Şimdi Ara

ocz ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ocz 2*1 800mhz ddr2 dual platinum ram aldım. anakartım 800mhz ı desteklıyor olmasına ragmen su anda sanırım 400 de calısıyo ramlar. bios updateını de yaptım. biosta ram ayarlarında otomatık olarak 5-6-6-18 olarak goruyor. bu ram ın en uygun performansı 4-4-4-15 miş. oyle yapınca bılgısayar acılmıyo. ram voltajı şu anda 1.8 de, voltajı arttırım dedım secenekler sadece auto, 1.8v, 1.9v..2.2v a fln cıkmam lazım sanırım benım ama olmuyo. anakartım asus m2n, işlemcim amd. anakartım mı desteklemıyo acaba bu voltaj mıktarını?

cok uzun oldu bılıyorum ama yardımcı olabılırse bırılerı cok sevınırım..

ocz ram sorunu

• ddr frekansları 2 ile çarparak bulunur 800(400*2) gibi..yani sorun yok, gecikme zamanları için ayar yaptığınız halde sistem açılmıyorsa dediğiniz gibi ram voltajlarını hafif gıdıklamak iyi gelebilir..ancak zaten dediğiniz zamanlamaları default voltajında vermesi lazım..Yerinizde olsam fazla uğraşmam çünkü benchmark programlarında aldığınız puanlar haricinde size kayda değer hissedilir bir artısı olmayacak
  • voltaj degerını zaten pek arttıramıyorum. sanırım anakartım pek uygun degıl bu iş için..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.