< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (29. sayfa)

-
-
amerkadan gelicek bir tanıdık varsa alınır yoksa diğer satıcılardan alınca türkye fiyatını geçiyor kargo 1000 tl civarı alet fiyatıda 380 dolar birde vergi girdimi işin içine TR daha ucuz kalıyo TR de 6200 den başlıyor herlde şuanda değerlendirilebilirsin TR den almanın tek avantajı taksit olur amazon.tr den 6300 e prime olarak satılıyor ama satıcı başka alınabilir seviyede sanki
amazon.com dan da alsan kargo ve vergilerle 6000 bine yakın gelicek.
-
Amazon.com dan satıcı amazon olsaydı kargo ve vergi dahil 6.000₺ ye mi gelicekti hocam?quote:
Orijinalden alıntı: re_deathamerkadan gelicek bir tanıdık varsa alınır yoksa diğer satıcılardan alınca türkye fiyatını geçiyor kargo 1000 tl civarı alet fiyatıda 380 dolar birde vergi girdimi işin içine TR daha ucuz kalıyo TR de 6200 den başlıyor herlde şuanda değerlendirilebilirsin TR den almanın tek avantajı taksit olur amazon.tr den 6300 e prime olarak satılıyor ama satıcı başka alınabilir seviyede sanki
amazon.com dan da alsan kargo ve vergilerle 6000 bine yakın gelicek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara içi isteyen olursa 128 GB kutulu, garantisi devam eden bir tane satabilirim.
Geliştirici modu açık.
Dileyen olursa orijinal taşıma çantası, Bobo vr2 head set ve havalandırma sağlayan eklentisi ayrıca satılık. (Bunların hiçbiri kullanılmadı. Sadece cihazı kullandım.)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ortalama bir hesap yaparsak amazon dan alabilmiş olsanız 300 dolar 14,7 kur alır rahat 4410 tl desek , kredi kartı birde kur farkı geçirir hiç şaşmaz 50-100 de ordan gelir
%18 yada %20 vergi olur %18 desek 5203 tl birde kargo ücreti 500 ile 1000 tl civarı çıkar diye tahmin ediyorum aslında kargo ucuz bizde kur yüksek olduğundan uçuyor fiyatlar
5800-6200 civarı bir maliyet çıkıyor , yani 300-500 civarı bir fiyat çıkıcak TR den almış olsan şuanki 6300 amazon tr deki fiyatla bence amazon tr den alınabilir üstüne 6 taksit yaparsa yavaş yavaş ödenir
mantıklı olur diye düşünüyorum
ben amrikadan gelen birine aldırmıştım 300 dolar + california veergisi 30 dolar çıkmıştı toplamda 330 dolara almış oldum
-
Teşekkürler hocam, taksit avantajıyla TR den almayı düşünücem ozaman:) keşke satıcıda Amazon TR olsaydıquote:
Orijinalden alıntı: re_deathortalama bir hesap yaparsak amazon dan alabilmiş olsanız 300 dolar 14,7 kur alır rahat 4410 tl desek , kredi kartı birde kur farkı geçirir hiç şaşmaz 50-100 de ordan gelir
%18 yada %20 vergi olur %18 desek 5203 tl birde kargo ücreti 500 ile 1000 tl civarı çıkar diye tahmin ediyorum aslında kargo ucuz bizde kur yüksek olduğundan uçuyor fiyatlar
5800-6200 civarı bir maliyet çıkıyor , yani 300-500 civarı bir fiyat çıkıcak TR den almış olsan şuanki 6300 amazon tr deki fiyatla bence amazon tr den alınabilir üstüne 6 taksit yaparsa yavaş yavaş ödenir
mantıklı olur diye düşünüyorum
ben amrikadan gelen birine aldırmıştım 300 dolar + california veergisi 30 dolar çıkmıştı toplamda 330 dolara almış oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Amazon olmamasına rağmen prime olarak satılıyor , amazon arkasında olur heralde prime avantajını sunduğuna göre , tabiki dediğin gibi amazon olsa daha iyi olurdu tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar dün itibariyle ben de quest2 sabihi oldum. 3 monitörle özellikle simulasyon oyunları oynayan ben kendimi apayrı dünyada buldum. Pc için sidequest işlemlerini yaptım ancak malum iyi oyunlar için yine mağazaya gönderiyor. Hala geçerliyse ben de malum şey için pm alabilirmiyim( ne olduğunu bilmiyorum gerçekten🤣) şimdiden teşekkürler ve iyi oyunlar arkadaşlar
youtube ffa gui diye aratın. gui den indirin.
-
teşekkürler
Yeni oyunların tanıtılacağı Meta gaming showcase etkinliği var saat 19.45'te dileyen buradan izleyebilir.
-
Pek bir şey çıkmadı yahu.
Bi gta bekliyorduk ama.. Hayalet avcıları ve bonelab dışında beni çekmedi :)
Hayalet avcıları birtek heyecanlandırdı bu arada GTA San Andreastan ufacıkta olsa bir bilgi gelmediğine göre oyun 2023 e kaldı kesin :/
Malum konu için pm atabilecek var mı?
-
Arkadaşlar herkese iyi günleri, konu ile alakalı bir kaç sorum olacak. Bir kaç ay içerisinde VR dükkanı açmayı düşünüyorum hatta parçaların büyük kısmını tedarik ettim. Uzun araştırmalarım sonucunda oculus quest 2 nin piyasadaki en iyi vr olduğu kanısına vardım (f/p olarak). Ancak ürünümüz kablosuz ve bu benim için sorun teşkil ediyor. 4 adet cihazı steam üzerinden oynatacağım bilgisayara bağlı olarak. İlk sorum şu; 4 cihazı 4 bilgisayara air link ile kablosuz olarak bağlayıp cihazlarıda prizden güç alarak 5 metrelik kablo vasıtasıyla oynatabilir miyim? İkinciside; kablosuz bağlantı yerine direkt olarak cihazı usb kablo aracılığıyla bilgisayara bağladığımda şarj olmadan bilgisayardan gelen enerji yeterli olur mu? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hocam?
Prize bağlı şekilde airlink ile kullanabilirsiniz fakat iyi verim almak için her cihaz için bir router bulundurmanız lazım ve bu routerların birbirleri ile çakışmayacak mesafede olmaları lazım. Kablo üzerinden oynatırsanız şarj yine de azalıyor fakat hiç olmamasına göre daha uzun gider.
Cevap için teşekkürler. Neden hepsine router gerekiyor tek modem üzerinden halledilmiyor mu bu dediğiniz olay? Birde eğer ki airlink ile bağlantıyı başarabilirsem prizden gelen enerji cihaza yeterli gelir mi? Kullanırken şarj azalmaz değil mi?
air link ile temiz bağlantı olması lazım , kesilmeler olabilirki müşterinin canını sıkıcaktır.
kesintisiz takılmadan oculus link üstünden (5mt kablo ile) steame bağlayıp kullanmak daha iyi olur , kablo usb 3.0 , 3.1 veya 3.2 ile zaten şarj ve data bağlantısını yapmış oluyorsun , %100 şarjda bir oyuna başladımı rahat 4-5 saat oynanabilir.
-
Malum konu için Pm alabilirmiyim arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X