Şimdi Ara

Odamı nasıl düzenlemeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazın yeni bir eve taşınacağız bana düşen oda 15.50-16 metre kare civarında şekli de tam bir kare. Daha odamın rengi, mobilyası falan belli değil her şey yeni alınacak kısaca her türlü önerinize açığım. Yardımlarınızı bekliyorum
    Odamda bilgisayar falan olacak iste klasik yaşama alanı diyebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe soracak olursanız o konuda pek sorunumuz olmamakla beraber aşırıya kaçmak da istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 12 Aralık 2011; 0:23:18 >
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Güzel bir masa,dolaplar yani kitaplık olabilir mesala veyahut şifonyer elbiseni koyabilmen için ama genç odaları var mobilyacılarda satılan onları araştır en azından daha iyi olur senin için yatağı vs hepsi hazır dahil geliyor araştırabilirisn mesala Kitaplığı falan olur kitaplarını falan dizersin yani klasik yaşam tarzlarında bunlar olmalıdır zaten gerekli çünkü Televizyon seyrediyorsanız zaten şifonyein üstüne koyarsınız tv nizi olur biter :D yani çok fazla birşey gerektirmez benim kendime ait iki tane odam varbirisi terasta var birisi alt katta.. ikiside farklı düzende.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Odamı nasıl düzenlemeliyim?

Görünüm mükemmel keske bu tarz bisey yapabilsem

@se_co zaten genc odası bakıyorum onlardan alacağım. Baktıklarım hazır olanlar değil maskodan modokodan falan el yapımı olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 12 Aralık 2011; 12:31:27 >
    Kitaplığım Nasıl Sizce ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Yardımlarınızı bekliyorum

+1

Zaten çoğu yerde mobilyalar kendi özel olarak hazırlanıyor ama el yapımı nasıl oluyor onu bilmiyorum..

Odanız klasik ve hoş düzenli olsun yeter yani abuk subuk malzemelerle süslemeye gerek yok görüntüden ziyada hiç bir anlam taşımaz.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Jestia
    Hocam siz el yapımı olarak mı alacaksınız yani kendiniz mi monte edeceksiniz mobilyaları siz?

Zaten çoğu yerde mobilyalar kendi özel olarak hazırlanıyor ama el yapımı nasıl oluyor onu bilmiyorum..

Odanız klasik ve hoş düzenli olsun yeter yani abuk subuk malzemelerle süslemeye gerek yok görüntüden ziyada hiç bir anlam taşımaz.

Özel olarak hazırlananlardan alacağım dogtas gibi fabrikada uretilenlerden değil. benim istegime göre düzenlemeler yapabilmesi gerektiği ve kaliteli olduğu için fabrikasyon almayacağım demonte gelmeyecek bize
  • Yani sizin zevkinize göre tekrar tasarımdan,kontrolden ve bir kaç işlemden geçecek anlaşıldığı gibi Hani varya kafanda oluştur bunu biz buna göre yapalım uygulayalım gibi tarzında birşey olduğu zaman ortaya özel bir sistem çıkıyor.

Maaliyeti çok değildir umarım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Yani sizin zevkinize göre tekrar tasarımdan,kontrolden ve bir kaç işlemden geçecek anlaşıldığı gibi Hani varya kafanda oluştur bunu biz buna göre yapalım uygulayalım gibi tarzında birşey olduğu zaman ortaya özel bir sistem çıkıyor.

Maaliyeti çok değildir umarım hocam.

Ya anahatlari belli sadece dolap sekli boyutu falan ayrıntıları soruyor. Genc odalarının iyilerinin fiyatı 4-5bin lira civarında tabii pazarlık yapılır biraz daha
    NOKİA5110<NOKİA6230<NOKİAN82<SAMSUNG GALAXY POCKET<SAMSUNG NOTE 2
    KULLANDIĞIM PROJEKSİYON
    EPSON TW-550
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.