Şimdi Ara

OCZ SSD lerde %30 a varan indirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• aman aman bi indirim değil

fiyatı öyle böyle şişirmemişler yani

350 ne demek yahu

geçen vatandaki indirimden 90lığı 320ye aldım

etse etse o kadar eder zaten
  • En son Vatan %25'inde OCZ Vertex 3 120GB 429.75 TL'ye geldi. 431 TL bu sitede.

İyi fiyat yani. Hatta en ucuzu denilebilir.

Vatan'ın %25'ini bekleyemeyecek olanlar için iyi.
  • quote:

%30 a varan indirimler
    Başka kapıya

OCZ AGT3-25SAT3-60G 60GB ne zaman 180 usd + kdv oldu milleti keriz zannediyorsun galiba

Taksitle fiyat biniyor hele bir kapıda ödemeleri var komedi (kapıda ödeme anakart alacağım zaman 270 tl lik anakart 302 tl çıktı )

Taksit + Kargo + Kapıda ödeme fiyat kaça çıkıyor ondan sonra alın kesinlikle sıcak değil

Vatanda %25 indirime girdiğinde 216 tl satılıyordu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-agt3-25sat3-60g-60gb-agility-3-serisi-sata-30-ssd-(-525mb-okuma-475mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=56415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Şubat 2012; 1:59:24 >

• sistem toplamaya karar verdiğimde araştırdım.
    en ucuz siteler burası ve inventus du.
    aynı zamanda vatanda indirim olunca gittim oradan topladım.

yine de merak ediyorum, bu siteden alışveriş eden, memnun kalan var mı diye.
    olmadı monitör bakıyorum, hala buradan alabilirim.
  • inventus kadıköy çevresine göre ucuz değil. inventusda 1400 küsür olan pc yi 1310 liraya eksenden toplattım. vaktim olsa biraz kasar döner dolaşır 1260 a getirebilirdim. ama ayrı ayrı yerlerden almayayım hem kim toplatacak dedim 50 lira fazla oldu eksenden oldu. inventus nakite 1 kuruş indirmiyor. çok övdüler ucuz şubu diye ama malesef öyle ahım şahım bir fiyatları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

inventus kadıköy çevresine göre ucuz değil. inventusda 1400 küsür olan pc yi 1310 liraya eksenden toplattım. vaktim olsa biraz kasar döner dolaşır 1260 a getirebilirdim. ama ayrı ayrı yerlerden almayayım hem kim toplatacak dedim 50 lira fazla oldu eksenden oldu. inventus nakite 1 kuruş indirmiyor. çok övdüler ucuz şubu diye ama malesef öyle ahım şahım bir fiyatları yok.

Bir sorun çıktığında görüyorsun inventusu canım.

Her şey de para olmuyor. 100 lira ucuza almışsın ama bence değmemiş o kadarcık farka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatura olduktan sonra çok problem değil. inventus gel git kargo masrafını ödüyor ama zaten diğer firmaların çoğuda öyle. 100 lira az değil. 50 daha koyar 60 lık ssd disk alınır indirimle yada 2. el.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

%30 a varan indirimler
    Başka kapıya

OCZ AGT3-25SAT3-60G 60GB ne zaman 180 usd + kdv oldu milleti keriz zannediyorsun galiba

Taksitle fiyat biniyor hele bir kapıda ödemeleri var komedi (kapıda ödeme anakart alacağım zaman 270 tl lik anakart 302 tl çıktı )

Taksit + Kargo + Kapıda ödeme fiyat kaça çıkıyor ondan sonra alın kesinlikle sıcak değil

Vatanda %25 indirime girdiğinde 216 tl satılıyordu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-agt3-25sat3-60g-60gb-agility-3-serisi-sata-30-ssd-(-525mb-okuma-475mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=56415

üslubuna dikkat edersen sevinirim. Kimseyi geri zekalı yerine koyduğum falan yok. ayrıca sıcak fırsatlar daki kimsenin gerizekali olduğunu düşünmüyorum. bu sitenin de altında çalışan biri de değilim. amacım paylaşım yapmak. fiyatlar çoğu zaman uygundur bu sitede. arama motorlarında sürekli bu site çıkar. daha önce alışveriş yaptım aynı gün kargoliyorlar ürünü. kısacası bu.

• ssd lerim ömrü kısa. explorer ın ön belleğini bile başka hdd ye kurmanızı öneriyorlar
  • Vatanda kampanya yoksa ve alınması gerekiyorsa sıcak gibi .

Ümitköy-ank açılışında 45dk sıra bekleyerek vertex3-130gb 420tl ye aldımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

inventus kadıköy çevresine göre ucuz değil. inventusda 1400 küsür olan pc yi 1310 liraya eksenden toplattım. vaktim olsa biraz kasar döner dolaşır 1260 a getirebilirdim. ama ayrı ayrı yerlerden almayayım hem kim toplatacak dedim 50 lira fazla oldu eksenden oldu. inventus nakite 1 kuruş indirmiyor. çok övdüler ucuz şubu diye ama malesef öyle ahım şahım bir fiyatları yok.

Bir sorun çıktığında görüyorsun inventusu canım.

Her şey de para olmuyor. 100 lira ucuza almışsın ama bence değmemiş o kadarcık farka.

para

• quote:

fatura olduktan sonra çok problem değil. inventus gel git kargo masrafını ödüyor ama zaten diğer firmaların çoğuda öyle. 100 lira az değil. 50 daha koyar 60 lık ssd disk alınır indirimle yada 2. el.

inşallah sorun çıkmaz, dediğim gibi...

Uğraşmayı seviyorsan ne ala. Ama diğer firmalar ile ilgili yaşanan sorunları her gün forumda okuyoruz.

Misal hiçbir çiziği olmayan ve servisin kullanıcı hatası yok dediği 2 defa alev alan N86 cihazım için Nokia nın ve TeknoSA nın dediği şu.

"Bi daha yansın."

Bu rün de faturalı bu ürün de garantili. Hatta tüketicinin canına kasteden bir ürün. Avrupada bir taraflarını öperler. Burada tşk geçiyorlar. Firmaların ülkemizdeki durumu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 5 Şubat 2012; 23:33:42 >

• MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)

Böyle bir fırsat varken neden daha fazla ödeyesiniz. MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS OCZ Vertex 3'den çoğu testte önde ve fiyatıda çok daha ucuz.. SSD almayı düşünenler için bence iyi bir fırsat..

http://www.tomshardware.com/charts/ssd-charts-2011/benchmarks,129.html

http://www.incehesap.com/memoright_120_gb_ftm-882-21468.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.