Şimdi Ara

ODTU DERECE BURSLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTU DERECE BURSLARIadayogrenci.metu.edu.tr
    Başarı Bursları | ODTÜ Aday Öğrenci
    https://adayogrenci.metu.edu.tr/ankara/burs-olanaklari

Nakit olarak pek yeterli bulmadim, yurt olayi guzel (artik herkese veriyolar ama 19,8 gibi kalitelileri secersiniz), yemekhane bursu da komik insan catida gunluk yemegi karsilar derece ogrencisini yemekhanede sira bekletmeye yormaz. spor tesisi guzel ama komik fitnessi tenisi parali yapiyorlar sonra buna burs koyup nimetten saniyorlar. ama silikon vadisi ve startup kurma onceligi guzel olmus.

• - İlk 1000’den başvuracak 10 öğrenciye Silikon Vadisi firma/start-up’larında staj fırsatı,

- ODTÜ yurtlarından ücretsiz yararlanma hakkı bu hakkı kullanmayanlara aylık 3.000 TL katkı bursu,

Baba bizim zamanımızda neredeydi bunlar

kullanmayanlara artı martı para yoktu

ODTÜ Teknokent'te şirket açma önceliği.

Bu da yeni moda herhalde, ha Teknokent düşünün gençler, fırsatı kaçırmayın.

İlk 100 7.000 TL idi, 10.000 TL olmuş. Çok mu değil. 1 sene böyle olacağını da düşününce ...

OLM BEN VARKEN NİYE YOKTU BUNLAR

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    ODTU DERECE BURSLARI

Hocam iyice teşvike başlamışlar, geçen de şöyle bi tablo gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent sağ olsun 22k veriyo 5.8k olmuş adama

• Çok iyi gerçekten ea’ya da komple veriyorlar bir de asgaeiye staj bulsan öğrenciyken 45-50k alıyorsun baya iyi. Ama ücretli okuyanın cebinden sana dönderiyorlar işte 1 milyon lira oldu knk, ben girerken %50 si 50k yı memur çocuğu için idealdi, şimdi bozdular.

• Silikon vadisi stajı iyiymiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

He yav dolar bazında 4 katladı. Ben 22 girişliyim 6.6k dolardı şimdi 24k dolar. Değmez.

• YTÜ ile alakası yok zaten de İTÜ ile kıyaslarsak bir tık düşük özellikle ilk 1k bursu. Sayısal ile EA'da elde edilen derecenin aynı değerde görülmesi de ayrı tilt ediyor.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Burs yok ki 1k da. Para vermiyorlar :D itünün burslar odtüden iyi yani. Bir de itü falan ilk 3 e özel telefonla arayip burs veriyor. Medipol ilk 50ye yapio ayni seyi. Odtunun siteye lutufmus gibi 150k bonservis + 1X k 9 ay diyip gecmeis bilemedim. Gecwn senelere gore baya iyi de. Cok da parasi yok muhtemelen vakfin.

• Şartlar çok kötü. Parayı geri almak ne. Kazanan dikkatli olsun. Başına bir şey gelir şartlar sağlanamaz geri almaları sıkıntı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boun da aciklamis burslari benzer senaryo. Ilk 100 disina para vermiyorlar. Ilk 3 e tek seferlik 120k, ilk 10 a ayda 18k ilk 100'e ayda 12k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.