bu bölümdekilerin çoğu sadece ders çalışmayı ve +45 mat2 biliyor. başka insanları ezmeye çalışmanın mantığı nedir yahu :D

• hakli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

hakli

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan yav he he gifini göster onlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

hakli

Yav he he

.
     ODTÜ elektronikçiler sorunsalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Kısmen haklı o kadar puan yapıp bilgisayar mühendisliği yazmışsın idealist seni

O da elektronik yazmıs o kadar puan yapıp :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 16 Nisan 2014; 14:57:08 >
  • suan elektronikci olarak eski elektronik dusmani halimi gosteren internet
    sen ne kadar da guzel bir icatsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.