Şimdi Ara

OCZ Vertex 4 ün Vertex 3 den ucuz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasipse yarın bilgisayar toplamaya vatan bilgisayara gideceğim. ssd konusunda ikillemde kaldım doğrusu.

Yeni model olan OCZ 256GB Vertex 4 fiyatı 560 lira;
    Önceki model olan 240 gb vertex 3 fiyatı 600 lira.

bu durum neden kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetlutfu

arkadaşlar nasipse yarın bilgisayar toplamaya vatan bilgisayara gideceğim. ssd konusunda ikillemde kaldım doğrusu.

Vertex 4 de OCZ kendi kontrolcüsünü kullandığı için daha aza MAL ediyor bu yüzden fiyatı daha düşük, Vertex 3 de Sandforce dan kontrolcü kiraladığı için maliyet daha yüksek :)

Vertex 4 her türlü yer 3 ü ama emin ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

quote:

arkadaşlar nasipse yarın bilgisayar toplamaya vatan bilgisayara gideceğim. ssd konusunda ikillemde kaldım doğrusu.

Vertex 4 de OCZ kendi kontrolcüsünü kullandığı için daha aza MAL ediyor bu yüzden fiyatı daha düşük, Vertex 3 de Sandforce dan kontrolcü kiraladığı için maliyet daha yüksek :)

alakası yok tr deki kazıkçı firmaların fiyatlandırma politikasından kaynaklanıyor işten analamıyan bu daha pahalı iyidir diyip kazıkyiyecek. ossd lerden nerden baksan firmanın cebine 200tl kar kalıyor.

• peki vertex 4 senkron mu asenkron mu?
  • quote:

peki vertex 4 senkron mu asenkron mu?

Agility serisi asenkron, Vertex serisi senkrondur.
  • Vertex 4'ün daha pahalı olması lazım. Kontrolcü kalitesi ve benchmark değerleriyle açık ara üstün. Vertex 3'ün pahalı olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Fiyatları yurtdışı rakamlarıyla karşılaştırmanızı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

quote:

alakası yok tr deki kazıkçı firmaların fiyatlandırma politikasından kaynaklanıyor işten analamıyan bu daha pahalı iyidir diyip kazıkyiyecek. ossd lerden nerden baksan firmanın cebine 200tl kar kalıyor.

Vertex 4 leri OCZ daha düşük fiyattan verebiliyor tedarikçilere daha ucuza mal ettiği için, bak 1 hafta önce vertex 4 ün amazonda fiyatı 108 dolardı, vertex 3 ün 115 dolardı, şimdi vertex 4 120 dolar oldu tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, bu fiyat politikası benim tahminim stoklarlada alakalı bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.