Şimdi Ara

oda için ses yalıtımı tavsiyesi ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
16
Favori
133.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akustik Ses Yalıtımı : Ses yalıtımı sesin bir ortamda kalması hapsedilmesi için yapılan uygulamalardır. Akustik ses yalıtımı, akustik mekanlarda (Stüdyo, Müzik odası, Kayıt Odası vs.) seslerin eko ve yankı yapması gibi ses kalitesini yükseltmek için yapılacak işlerdir. Genellikle akustik sünger ve kumaş kaplı panel kullanılmaktadır.

    http://www.sesyalitimsungerleri.com/akustik-ses-yal%C4%B1t%C4%B1m%C4%B1-izolasyonu.html[/link]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhanc -- 27 Şubat 2016; 22:54:52 >
  • uygulayarak çözüm bulan var mı ?
  • +takip
  • Kurşun levha ile ses yalıtımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    http://sesyalitimsungeri.net/kursun-bariyerli-sunger.html
    http://www.sesyalitimsungerleri.com/kau%C3%A7uk-bariyer.html

     oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??

     oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 2 Nisan 2016; 9:35:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arranger.

    Kurşun levha ile ses yalıtımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

    http://sesyalitimsungeri.net/kursun-bariyerli-sunger.html
    http://www.sesyalitimsungerleri.com/kau%C3%A7uk-bariyer.html

     oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??

     oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??


    Fiyat nasıl bunda? m2 olarak?




  • googledan adetaş yapı market diye araştırın.ben burdan ala ala yaptım odamın yalıtımını gayette uygun fiyatları. içeride savaş çıkarmadığınız sürece uygun fiyata bu işi çözebilirsiniz. yardım isteyenlere mesaj kutum açık :)
  • Ne yazık ki komşu gürültüsünden ailecek muzdarip bi haldeyiz hayır üst katta yaşayan 60 yaşında karı koca 1 yıldır tepemizde eşya çeke çeke bitiremediler nasıl bi fantazidir bi insan gecenin bi yarısı yada sabahın kör vakti kargalar kahvaltı yapmamış hanfendimiz eşya çekmeden kesinlikle geri kalmaz ( ne çektiklerinide merak etmiyo değilim) birde beyfendimiz her pazar sabahı evde o şahane sesi ile türkü ve uzun hava konseri verir bu duyguyla uyanmak gibisi yok inanın Birde haftanın en az 3 günü torunları gelir ki evlere şenlik

    Yani bende bu ses yalıtımı konusuna kafayı takmış durumdayım bugün ankarada bi dekorasyon firması ile ses yalıtımlı duvar kağıdı üzerine hemen hemen anlaştık gibi firmadaki elemanın söylediği 1.5 mm kalınlıkdaki cam teksil duvar kağıdından %50 - %60 fayda sağlanabileceğiydi buna benzer ürünler ile fayda sağlayabilen varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er_aYy -- 23 Mayıs 2016; 23:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Er_aYy

    Ne yazık ki komşu gürültüsünden ailecek muzdarip bi haldeyiz hayır üst katta yaşayan 60 yaşında karı koca 1 yıldır tepemizde eşya çeke çeke bitiremediler nasıl bi fantazidir bi insan gecenin bi yarısı yada sabahın kör vakti kargalar kahvaltı yapmamış hanfendimiz eşya çekmeden kesinlikle geri kalmaz ( ne çektiklerinide merak etmiyo değilim) birde beyfendimiz her pazar sabahı evde o şahane sesi ile türkü ve uzun hava konseri verir bu duyguyla inanmak gibisi yok inanın Birde haftanın en az 3 günü torunları gelir ki evlere şenlik

    Yani bende bu ses yalıtımı konusuna kafayı takmış durumdayım bugün ankarada bi dekorasyon firması ile ses yalıtımlı duvar kağıdı üzerine hemen hemen anlaştık gibi firmadaki elemanın söylediği 1.5 mm kalınlıkdaki cam teksil duvar kağıdından %50 - %60 fayda sağlanabileceğiydi buna benzer ürünler ile fayda sağlayabilen varmı ?

    İnan ma evi sat kurtul Cidde'n zor durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu hakkında duvar ses yalıtımı konusunda başarılı çalışmaları ve uygulamaları olan Silent World firması ile görüşebilirsiniz.

    Detaylı bilgi için firmanın web sayfası:http://www.silentworld.com.tr/urunler/akustik-duzenleme
  • Üst kattan gelen seslerin basit duvar kaplamaları ile giderilmesi günümüz şartlarında kullanılan malzemeler ile imkansız,sorun tabi ki farklı uygulamalar ile giderilebilir ancak size tavsiye edildiği şekli ile asla,kesinlikle denemeyin hiç faydasını görmezsiniz.
  • Benim derdim üst komşuyla değil karşı komşuyla.
    Çok affedersiniz insan değiller ve uyarmaktan da anlamıyorlar. Evdeki 2 oda, karşı komşunun duvarıyla birleşik ve içerisi hayvanat bahçesine dönüyor çünkü anırıyor bu arkadaşlar. Irk ismi vermek istemiyorum ama tahmin edersiniz.

