Şimdi Ara

Odam Nasıl [SS'li] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
11.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolluk güzelmiş bak kapı önünde ki
    Bende tatil dönüşü odayı çekip koyucam foruma, düzenlemem lazım, bu haliyle hiç içime sinmiyor, bi iki fikir alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 22 Ocak 2013; 21:43:58 >
  • kitaplık ve konsol eksik o.o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odan yeterince güzel Ege
  • Güzel oda hocam özendim şimdi benim oda küçük .
  • Yanlış anlaşılmasın da kız çocuk odasına benzettim. Biraz fazla zart zurt var etrafta.

Bir de duvarlar çok boş. Oyun posteri, model posteri filan asar insan.

Bir de mantar pano göremedim.

Edit: 1 - 2 tane varmış poster, ama hala bir boşluk var gibi nedense. Belki de benim duvarlar tamamıyla poster kaplı olduğu için artık normal duvar görünce şaşırıyorum. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echosm -- 22 Ocak 2013; 22:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

kitaplık ve konsol eksik o.o

Kitaplığı boşaltıp yan odaya taşıdım. Güncel kitaplar da odamda duruyor şuan
    Konsol ve TV da yan odada aynı şekilde

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Tech

Odan yeterince güzel Ege

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Yolluk güzelmiş bak kapı önünde ki
    Bende tatil dönüşü odayı çekip koyucam foruma, düzenlemem lazım, bu haliyle hiç içime sinmiyor, bi iki fikir alırım.

Yolluk mu
    Koy koy güzel oluyor. Ben zaten zaman geçirmek için açtım konuyu, yoksa canım sıkılıyor evde

quote:

Orijinalden alıntı: Echosm

Yanlış anlaşılmasın da kız çocuk odasına benzettim. Biraz fazla zart zurt var etrafta.

Bir de duvarlar çok boş. Oyun posteri, model posteri filan asar insan.

Bir de mantar pano göremedim.

Edit: 1 - 2 tane varmış poster, ama hala bir boşluk var gibi nedense. Belki de benim duvarlar tamamıyla poster kaplı olduğu için artık normal duvar görünce şaşırıyorum. :D

Eski odamı görsen orada bol bol araba posteri vardı. Buraya geçince onlar kaldı orada. Mesela bi tane Call Of Duty 4 posteri var bende 3 boyutlu. Şu hani tırtıklı 3 boyutlu oluyor ya onlardan. Çok güzeldi babam Almanya'dan getirmişti. Ama o kadar ağır ki hiç durmuyor duvarda. Kaç tane bant kullandım, hatta Patafix filan denedim, daha ikinci güne düşüyor Ben de kaldırdım sonunda. Bi tane mantar panomda var, hatta aklıma geldi birkaç saat önce denedim onu da, yer yok asmak için. Çivi filan çakmakla uğraşmak gerekiyor. Ki zaten masamın üstünde sağ tarafta mıknatıslı pano var. Orayı kullanıyorum aynı iş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 22 Ocak 2013; 22:14:04 >

• Ipad'in olayım çimdikle beni.

Anladık zenginsin. Anladık Bim fanısın ama bu fakir olduğunu göstermiyor bu senin yaşam tarzın sonuçta seni bir ipad'in var ve zenginsin.
  • Yatak örtülerimiz aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Ipad'in olayım çimdikle beni.

Anladık zenginsin. Anladık Bim fanısın ama bu fakir olduğunu göstermiyor bu senin yaşam tarzın sonuçta seni bir ipad'in var ve zenginsin.

Zengin değilim
    iPad'i ikinci el garantisiz aldım 400 lira ucuz diye.
    Şuan elimde bulunan Galaxy Nexus'u da 0 garantisiz yurtdışı olarak aldım. O da yaklaşık 500tl ucuza geldi.
    Sadece paramı biriktiriyorum ve araştırıp f/p kralı ürünler alıyorum. Tasarrufun kralını yapıyorum. Dışarı çıkınca cebimde az para oluyor, ben de aynı paraya daha çok şey almak için Bime giriyorum.
    Ama sonra da gidip iPad alıyorum
    İşte bu yaşam tarzıdır !

