* Char Adı ve Serveri : ODİN * Build Bilgisi : FULL İNT 104 LVL WİZARD * Fiyat: 400 TL * Ödeme Şekli : Nakit * Özel Notlar : * İletişim: tatanga_eren_54@hotmail.com,istanbul elden teslim edilebilir. ARKAdaşlar çhar arkadaşıma aittir lütfen iletişim bilgilerinden irtibata geçelim.Çok üzerinde durulmuş özen gösterilmiş serverda tanınan bir çardır. serverda kimseyle bir uyumsuzluğu yoktur. email koruması yoktur.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar char bana aittir.Mecburiyetten satmaktayım. ( Pazarlık payı mevcuttur )
Ali kardeşimin dedigi gibi serverde kimse ile sorunum yoktur.Amacımız dostluk ve eglencedir.
İtemlerle ilgili resim koymadım charda 101+5 FB itemler mevcuttur.
3 adet dress mevcuttur.Dolu sayılabilecek deposu ve 100 m gold bırakılacaktır içine.
Bugün itibariyle charın pet + devilinin süresi uzatılmış sillver pre yüklenmiştir.
İlgilenen arkadaşlar effsane_61 yada bana PM atabilriler.
güncel
ex = 45 olmuştur
silahı 101+5 FB parantezleri ii bir staffla değiştirlimiştir.
up
up görevleri yaparak kasmaya devam ediyor
lwl = 104
Ex = 66
pmlere cevap verirseniz memnun olurum :)
kusura bakma cvp yazamadım 2 nova düştü bu hafta içinde GM oyunu bıraktırmıyo bana :D
şimdilik satmaktan vaz gectim.
Ama odin serverinde char satan arkadaşlarım var istersen senin için araştırabilirim ve alırsanda odinde yardımcı olurum sana tabii ki kabul edersen
Önemli değil şu anda başka biriyle görüşüyorum olmazsa söylerim :)
sa kolay gele bende odindeyim GECE_YILDIZI arkdaşın hakkında serverda olumsuz hiç bişi görmedim carı satarsan eğer hayırlı satışlar dmek istedim hade kib
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme