Şimdi Ara

Odamı gece kulübüne çeviriyorum (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
24
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bulduğum sese duyarlı led çalışmasını başarı ile tamamlayarak bu hale getirdim arkadaşlar.Bir iki tane daha şerit led ekleyerek daha güzel bir hale getirmeyi planlıyorum.

video linki:http://vimeo.com/user19744417/muzige-duyarli-ledd

Müziğe duyarlı led yapımı anlatım için tıkla

müzik konusu değildir, sohbet amaçlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 1 Ağustos 2013; 4:00:36 >

• 10 numara olmuş acayip gaza geldim bende yapıyım bundan
  • Tek renk kullanmışsın.Ayrıca güzel efekt katıyor odaya bende de var tek renk değil.Ama güzel olmuş çalışman.
  • 1 metreyi kaça yaparsı?
  • Köpük banyosu çalışmalarını bekliyorum.
  • Ev sinema sistemi bağla bilgisayara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yaptıgını açıklarsan iyi olur be hocam.
  • Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Nasıl yaptığımı anlatan konuyu ilk mesaja koydum..

tekrar paylaşayım linkinihttp://forum.donanimhaber.com/m_49669428/tm.htm
  • GüZEL olmuş harbi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş.Üstüne birkaç bir şey ekle.Birde düzgün sistem ile çıt çıt flaşlardan al fişe takılanlardan.On numara vardı bende
  • Peki hocam direk led kablo bulsak? senin yaptığın gibi ucuca ekleme uzun sürer yani..

edit: şerit led deniyormuş ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 29 Temmuz 2013; 0:41:30 >
  • Çok güzel olmuş ben de mi yapsam acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

Güzel olmuş.Üstüne birkaç bir şey ekle.Birde düzgün sistem ile çıt çıt flaşlardan al fişe takılanlardan.On numara vardı bende

sistem gayet iyi akşam diye açamadım sesi. flaş ve bir kaç led daha planlıyorum
  • oha çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

Peki hocam direk led kablo bulsak? senin yaptığın gibi ucuca ekleme uzun sürer yani..

Ben de zaten şerit led ile yaptım hocam. Konudaki anlatım mantar led yani tekli ledler için ancak tek led yerine şerit led kullanınca da istediğim görselliğe kavuşabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

Güzel olmuş.Üstüne birkaç bir şey ekle.Birde düzgün sistem ile çıt çıt flaşlardan al fişe takılanlardan.On numara vardı bende

sistem gayet iyi akşam diye açamadım sesi. flaş ve bir kaç led daha planlıyorum

Evet güzel olur.Farklı renkte birkaç led ve flash işini görür Gece klübünden farkı kalmaz

• quote:

quote:

Peki hocam direk led kablo bulsak? senin yaptığın gibi ucuca ekleme uzun sürer yani..

Ben de zaten şerit led ile yaptım hocam. Konudaki anlatım mantar led yani tekli ledler için ancak tek led yerine şerit led kullanınca da istediğim görselliğe kavuşabiliyorum.

Peki güç kaynağı olarak ne aldınız? Yani amper vs? Hiç anlamıyorum bu elektrik şeylerinden, bir de hep tehlikeliymiş gibi geliyor

Ben 1 metrelik bir şey yapacağım sizinki gibi Araştırmadan çok şey istiyorum evet ama öbür konu da 32 sayfa olmuş

• 2. videodaki müziğin ismi nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki güç kaynağı olarak ne aldınız? Yani amper vs? Hiç anlamıyorum bu elektrik şeylerinden, bir de hep tehlikeliymiş gibi geliyor

Ben 1 metrelik bir şey yapacağım sizinki gibi Araştırmadan çok şey istiyorum evet ama öbür konu da 32 sayfa olmuş

12 v - 1000 mA (1 amper) adaptör kullandım; elimde mevcuttu. Tip31 transistör için elinizde bulunan bozuk bir Power Supply (bilgisayar güç kaynağı) den faydalanabilirsiniz, içerisinde minimum 3 tane bulunuyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.