Tamam doktor almasın ortalama bir mühendis o maaşa zor erişir. Orta-uzun vadeden anlayışınız 1 sene mi? Ayrıca sizin ''genç'' yaşınızdaki hisse senedi portföyünüz neden beni ilgilendirsin |
ODTÜ CENG veya TIP VS 7-8MİLYON TL (2. sayfa)

-
-
hocam tıpın bir entelektuellıgı var sonucta cengın de
-
Aklıma açtığım bakkal konusu geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
entelektüellik istiyorsan oku hocam. benim görüşüm böyle. yani, bana daha kolay yoldan hayatta kalmak daha mantıklı geliyor.
ha, senin dediğinle benimkini birleştirirsek; bu bölümler yerine avrupada işletme falan da okuyabilirsin aynı zamanda, entelektüellikse bu da entelektüellik.. ille de odtü cenk, tıp olacak diyorsan o da senin bileceğin iş. ben şahsen yapamayacağımı düşünüyorum, isteğim de yok
-
muhendis de eger top ünilerden birinde okuyorsa (bilkent ee vs) zaten doktordan fazla bile kazanabilir.
orta uzun vade anlayisim tabii ki 1 sene defil minimum 5 sene.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
link at hocam okuyalım konunu
-
https://forum.donanimhaber.com/mesleki-tatminiyet-sizin-icin-ne-kadar-onemli-dusunce-deneyi--154477181
Maaş konusunda bilginiz daha iyi olabilir ben tarayıcıdan bilgi aldım. Ama 8 milyon TL'ye az deme düşüncenize katılmayarak saygı duyuyorum. 8 milyon TL Türkiye'de ulaşılması zor bir miktar.
-
Hayır yok entellektüellik aileden gelir.En az 2-3 kuşak yükseköğrenim görmüş ise yetiştirilen çocuklarda diğer kesimlerden farklı olacaktır.Tıpta zannettiğiniz şey bir birbirinin hakkını koruma üzerine cemiyet hayatı türü birşey.Bazı kurumlarda bu var mesela cerrahpaşa tıp , ankara tıp ve hacettepe tıp gibi.Balo filan düzenleniyor devamlı.
-
bence de oyle hele 8 mılyonu arsaya yatırılırsa ıyı yere cok ıyı getırır
-
2m yazlık 3m ev 1m araba
1m x 2 tane kiralık ev
8 milyona kayısı bahçesi yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
At hocam portföyü bakalım dudak uçuklatacak mı?
Soruya gelince 8 milyonu seçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Azinlik bir kesimin top unilerde okumasi daha mantikli. Cunku bu azinlik, genc yasinda ABD'de yuksek maaslar aliyor olacak. Silikon Vadisi'nde genc yasta yillik maaslari 4 milyon lira'dan fazla olacak. Ki bu sadece maas. Calistiklari sirketler hisse de veriyor olacak, soz konusu saglam bir startup sirketiyse, bu sizi ileride epey zengin edebilir.
Geri kalani icinse 8 milyon lira'yi alip mahallesinde takilmasi cok daha mantikli.
-
hocamiz birazdan sizi bilgi bombardımanına tutacaktır...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X