Şimdi Ara

Odatv şifreyi kırdı... HÜDA PAR’ın kozmik odasına girdik... Ne belgeler çıktı neler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laiklik elden gidiyah, Şeriat geliyaaah  

E bu şarkı 20 sene önce değil miydi ya  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Tekrar soyluyorum. Omurgami test edebilecek kapasite sende maalesef yok. O yuzden simdi megri megri. Kemal secimi kazaninca hic megri   Meral anneyi unutmayalim oda geliyor  

• m4shroom M kullanıcısına yanıt

Mantara bağlamış  

Mantara baglayanlari goruyoruz hepimiz  omo ince omo , omo hdpkk omo. Arsiv unutmaz  

Megri Megri konusunda seninle aynı fikirdeyim diyorum sen bana hala Omo Omo yazıyorsun   mantara bağladığını teyit ettin omurga testini zaten saymıyorum onu halletmiştik senin adına  

Kardeş sen Hüdapar diyince niye trigger'landın? Bu elma bozuk diyince bu portakal da bozuk diye atlıyorsun saçma sapan..

Pkk yeni mevzu değil ama milliyetçi takılan parti liderinin hüdapar ile yan yana gelip seçim için kıvranması epey gülünç..

Son zamanlarda Sonic adlı arkadaş da hüdapar için konu açıyor ondan bundan copy paste yapıyor.

Çok mu seviyorsunuz Hüdapar'ı ?

• berk768 kullanıcısına yanıt

Aynı zamanda Türk bayrağından da hoşlanmayan HÜDA-PAR diyebilsen çok iyi olur

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Hüdapar ve HDP görünce tetikleniyorum kardeş

Acaba neden? Bir vatansever olarak bende mi sorun var 🧐🇹🇷

Milliyetçi parti MHP with Hüdapar

Milliyetçi parti İP with HDP

Birinden bahsedip diğerinden bahsetmemek olmuyor kardeş

PKK yeni mevzu olmayınca ittifak yapılabiliyor mu yani kardeş?

Hüdapar ve HDPKK zihniyetlerinden nefret ediyorum. Başka sorun var mıydı kardeş?

Kardeş rica etsem sende fikirlerini benim gibi açık ve net belirtebilir misin? Omurga testi yapıyorumda.

• MrCaner kullanıcısına yanıt

Aslında Hüdaparın Türk bayrağı ile ilgili sorunu yok Türk Bayrağı söyleminde sorunu var Türkiye Bayrağı denmeliymiş. He bana göre farketmez hadi oradan ya....k derim.

Fakat Millet İttifakı gizli ve resmi olmayan ama sağır sultanın bile artık bildiği ortağı HDP yani PKK Türk bayrağını sevmez. Mitinglerinde bulundurmaz. Hadi bunu geçtim.

CHP Genel başkanı başdanışmanı tanıtımında Türk bayrakları kaldırıldı. Bu nasıl bir karaktersizliktir. İnanılır gibi değil. Hüdapar 1 anlattıklarım 1000. Ama muhalif kişi kurumların hüdapar haberleri 1000 HDPKK 1. Konuşulması gereken konular biri yapınca alkış diğeri yapınca sopa olmamalı. Hepsi yanlış  

Kardeş önce context'e göre yazmayı öğren.

Adam Hüdapar diyor sen Pkk diye atlıyorsun. Hoca sana obek okek öğretirken sen logaritma ile mi uğraşıyordun?

Çıktın bir de herkesle ağız dalaşına giriyorsun.

İstediğim gibi yazarım sanane  

Sen yorumuna bu şekilde başladığına göre benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın. Bu bana fazlasıyla yeter.  

Adam Hüdapar diyor PKK demiyor. Sorun burada. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun?   Yoksa sende hüdapar kaka bu yüzden oyum Millet İttifakı'na diyenlerden misin? Mert ve delikanlı ol fikirlerini beyan et. Context e göre yazmana gerek yok  

• Beyan edecek bir şey yok, ya ince ya oğan.

Bu kadar basit +1  

• İnce şansını geçen sefer çıkıp 2 kelam etmeyerek kaybetti onu geçiniz. omo ince omo hdpk  

Omurgamı test etmek istersen buradan değil yüz yüze test edecen  Mantara da o zaman bakarız  Omo mantar omo omurga xD

Omurga İnce ve Oğan'da mevcut  kendini avutmaya devam et mantar 🍄 

Köşe başı serserine bağlamış mantar 🍄 

İnceyi severdim ama dediğim gibi şansını kaybetti o gece susarak yüzümüzü kara çıkardı maalesef. Kendini avutan kim belli oluyor(belkide avutmuyorsundur bile). Ben bir Brad Pitt filmi izleyip geliyom. Güzel film diyolla Troy için  

Omo omo mantar omo omo  

Omo değil omurga  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.