Bir sürü görev yap & kazan, çarkı çevir kazan gibi siteler var piyasada. Tonlarca var hatta. Hepsinde para çekme limiti güzel bir emek verdikten sonra 2-3 ay oluyor genelde. Ama bu öyle değil 1 güniçerisinde borsa hesabınıza parayı aktarabiliyorsunuz. Evet yanlış duymadınız günlük! Sitede birkaç çeşit kazanma yöntemleri var mantığı çok basit sürenin dolmasını bekle ve coin'i kazan. 1-) 40 dakikada bir siteye girip klasik kazım yapıyoruz ve 18,000 coin kazanıyoruz ![]() 2-) Reklam izleyerek coin kazanıyoruz - PTC ![]() Herhangi birini seçip "watch" butonuna tıklayın. aşağı inin geri sayım olacak 10 saniye. o dolduktan sonra "get rewards"a tıklayın zaten bir sonraki ekranda kaç saniye bekleteceği yazıyor. 16-40 saniye arasında ödüle göre bekliyoruz ve en son "continue" dedikten sonra coin saniyesinde hesaba aktarılıyor -Shortlinks ![]() Mantık aynı reklamı seç üzerine tıkla sayfanın aşağısına in sürenin dolmasını bekle sayfayı ziyeret et, ödülü al 3-)Offerwalls ![]() burası baya kârlı ama uğraştırıcı. açıkcası burada gözüme kesitirdiğim bir yer var sadece oradan kazanıyorum. ama uğraşmak isteyenler için çok fena teklifler var. ![]() gibi gibi ben burada "Asiamag"ı kullanıyorum yaklasık 2 bucuk 3 dakika arası sürüyor ve 30,000 coin veriyor. bana göre en basit ve en yormayanı ![]() Görevleri yaparken item düşüyor bazen. itemin değerine göre market fiyatı var o fiyatlara yakın-alt-üst fiyatlar koyarak coin elde edebiliyorsunuz. mesela bana en basit 10 exp veren bir gem düştü onu markete koydum ![]() Düşen itemleri "Invertory" kısmından görebilirsiniz. Bakiyelerinizi dilediğiniz kripto para biriminde görüntüleyebilirsiniz. ben doge olarak görüntülemeyi seçiyorum. Profil menüsünde Settings kısmından değiştirebilirsiniz. ![]() Gelelim Para Çekme kısmına Profil kısmının altında Withdraw var oraya tıklayınca karşınıza seçenekler çıkıyor. 20 farklı kripto para olarak çekebiliyorsunuz. ![]() ETH ve BTC olarak çekilmiyor Doge için minimum limit 1,616.09 coin Diğer para bilrimleri için 1.000,00 coin ben 1,745.22 Coins çektim o da = 1.29542077 DOGE coin olarak hesabıma yattı. ![]() Çekim işlemi verdikten sonra para hesabınıza 1 saat içerisinde aktarılıyor Günlük 1 doge çekebiliyorsunuz kendi emeğinizle. ![]() Günlük çekim limitiniz var, level atladıkça o limit artıyor. level ve referans sayısına bağlı olarak artıyor. ![]() Dediğim gibi ben kendim bizzat denedim ve kazandım. Tarih de yazıyor fotoğraflarda. Ref ile üye olursanız bende %20 kazanıyorum, teşekkür yerine geçer :) https://faucetcrypto.com/ref/989865 Refsiz link: https://faucetcrypto.com/ herkese bol kazançlar. sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım |
Bildirim