Şimdi Ara

Odam Nasıl [SS'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
4
Favori
11.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubiilay

Odam Nasıl [SS'li]

Kardeş sıkıntıdan yaptım. Rahatsız olursan kaldırırm :)

Hocam mükemmel olmuş bee

Valla çok iyiyapmışsın eline sağlık

Evde kardeş yok evet. Zaten sakızların birinin tarihi geçik

Hepsi ayrı ayrı süper olmuş çok teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: wnirvana3534

m.bulun

Ne demek istediğini anlayamadım ?

quote:

Orijinalden alıntı: GagasLawyer

Neye şaşırdın o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 22 Ocak 2013; 19:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Odam Nasıl [SS'li]

Kardeş sıkıntıdan yaptım. Rahatsız olursan kaldırırm :)

Hocam mükemmel olmuş bee

Valla çok iyiyapmışsın eline sağlık

Evde kardeş yok evet. Zaten sakızların birinin tarihi geçik

Hepsi ayrı ayrı süper olmuş çok teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: wnirvana3534

m.bulun

Ne demek istediğini anlayamadım ?

quote:

Orijinalden alıntı: GagasLawyer

Neye şaşırdın o kadar

eyvallah :)

• Çok düzenlisin fazlası iyi değil. bide tabletin yakından 1-2 ss atabilir misin bir şey dikkatimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Çok düzenlisin fazlası iyi değil. bide tabletin yakından 1-2 ss atabilir misin bir şey dikkatimi çekti

Neresi dikkatini çekti ona göre orayı atıyım. Şimdi böyle söyleyince aynısını çekmek zor. Ya da soracaksan şimdi sor yanıtlayayım direk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba DH,
    Eski konulara yazmaktansa yeni bir konu açtım, işte odam:

Bu genel olarak odamın görünüşü:

Odam Nasıl [SS'li]

birinci foto yu çekmek için TAVANA KENDİNİ MONTE Mİ ETTİN ?
  • Az düzenli ol gereksiz çok eşya var, ortalıktan kaldır ıvır zıvırları güzelce bir masa al kendine iPad ne iş. Karikatür seviyorsan uykusuz dergisinin verdiği büyük posterlerden yapıştır, içtiğin yiyecek ve iceceklerin kalıntılarını saklama. Hobi bölümün güzel biraz düzen gerekli çantanı'da öyle ortalığa koyma okuldan yada dershaneden gelmişsin belli atmışsın hemen çantanı kapının arkasına as , kapının yanında koltuk gibi birşey var o ney çözemedim onu da kaldır.
    Oturduğun yeşil sandalyeni değiştir kambur olursun yazıcı öyle yerlere koyma çok buldun herhalde.
    Sandalyeni değiştireceğin zaman perdeyi de değiştir o nasıl bir perde peteğin üzerine geliyor peteğin önünü kapatma. Bir tek halıyı beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Az düzenli ol gereksiz çok eşya var, ortalıktan kaldır ıvır zıvırları güzelce bir masa al kendine iPad ne iş. Karikatür seviyorsan uykusuz dergisinin verdiği büyük posterlerden yapıştır, içtiğin yiyecek ve iceceklerin kalıntılarını saklama. Hobi bölümün güzel biraz düzen gerekli çantanı'da öyle ortalığa koyma okuldan yada dershaneden gelmişsin belli atmışsın hemen çantanı kapının arkasına as , kapının yanında koltuk gibi birşey var o ney çözemedim onu da kaldır.
    Oturduğun yeşil sandalyeni değiştir kambur olursun yazıcı öyle yerlere koyma çok buldun herhalde.
    Sandalyeni değiştireceğin zaman perdeyi de değiştir o nasıl bir perde peteğin üzerine geliyor peteğin önünü kapatma. Bir tek halıyı beğendim

Halı da düz renk ya bi tek onu mu beğendin Halıflex bi de

Çoğu şeyde haklısın. Odayı bir elden geçirmek lazım.
    iPadle o an işim vardı laptopta o yüzden ortada kaldı öyle.
    O kırmızı olan da aslında koltuk. Ama üstüne kıyafetleri asıyorum sadece. Onu kaldırmam kötü olur bayaa.
    Yazıcıyı yere koydum masanın üstünde yer yok görüldüğü üzere. Zaten yılda 1-2 kere kullanıyorum sadece.
    Perde dediğimiz de tül aslında. Peteği hiç kapatmıyor incecik zaten. Sadece görüntü geçirmemesi için var. Güneş ışığı için ayrıca koyu yeşil stor var zaten. Ama önerilerin için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• girişteki paspasımsı çok güzelmiş. aynı hoparlörlerden var bende de ama hiç memnun değilim. sende de 2 tanesi mi bağlı? ben diğer 2sini bağlayamadım
  • Adam fena Bim fanboylarından.
  • birazdan buraya montajlı bi resim gelicek. bizi izlemeye devam edin.

edit:geldi beyler. ciddi kedinin sahibi belli oldu. bu arada ciddi kedinin arka tüyleri siyahmış
     Odam Nasıl [SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Ocak 2013; 23:12:43 >
  • quote:

