Şimdi Ara

ODTÜ CENG bıraktı, yazılım firması kuruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ınstagram
    Muhammet Demirci on Instagram: "Açık test başladı. Detaylar Story’lerimde #girişimcilik #odtü #metu"
    https://www.instagram.com/reel/DI0Uh-vIE15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bursu mu kesiliyor para mı veriyor? bırakması anlamsız.

potansiyel mark zuckerberg değilse yaptığı enayilik.

• Codix kullanıcısına yanıt

Öyle düşününce bırakmak mantıklı durmuyor, evet.

Hedefi gözüne kestirdiysen üniversite ayak bağı oluyor, part time waste of time  

Bu dönem benim de bırakasım geldi  

• Okula 2016’da girmiş toplam eğitim süresini doldurduğu için okul onu bırakmış; o okulu değil. Yalancıyı gözünden tanırım uygulaması da bir şeye benzemiyor.

• benim de yapmak istediğimdir.

productivity acayip para dönen bir alan bence. oradan yardırmak lazım. herkesin kafasına bunu kazıyorum. :D minimalist launcherlar, time trackerlar, to-dolar....

günümüzden 10 yıl öncede yaşıyor olsaydık ROM geliştirmeye çalışmak bile hedeflerimden biri olabilirdi. ne ortada ROM kullanan kaldı ne üreten kaldı o yüzden o iş patladı gibi. bir üst seviye telefon üretmek ama o iş hem aşırı boy aşıyor oturup kod yazmak gibi değil hem de sektörde bir start up olacağın için işi telefon üretmek olan adamlarla aynı fiyat bandına yaklaşamayacaksın üstüne daha az özellik sunacaksın. marques geçenlerde bir video atmıştı :

https://www.youtube.com/watch?v=HdTCDxX-UnQ

bu alanda ciddili para var. remarkable falan... insanlarda iradesizlik de mevcut (bkz. ben) kendime çare olmaya bu sektöre girecez.

• Google a adini yazinca linkedin linki cikip tıklayınca leyla oldugunu gordugum hicbir insana guvenemem malesef
    Dayi 97liymis zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.