Teğmen
31 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 678 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba. Sabit hiz ve voltajda, kararli sekilde islemciyi ayarlamak istiyorum ve biosta neleri açip kapatmam gerektigini bilmiyorum üstadlar yardimci olursa memnun olurum.
NOT: Henüz ekran karti almadim.
Sistemim;

MSI Z390 Gaming Plus (anakart)
9600k i5 (islemci)
THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER C (sivi sogutma)
CORSAIR 2x8gb 3000Mhz CL16 (RAM)
CORSAIR 650W 80+ (PSU)

İyi forumlar. Windows 8.1 kurulu masaüstü bilgisayarda Asus essence stx ii 7.1 ses kartını kullanıyorum. Raspberry Pi 3 + allo boss dac alsam ses kalitesinde nasıl bir fark oluşur? İyi mi kötü mü etmiş olurum? Kullandığım hoparlör Pioneer HPM-100, amfi Sansui B-2101
Merhaba üstadlar. PC den indirdigimiz kaliteli FLAC ses kayitli müzikleri cdye çekip, CD çaları amfiye baglayarak mı daha kaliteli ses alırız yoksa PCyi amfiye bağlayıp aynı FLAC ses kayitli müzikleri direk PC den çalarak mı daha kaliteli ses aliriz? SNR degerlerini karsilastirdigimizda ses kartı bariz önde fakat başka önemli unsurlar nelerdir?

PC ses kartı: Sound Blaster ZXR (124db SNR)
CD player: JVC XL-Z555 (106db SNR)
Merhaba. 7,2V gelen yere, led bağlamak için araya kaç ohm direnç bağlamalıyım? Led'in en parlak ve güvenli şekilde çalışması için? Ve paralel mi seri mi bağlamalıyım?
Bir çıkış transistörünün (örnegin Sanken) HFE degerleri fake ile orjinal ayni olabiliyor. Bu durumda orjinal olup olmadigini nasil anlariz?
Konu silinebilir
Konu silinebilir.
Merhaba. Geçen gün PC'nin ses kartına bağlı olan rca kabloların uçları birbirine değdi ve o günden beri cızırtılı ve anlaşılmaz ses geliyor. Kulaklık çıkışına kulaklık taktığım zaman sorunsuz ses alabiliyorum. Problem rca'ların olduğu yerde. Çıkışları mı yandı bilmiyorum. Tamir edebilecek en güvenli yer neresidir? Değerli bir kart olmasa uğraşmam, fakat tamir edildikten sonra ses kalitesinde kayıp yaşayacaksam hiç masraf etmeyeyim? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sound Blaster ZXR

Merhabalar. Power amp devresinde 1 adet 2SA1145 bozulmuş. Elektronikçiye gittim almak için, elimizde yok deyip eşdeğer olarak BC328 verdiler. Fakat iki transistörün de datasheetlerine bakıyorum, farklı değerler görüyorum. Çok da anlamam bu konudan. İki datasheet'in de resmini ekliyorum. Üstatlar bir yol gösterirse ona göre cihaza takıp çalıştıracağım.
Merhaba. 4670K 4.6ghz'de kullanıyorum. 4k çözünürlükte GTX970 SLI ile bu işlemci darboğaz yapar mı ? i7 ister mi ? Peşinen teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Makina Mühendisi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 361
İkinci El Bölümü Mesajları: 215
Konularının görüntülenme sayısı: 47.219 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.