    1 duvar 15 metrekare civarında, iyi bi yalıtım yaptırmak istiyorum karşı komşudan gelen sesleri duymamak için?
    Benim gibi bi sorundan muzdarip olan var mı?
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    siz hangi ürünü aldınız? bariyerli adepan mı, düz olanı mı ? üzerine alçı çektirdiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sunshines35

    siz hangi ürünü aldınız? bariyerli adepan mı, düz olanı mı ? üzerine alçı çektirdiniz mi?

    https://www.adetasyapi.com/sesyalitimi-bariyerli-adepan-13mm
    Şundan bendekiler plaka plaka yapip üzerine alçı çektiler ama cok pis is hocam soyliyim:) ha ne kadar etki etti bilemem zaten asiri sesli film izleyen biri değilimdir bundan önce de sikayet olmadi ama şimdi hic değilse daha rahat izliyorum. 3 katli aptmanda en son kattayim sağımda solumda kimse yok. tadilatin parasini cikardiktan sonra saglam bi sub alip test etmeyi düşünüyorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ses yalıtımı ortamdaki sesin insan sağlığını olumsuz yönde etki edecek boyutlarını en aza indirmek için çeşitli malzemelerle kaplanarak önlem alınması anlamını taşır. Kalınlık ve yoğunlukları değişen izolasyon malzemeleriyle yapılan profesyonel uygulamalar ile ortamdaki sesin rahatsız edici boyutları ortadan kaldırılarak sessiz ve sakin bir ortam yaratılmasına imkan tanına bilmektedir. Malzemelerin kendinden yapışkanlı seçenekleriyle evde yapacağınız uygulamalar için kullanım talimatlarına uygun olarak kendiniz de ses yalıtımı sağlayabilirsiniz. Ancak çok amaçlı kullanılan salonlar, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerleri veya makine ve kazan daireleri gibi sese bağlı titreşimin olduğu yerler için konusunda uzman kişilerden yardım almanız tüm ses problemlerinin de kusursuz bir şekilde ortadan kaldırılmasına yardımcı olabilecektir.

    Bu ürünlere ulaşmak için;

    http://www.sesakustik.net/akustik-sunger/kaucuk-sunger.html
    http://www.sesakustik.net/akustik-sunger/bariyerli-bondeks-sunger.html
    http://www.sesakustik.net/akustik-sunger/piramit-sunger.html
    http://www.sesakustik.net/akustik-sunger/yumurta-sunger.html
    http://www.sesakustik.net/akustik-sunger/sungerpan.html

    Üst kısımdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ses yalıtımı hakkında bilgi almak için ve uygulamaları kendiniz yapmak için çalışmaları anlatan bu sayfalara bir bakmanızı ve sonuna kadar okumanızı dilerim.

    Sayfalar;

    http://www.sesakustik.net/ses-yalitimi/ses-yalitimi-nedir.html
    http://www.sesakustik.net/ses-yalitimi/ses-yalitimi-nasil-yapilir.html




  • www.izowall.com sitesine veyawww.izobozz.com.tr ye girerseniz size gerçek anlamda ses yalıtmı yapacak,doğa dostu,kanserojen olmayan ,nefes alabilen ,antibakteriyal ve yanmaz,alev almaz ürünlerimizle karşılacaksınız.Tüm teknik bilgiler sitelerde mevcuttur.Ayrıca bilgi almak isterseniz iletişim tel:
    0212 2913103 -0212 2916267

    Saygılarımızla...

    Dt. oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??Banu Özer oda için ses yalıtımı tavsiyesi ?? oda için ses yalıtımı tavsiyesi ??




  • Merhabalar yazdigim saattende anlayacaginiz gibi bende yan komsumdan ses konusunda bayaa şikayetciyim, 12 den 3.30a kadar sanki villadaymis gibi 3 kisi ayni agizdan konusup durdular, herneyse daha fazla uzatipta sizi o abuk subuk zamanlara geri cekmeyeyim

    Bu yalitim olayini duvari kirip dokmeden duvar kagidi usulu filan halletmek mumkunmudur, yapan arkadaslar varsa bilgilerini paylasabilirmi acaba yorumlari okudum ama pek faydali bisey goremedim, he bu arada bu yalitim malzemeleri satan arkadaslar "kansorejen filan" yazmaniza gerek yok biz zaten bu seslerden kafayi siyiricaz onlara deginmenize gerek yok sesi kessin yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 20 Kasım 2016; 3:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim sorunum komşularla değil. Şöyle bir sorunum var. Basketbol çalışmam gerekiyor maçlarımın başlamasına çok az kaldı. Hava yağmurlu olduğundan dışarıda çalışamıyorum ve kapalı spor salonları bildiğim kadarıyla kiralama şeklinde olduğundan veya kulüpler çalıştıkları için çalışabileceğim bir kapalı salon var mı bilmiyorum.
    Evde çalışmak istiyorum ancak topu yere vurduğumda çok fazla ses çıkıyor ve rahatsız oluyorum. Bütün yorumları okudum kauçuk süngerin mantıklı olabileceğini düşündüm spor salonlarının zeminlerin de de kullanıldığı için. Ama yan duvarlarda yalıtım sistemi yok istediğim etkiyi sağlayabilirmiyim bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar, yardımcı olabilicek olanlar var mı acaba nasıl bir şey yapabilirm?
  • Up. Çözüm bulabilen var mı? Yan odamda İtalyan var 2-3 haftaya kalmaz kavga edeceğim sanırım, sesini engelleyemezsem.
  • Konu altında anlatılan hiç bir malzeme ve verilen linklerdeki malzemeler, hiç bir işe yaramıyor.

    En iyisi mi siz bu malzemelerden vaz geçin, hayvan yalıtım malzemelerine bakın, üst katta hayvan gibi tepişip anırıyorlar, yahu arkadaş hayvanlar bile hiç değilse hava kararınca sakince duruyo, üst kattakiler durmuyor, Allah herkese anlayışlı, efeni, nazik ve saygılı komşular nasip etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 4 Kasım 2017; 0:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.