Şimdi Ara

ODAMDA KOKAN BÖCEK VAR (uçuyor da şrfsz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Of yaa ne iğrenç bişeydir yakalayamadım gitti. Deydiği her yer leş gibi kokuyor. Oda parfümü falan sıktım ama yine de çok iğrenç kokusu var. Kokmasının yanında oraya buraya çarpa çarpa uçuyor. Her çarptığı noktada leş gibi bi koku bırakıyor.

Midem bulandı ya

• O çarptığı yerlere yumurtalarını bırakıo,oralardan yeni nesiller yetişecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

O çarptığı yerlere yumurtalarını bırakıo,oralardan yeni nesiller yetişecek

Hocam şaka de nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: utkuakın

O çarptığı yerlere yumurtalarını bırakıo,oralardan yeni nesiller yetişecek

Hocam şaka de nolur

Bilmiyorum ya tahmin yürüttüm sadece Benimde böceklere fobim var 8. katta olmamıza rağmen sineklik yaptırdım ilaçladım evi o yüzden rahatım

• yumurtlaya bilir tabii
    .ok böcegi olabilir o kadar çok kokuyorsa

SS isterük ayrıca
  • ss ler nerde yoksa fake mii
  • Gece gece deli olmuşum bide ss ile uğraşıcam öldürürsem ölüsünü çekerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss isterük...
  • akibeti nedir böcüğün ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Deniz..

akibeti nedir böcüğün ?

Yakalayamadım kokuyor oda leş gibi. Böcek nerde bilinmiyor. Salona yatmaya geçiyorum şimdi. Bu odada durulmaz kapı cam açtım havalansın sabaha kadar. Şimdilik iyi geceler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .Deniz..

akibeti nedir böcüğün ?

Yakalayamadım kokuyor oda leş gibi. Böcek nerde bilinmiyor. Salona yatmaya geçiyorum şimdi. Bu odada durulmaz kapı cam açtım havalansın sabaha kadar. Şimdilik iyi geceler.

Gelişme olursa haberdar edersin , iyi geceler
  • Hocam biliyorum o böcekleri.O koku da onlarin savunma mekanizmasi korktuklarinda koku saliyorlar.Hatta gecen gün arkadastaydim.Yine bu böcek girdi pencereden.Arkadas yakalamaya calisinca hemen koku birakti.Arkadasin köpegi hemen odayi terketti yamuluyordu hayvancagiz
  • Başlığa koptum.
    quote:

akibeti nedir böcüğün

Biz osuruk böceği diyoruz onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜtopyalıRealist -- 6 Eylül 2008; 5:14:04 >
  • sana iyi kokan denk gelmiş okuduğum kitaba ve kafama! zçan böcek hatırlıyorum
  • böceğin ŞRFSZ i nasıl oluyo yav
  • .suruk böceğidir o kesin..bizdede hamam böcekleri var..her gece üzerimde geziyor mutlaka bi tanesi..uyku sersemi bi çakıyorum tokadı..sabah çarşafı değiştiriyorum..böcek kanı olmuş her yer..alıştım ama artık..ilk günler uyuyamıyodum..artık alıştık birbirimize..
  • quote:

Of yaa ne iğrenç bişeydir yakalayamadım gitti. Deydiği her yer leş gibi kokuyor. Oda parfümü falan sıktım ama yine de çok iğrenç kokusu var. Kokmasının yanında oraya buraya çarpa çarpa uçuyor. Her çarptığı noktada leş gibi bi koku bırakıyor.

Midem bulandı ya

suna böcüüğüdür ooo

• Gece odanın kapısını kapatıp, balkon kapısını sonuna kadar açtım ve gidip salonda uyudum. Koku falan kalmamış. Böcek de ortalarda görünmüyor gitmiş sanırım.
  • bu akşam sülalesiyle birlikte geri gelmesin
  • ßaşLıktan doLayı girdim konuya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.