19 Ocak 2014 Edit.
    Güncel olarak SS

Merhaba DH,
    Eski konulara yazmaktansa yeni bir konu açtım, işte odam:

Bu genel olarak odamın görünüşü:

Bu sol tarafta bulunan şifonyerin görüntüsü:

Burası radyolu alarmlı saatimin ve Bim broşürlerinin olduğu köşe:

Bu da küçük bir kutu içecek koleksiyonu. Her aldığımı koymadım, sadece anısı olanlar var. Sağdaki iki tane Ice Tea kutusu hala içilmedi. Çünkü onları numune olarak dağıtmışlardı yazın, ben de sakladım

Bu da o kutuların üst rafında bulunan ufak bir dergi koleksiyonum. Arada yaklaşık 70-80 tane Penguen dergisi var tek tek. 2 tane Penguen cilt ve 3 tane de ayrı ayrı karikatür kitabı var. Onların üstünde ise hep severek okuduğum LOG Dergilerim var. Artık onlardan almıyorum, dijital ortamdan okumak daha iyi oluyor Yalnız bu fotoğrafta tam netleyemediğim için güzel çıkmamış, olsun.

Bu da odamın manzarası. Oraya yakın olanlar bilir, ilk fotoğraftakiler Halkalı Toplu Konutlar oluyor. İkinci fotoğrafta sağ taraf ise sitenin içi daha çok.

Bu yatak ve kapı bölümü

Burası da o son resimdeki komodinin içi, öylesine koydum

Fotoğraflar bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey olursa hemen yanıtlamaya çalışırım. İyi ya da kötü yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum
    Hayır, yani resimlerini [simage][/simage] arasına alsan sence de her şey daha güzel olmaz mıydı? Daha iyi bir hayatın, daha iyi eşyaların, daha iyi ilişkilerin... Belki de daha iyi bir odan. Haydi gel bütün bunlara yeni bir başlangıç yapalım ve [simage] ile tanış.

• Uçak güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Adam fena Bim fanboylarından.

Tabii ki hocam
    />

quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

girişteki paspasımsı çok güzelmiş. aynı hoparlörlerden var bende de ama hiç memnun değilim. sende de 2 tanesi mi bağlı? ben diğer 2sini bağlayamadım

Benimki zaten 2+1. Sub aşağıda duruyor. 2 tanesi de resimdekiler işte.

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

birazdan buraya montajlı bi resim gelicek. bizi izlemeye devam edin.

Eğer yukarıdaki gibi olacaksa hemen gelsin, merak ettim

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Hayır, yani resimlerini [simage][/simage] arasına alsan sence de her şey daha güzel olmaz mıydı? Daha iyi bir hayatın, daha iyi eşyaların, daha iyi ilişkilerin... Belki de daha iyi bir odan. Haydi gel bütün bunlara yeni bir başlangıç yapalım ve [simage] ile tanış.

Bir simage hayatımı bu kadar etkileyecekse ben varım Ki zaten biliyordum ben onu, yukarıda da belirttim. Şimdi değiştirmeyi planlıyorum hatta; yukarıda saydıklarını gerçekleştirebilmek için

quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

birinci foto yu çekmek için TAVANA KENDİNİ MONTE Mİ ETTİN ?

Hayır, yatağın üstüne çıkıp telefonla çektim

• Güncel. Sadece 94 cevap var ama 2440 kişi bakmış. Odamı dikizleyip çıkmayın kardeşim, herkes yorum yazsın
  • quote:

Güncel. Sadece 94 cevap var ama 2440 kişi bakmış. Odamı dikizleyip çıkmayın kardeşim, herkes yorum yazsın

standart bir oda ne lüks ne de fakirlik akıyor.
    muhtemelen ipad in daha taksitleri bitmedi haksızmıyım sayın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekayisdag

quote:

Güncel. Sadece 94 cevap var ama 2440 kişi bakmış. Odamı dikizleyip çıkmayın kardeşim, herkes yorum yazsın

standart bir oda ne lüks ne de fakirlik akıyor.
    muhtemelen ipad in daha taksitleri bitmedi haksızmıyım sayın hocam

Ne yazık ki haksızsın. Ben de sevmem öyle taksitle alıp da hava atanları.

Ben adam gibi harçlıkları biriktirdim, araştırdım. Sonra gittim ikinci el aldım. Çünkü 0 alsam param asla yetmiyordu. Yaklaşık 400 lira daha ucuza ikinci el aldım. Çünkü nasılsa 0 bile alsam kutuyu açtıktan hemen sonra o da ikinci el oluyor diye düşündüm, bana mantıklı geldi.

Yanlış mı düşünüyorum ?

• hz. muhammed diye ders mi var
  • Küçük ama güzel bir odan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hz. muhammed diye ders mi var

Varmış demek ki

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Küçük ama güzel bir odan var...

Hocam neresi küçük ya Bence pek küçük değil ama.. Fotoğrafların açısından öyle gelmiş olabilir sana

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.