Şimdi Ara

### ODTÜ 2016 GİRİŞLİLER ANA KONU ### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
21
Favori
10.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt başvuru sonuclari 2 Eylul'de yayinlanacakmis ama Konukevleri'ne kayit yaptirmak isteyenler 25-26 Agustos tarihleri arasinda kayit yaptiracakmis. Eger Konukevleri disindaki yurtlardan biri cikmazsa 2 Eylul'den sonra kayit yaptirabilir miyiz ki, nasil olacak bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 15 Ağustos 2016; 23:02:33 >
  • Arkadaşlar hazırlık dersler ne zaman başlıyor

• Stock Trader S kullanıcısına yanıt
    3 ekim diye biliyorum.

• nikordis kullanıcısına yanıt
    2 eylülden sonra konukevlerine kayıt yaptırmayı soruyorsan yer olduğu sürece konukevlerine her zaman girebilirsin. Fakat geçen sene en pahalı odalar bile dolmuştu yurt kayıtlarından sonra. Dikkat etmek lazım.
  • Stock Trader S kullanıcısına yanıt
    3 ekimde başlıyor, onun dışında önemli olan tüm tarihlere akademik takvimden ulaşabilirsiniz.

oidb.metu.edu.tr
    ODTÜ Ankara ve Erdemli Kampusları 2016-2017 Akademik Takvimi | ODTÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
    http://oidb.metu.edu.tr/odtu-ankara-ve-erdemli-kampuslari-2016-2017-akademik-takvimi
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Kız erkek ikisi de mi dolmuştu? Ve konukevlerine kayit tarihi olarak belirlenen 25-26 Ağustos'tan daha sonra -2 Eylul'den sonra- internet üzerinden kayıt yaptırabiliyor muyuz, yoksa üniversiteye mi gitmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 16 Ağustos 2016; 10:05:52 >
  • nikordis kullanıcısına yanıt
    Kızları bilmiyorum ama erkekler için dolmuştu. Tahminim kızların da dolmuştur. Hocam okulda işlerinizi genelde daha hızlı halledersiniz her zaman, aklınızda bulunsun. Hele ki böyle bir kayıt sürecinde okulda olmanız işlemleri daha hızlı kılar. İnternet üzerinden başvuru yapma imkanınız olabilir belki ama yurtlar müdürlüğüne ayrıca dilekçe verirseniz olağan süreden daha kısa bir zamanda geri dönüş alırsınız.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taromm -- 15 Nisan 2017; 5:37:9 >
  • taromm kullanıcısına yanıt
    http://metucam.metu.edu.tr/

şu adres merakınızı giderebilir hocam, geceyi beklerseniz sorunuzun cevabı burada.
    Kayıt işlemlerinizi internetten değil okula giderek halledin mi demek oluyor bu acaba? Tam anlayamadım. Okuldan başvuru yapsak yurt çıkma olasılığı daha mı fazla ya da? Biz her şeyi internetten halledip gönderdik ama bilemedim şimdi.

Not: Odtü Bilgisayar Müh. kazandı kardeşim.
  • kb824 K kullanıcısına yanıt
    Demeye çalıştığım şey herhangi bir olay özelinde değil, genel olarak söylüyorum. Bir problem oluştuğunda onu mail/telefon vb. uzak iletişimle çözmek odtü de pek hızlı işlemiyor. Ya telefona bakmazlar, ya mail e cevap vermezler vs. Onun için okulda bu işlerle ilgilenen kişilerle görüşmek/dilekçe vermek daha hızlı sonuca götürür. Ama bu dediğim herhangi bir problemle karşılaşıldığında, okul size normal süreci internetten götüreceksin diyorsa zaten gerek yok ayrı bir şey yapmaya. Eğer olur da, bir sorun çıkarsa diye öyle dedim. Yoksa prosedür nasılsa o şekilde yürütmek lazım süreci.

Not: Bilgisayar müh. facebook grubuna katılmadıysan link burada;
    https://www.facebook.com/groups/1761690480771072/

• E-Devletten değil de siteden kayıt yaptım, yapmam gereken başka bir şey var mı?
    Şifreyi alamadım günlerdir bir aksilik çıkmasın şimdi
  • Hocam benide eklesene Elektrik elektronik müh. üste yazmıştım gözden kaçmış herhalde

• Bu öğrenci kimlik kartı için yüklediğimiz fotoğrafın ölçüleri konusunda çok hassas olmamız gerekir mi? Verilen ölçüyle birebir olmasına dikkat etmeli miyiz gözden aşağısı, kafa falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 17 Ağustos 2016; 17:05:06 >
  • Sanmıyorum ya, ben rastgele yaptım vesikalık gibi telefondan fotoğraf çekindim. Sistem bir sorun çıkarmadı.
  • 2. aşama yeşil oldu mu

• Daha onay bekliyor. Sanırım yarına olur, zaten yapanların bi gün sonra kabul ediliyormuş genelde.
  • Sistem sorun çıkarmaz da şartlara uymuyor diye onaylamayabilirler

• Takip ediyorum sürekli. Yarın yazarım buraya onaylanıp onaylanmadığını ya olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.