• Şınayerderin uçağımı la o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Zengin değilim
    Şuan elimde bulunan Galaxy Nexus'u da 0 garantisiz yurtdışı olarak aldım. O da yaklaşık 500tl ucuza geldi.
    Sadece paramı biriktiriyorum ve araştırıp f/p kralı ürünler alıyorum. Tasarrufun kralını yapıyorum. Dışarı çıkınca cebimde az para oluyor, ben de aynı paraya daha çok şey almak için Bime giriyorum.
    İşte bu yaşam tarzıdır !

Yanlış anlamışım o zaman pardon . İşte sevdiğim insan, teknolojinin en ucuzunu bulan insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: merto18

Şınayerderin uçağımı la o

Yok artık
    Bu uçağı yaklaşık 8-9 sene önce almıştım. Lego uçak zaten.

Ama uçağın içinde bir şınayder var

• Birader yarim saattir bakiyorum ama goremiyorum Playstation nerde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zengin değilim
    İşte bu yaşam tarzıdır !

Yanlış anlamışım o zaman pardon . İşte sevdiğim insan, teknolojinin en ucuzunu bulan insan.

Yalnız en ucuzu değil, f/p olanı. Mesela benim telefon s3'ten 300 TL civarı daha ucuz, ama Android versiyonu 4.2.1 hem de donanımsal olarak pek bir fark yok.

Yukarıda da yazmıştım bi arkadaşa; iPadi gittim ikinci el aldım. Çünkü nasılsa 0 bile alsan kutuyu açınca yine aynı oluyor. Boşu boşuna o kadar fark vermeye gerek yok bence çünkü aradaki fark gerçekten çok fazlaydı. Araştırıp da almak her zaman iyidir.
    Ben bayaa teknoloji hastasıyım. Biraz onun da etkisi var. Daha çok bekleyip 0 alabilirdim ama beklemeyip direk daha ucuza ikinci el aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 22 Ocak 2013; 23:07:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Birader yarim saattir bakiyorum ama goremiyorum Playstation nerde?

Görememen çok normal. Ps3'ü ve 32" televizyonu yan odaya koydum. Hem odada fazla radyasyon olmasın, hem de yer kaplamasın diye.
    Aslında odada olsa oynamak daha rahat olurdu da uymadı işte. Belki 15 tatilde alırım bu odaya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zengin değilim
    İşte bu yaşam tarzıdır !

Yalnız en ucuzu değil, f/p olanı. Mesela benim telefon s3'ten 300 TL civarı daha ucuz, ama Android versiyonu 4.2.1

Yukarıda da yazmıştım bi arkadaşa; iPadi gittim ikinci el aldım. Çünkü nasılsa 0 bile alsan kutuyu açınca yine aynı oluyor. Boşu boşuna o kadar fark vermeye gerek yok bence çünkü aradaki fark gerçekten çok fazlaydı. Araştırıp da almak her zaman iyidir.
    Ben bayaa teknoloji hastasıyım. Biraz onun da etkisi var. Daha çok bekleyip 0 alabilirdim ama beklemeyip direk daha ucuza ikinci el aldım

En ucuzundan kastım F/P idi. En mantıklısı da araştırmak zaten. Kör kütük alışveriş yapmak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zengin değilim
    İşte bu yaşam tarzıdır !

Yalnız en ucuzu değil, f/p olanı. Mesela benim telefon s3'ten 300 TL civarı daha ucuz, ama Android versiyonu 4.2.1

En ucuzundan kastım F/P idi. En mantıklısı da araştırmak zaten. Kör kütük alışveriş yapmak

Tabii ki. Hem araştırınca insanın canı çekiyor, daha da istiyor cihazı. Alınca da çok iyi oluyor

Sende hangi telefon vardı hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• camdan bakınca kocaman binaları görmek sıkıcı değilmi ya bizim evin arkasında ufak bi baraj var ufak dediğim 3-4 top sahası büyüklüğünde ön tarafta orman var nasıl duruyosunuz öyle yerlerde hayret ediyorum
  • ciddi kedinin sahibi belli oldu. bu arada ciddi kedinin arka tüyleri siyahmış

buda bonus:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Ocak 2013; 23:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.