Arkadaşlar bugun bi halt ettim.DH incelemerine bakmadan bu power supply' ı aldım.En ufak bir bilgim yok.Niyetimde High Power almak wardı ama stok sıkıntısı yüzünden bunu aldım. BU PSU hakkında bilgisi olan yada kullanmış olan arkadaşlar warsa benimle paylaşırsa sevinirim.Gerekirse kullanmadan direk geri iade edeceğim.
yokmu bi fikri olan arkadaşlar
niye halt ettin onu anlamadım ben bu ürünün 700w olanını kullanıyorum gayette memnunum. hem ocz kaliteli bir markadır sıradan bir ürün değil için rahat olsun
bi sinirle aldım ustad.Normalde DH'e takılmaya basladıkdan sonra konuları ınceler ondan sonra karar verırdım onun için.
OCZ 600W yeter sana bir ömür boyu , için rahat olsun..
biraz sesli ama verimli bi psu yani merak etme iyi halt :) etmişsin
İyi o zaman içim rahatladı.Bu şekilde haltlar ettiğim zaman kendimi daha bi pek seviyorum
hoca iyi seçim sağlam markadır ocz 600wattlık modeli çok iyidir fanıda sessizdir
çok da sessiz sayılmaz be tagan var 420 lik 1.5 yıldan fazla oldu alalı yeni ocz daha gürültülü çalışıyo
not gürültü göreceli bi kavramdır
valla az önce kasaya takdım Power Supply'i makina baya bi sessizleşti yav
kullandığım psu lardan biri 600 lük ocz... Fiyatı düşünülünce hakkını veriyor gerçekten. Benim için tek sorunu yerine aldığım eski tagan 480 le karşılaştırılınca fan sesinin birazcık daha yüksek oluşu. Ama dediğim gibi fiyatını düşününce bu devede kulak. Sonuçta bence iyi bir seçim yapmışsın, umarım çok uzun bir süre arızalanmaz ve ihtiyacını karşılar.güle glüle kullan.
Bi sorum olacak bu PSU hakkında.Resimlerine bakdım mavi bir ışık var ama benımkinde yok yada calısmıyormu
Kullandığınız model StealthXStream olmasın ? Çünkü o modelde mavi led yoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: Tulû
Kullandığınız model StealthXStream olmasın ? Çünkü o modelde mavi led yoktur.
Yok GameX.
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme