Oda nasıl olmuş, bugün bu şekle soktum, önceden daha dağınık duruyordu, şekilsizdi. Tasarım bana ait
Bilgisayar masasını kitaplığın yanına koyman yada kitaplığı bilgisayar masasının yanına koyman daha iyi olurdu bence
Üstteki hoparlörü görünce kahkaha attım
Duvarların rengi ile bilgisayar masasının üzerindeki tişört çok uyumlu.
pc mod sayfasında baya uzun bi konu vardı bununla ilgili. dursun bende eklerim sonra :)
şöyle kitaplığım olmadı lan, bissürü kitap var odamda her yer kitap yatagın altı pc çevresi dolaplarda felan kıskandım niyeyse tonla kitap var bi düzenliyim
quote:
Orijinalden alıntı: Assassino!
Üstteki hoparlörü görünce kahkaha attım
Koycak yer yok, napıyım altıma mı alıyım oraya koydum
quote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
Duvarların rengi ile bilgisayar masasının üzerindeki tişört çok uyumlu.
Kiracıyız, öğrenci evi zaten o kadar masraf etmeye gerek yok. Sene başında girişicektim badanaya ama dediğim gibi kalıcı değiliz,
Bilgisayar masasını kitaplığın yanına koyman yada kitaplığı bilgisayar masasının yanına koyman daha iyi olurdu bence
Ders çalışırken o beyaz masada çalışıyorum o yüzden kitaplığı oraya koydum, daha rahat oluyor.
Hep burnun akar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Hep burnun akar zaten.
Merak ediyodum kim yazcak diye
Lazım oluyor arada işte
quote:
Orijinalden alıntı: Alejàndro
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Ders çalışırken o beyaz masada çalışıyorum o yüzden kitaplığı oraya koydum, daha rahat oluyor.
Anladım ben ders çalışmak için masa aramıyorum yatakta çalışıyorum :DMasada çalışanlarıda anlamıyorum nasıl rahat oluyo hatta annemle bi kaç kere tartıştık yatağı silgi tozu kalem ucu yapıyosun diye :D
öğrenciye göre çok güzel ve düzenli
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
adamın o tür şeylerde işi yok demek ki
çok inceydi ama
Kardeş eşeği bana göndersene adresi pm atıyorum
Bilgisayar masası çok sakat yerde
Biraz çocuk odasına benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KatilÖrdek
Kardeş eşeği bana göndersene adresi pm atıyorum
Başka bişey istesen verirdim, odada ki en manidar parçayı istedin
quote:
Orijinalden alıntı: Linkinn
Biraz çocuk odasına benziyor.
İlk senden duydum, boyadan dolayı mı öyle dedin
Süper hocam
quote:
Orijinalden alıntı: PunkCedric
Rafın çok dolgun gözüküyor ne tür kitaplar okuyorsun. Sanırım hepsi ders kitabı ?
Alttan üste, ansiklopediler, ders kitapları, ingilizce sözlük hikaye kitapları kaynaklar vs, hikaye roman, en üst dergi ıvır zıvır koymak için