Şimdi Ara

ODEABANK DAVET KODU İLE HESAP AÇANLARA 10.500 TL + 1.000 TL NAKİT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

✓ Yukarıdaki kodumla görüntülü görüşme ile Odeabank hesabı açanlara bana gelecek olan 2.000 TL’nin 1.000 TL’sini iade ediyorum. (Üye olacak olanlar IBAN için özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirler.)

✓ Bana 2.000 TL gelmesi için kodumu kullanan kişinin 30 gün boyunca 50.000 TL ve üzeri parayı Odeabank’ta tutması gerekmektedir.

✓ Bunun için de kendisine para da kazandıracak kolay bir yol mevcuttur. Bu yol şöyledir;

✓ 100.000 TL ve üzeri fon alarak 3 ay boyunca tutması durumunda kademeli olarak kendisine toplamda 10.000 TL’lik fon gelecektir.

✓ Hem satın aldığı fonların getirileri ile hem de hediye edilen fonların getirileri ile kazanacaktır.

✓ Hediye fonlar istenildiği zaman satılarak nakite çevrilebilir.

✓ Ayrıca pop up olarak beliren bildirimin ardından başka banka hesabını Odeabank’a eklerse 500 TL daha gelecektir.

✓ Bu şekilde 11.500 TL kazanma imkânına sahip olacaktır.

Herhangi bir karta başvurma zorunluluğu yoktur.

Aşağıdaki linkte kampanya detayları mevcuttur.
    odeabank
    Hemen Odealı olun, 100.000 TL yatırımınıza 10.000 TL’ye varan Hediye Fon fırsatını kaçırmayın! | Kampanyalar | Odeabank
    https://www.odeabank.com.tr/kampanyalar/100000-tl-yatiriminiza-10000-tlye-varan-hediye-fon-firsatini-kacirmayin-28983

Güncel Davet Kodu P54BSSPL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencir -- 8 Ağustos 2025; 14:38:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.