Şimdi Ara

Odtü Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Odtü'de yüksek lisans yapmak istiyorum fakat sitesinde gördüğüm kadarıyla minimum bi diploma notu istemiyorlar ama emin değilim. Bu konuda bilginiz var mı? Ortalamam pek mükemmel sayılmaz okulu uzatsam mı uzatmasam mı diye düşünüyorum ortalamamı yükseltmek için. Konu hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Öncelikle ALES'ten çok 90+ puan yapman gerekiyor. İlk istedikleri bu. Sonrasında ortalamanın 3.00+/4.00 ya da 3'e çok yakın olması gerekiyor. Geçen sene en son 2.97 ya da 2.87 ortalaması olan birisini almışlar.
  • referans mı diyelim torpil mi diyelim artık bilemiyorum ama hocalarından iyi referanslar alırsan odtu zor değil hocalar yurt dışı için belki daha doğru yazarlar ama odtuyu pek sallamazlar sanırım.
  • Referans da saydıklarımdan sonra geliyor. Bölüm başkanı herkeste iyi referans olduğunu söyledi. Aynı şekilde bitirme projesi de çok fazla dikkate alınmıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: run_run

Merhaba Arkadaşlar,

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Odtü'de yüksek lisans yapmak istiyorum fakat sitesinde gördüğüm kadarıyla minimum bi diploma notu istemiyorlar ama emin değilim. Bu konuda bilginiz var mı? Ortalamam pek mükemmel sayılmaz okulu uzatsam mı uzatmasam mı diye düşünüyorum ortalamamı yükseltmek için. Konu hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2.75 altındaysan en azından kolay dersler alıp 2.75i geçmeye çalış ileride okulu uzatıp uzatmadığın değil gpa in önem kazanacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.