Şimdi Ara

ODİTORYUM OYUN KULÜBÜ (KAYITLAR BAŞLADI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba! Biliyorsunuz ki oyun oynamanın en zevkli yanı arkadaşlarla oynamaktır. Ancak her oynamak istediğiniz oyuna her zaman partner bulmak kolay olmuyor. Oyun kulübümüz işte bu kaygıyla kuruluyor. Temel amaç multiplayer yahut co-op oyunlara anında partner ve partnerler bulabilmek. Elbette bu tek amaç olmayacak. Peki, neler yapılacak başka?

    -Whatsapp grubu kurularak anında iletişim sağlanacak.
    -Discord kanalı kurularak konuşarak oyun oynama imkânı sağlanacak.
    -Steam grubu kurularak herkesin bir çatı altına toplanıp, birbirlerini ekleyerek birbirindeki oyunları görmesi sağlanacak.
    -Ödüllü turnuvalar düzenlenecek. Hatta zamanla büyük organizasyonlar düzenlenip, kulübe gelir elde edilecek ve kulüp üyeleri isterlerse bu organizasyonlarda aktif rol alarak para kazanacak.
    -Ücretsiz oyun kodları dağıtılacak.
    -Çeşitli oyunlarda devamlı etkinlikler olacak.
    -Twitch ve Youtube kanalı kurularak bu etkinlikler yayımlanacak ve buradan gelen paralar kulüp için harcanacak.

    Gördüğünüz gibi aklımda birçok fikir var. Bunlara yenileri de eklenecektir elbette. Ancak tüm bunları tek başıma yapamam. Öncelikle katılımınız çok önemli. Daha sonra ise herkesin çeşitli konularda rol alacağı bir kulüp yaratmak olacak amacımız. Böylece en büyük hobisi oyun olan insanlar bir çatı altında toplanıp, arkadaşlık edecek ve oyunlardan daha fazla zevk alacak.

    Uzun zamanda ise çok daha büyük işler başarabiliriz. Örneğin uluslararası turnuvalara aramızdan en iyilerden kuracağımız takımları gönderebiliriz. Youtube’tan ve düzenlenen turnuvalardan elde edilecek gelirler bu takımların masrafları için kullanılabilir. Oyun yapma hevesi olan arkadaşlara stüdyo açılabilir. Bir oyun arkadaşı bulma uygulaması yapılabilir.

    Tüm bunlar için öncelikle katılmak isteyenleri görmek önemli.

    Katılmak isteyenler lütfen belirtsin ve en kısa zamanda yeterli sayıya ulaşıp etkinliklerimize başlayalım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.