teşekkürler bilgi için |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
-
Çok faydalı bir bilgi oldu hocam teşekkürler. Telefon ile uğraşmam diyordum ama PC başına geçmeden Telden halletmek te müthiş kolaylık oluyor. Bu yöntemi deneyeceğim.
-
Merhaba ürünü yeni aldım. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Cihazın pil ömrü çok kısa. Powerbank kullanarak kullanımı uzatmak istiyorum fakat birkaç sitede anker, xiaomi marka powerbank kullanıp sonuç alamayan yorumlar okudum.
Çok fazla maliyet etmeden 200 - 300 tl gibi bir fiyata cihaza uyum sağlayan powerbank tavsiyesinde bulunacak arkadaş var mı?
-
Merhaba,
Linkteki ürünü kullanıyorum ben, bir sorun yada sıkıntı yaşamadım. Yalnız gözlüğün kendi kablosu ile şarj edilmiyor diye biliyorum. Ben klasik USB ucu ile şarj ediyorum, oynarken powerbank cebimde kablo takılı bir şekilde oynuyorum, yük altında şarj olmuyor ama deşarj da olmuyor. Bu şekilde 4 saate yakın oynadım ki devam etsem devam ederdi gibi. ebat olarak ta çok büyük ve kaba değil. değerlendirebilirsiniz.
amazon
Energizer Max UE10054 10000mAh Type-C & Micro USB Girişli Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah Power Bankhttps://www.amazon.com.tr/dp/B087CZVK7L/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_WMKZEMWQAS3H6BTSV0EQ?_encoding=UTF8&psc=1
-
selamlar. bende cihazı edindim. malum yollar nelermiş herkes yazmış bende öğrenmek isterim.
-
MErhaba
Ben de aldım elime geldi, az önce de SideQuest ile APK yuklenebilir hale geirdim aleti. (youtube sagolsun) ancak simdi marketteki oyunların apk.larını bulup atmam gerke sanırm ama onlar yok internette. keske yardım eden olsa? paket olarak vs bir yerlerde yok mu acep ?
-
Herkese selamlar. Bende bugün oculus quest 2 cihazı aldım. Oyun indirme için malum yollar için bir arkadaş banada anlatırsa çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar bende quest 2 aldım ve malum yollar hakkında bilgi verebilecek biri olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar nasılsınız
müsait olduğunuz zaman malum yolları yollama imkanınız var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum yolları arayan arkadaşlar ufak bir Youtube araştırması ile istedikleri bilgilere ulaşabilirler.
-
YouTube a ffa quest yazıp çıkan videoyu izleyin hocam, video açıklamasında ki linkten programı indirip PC ye kurun orda otomatik olarak ismine tıkladığınız oyun cihaza yüklenir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarı sitede 500 liraya tüm oculus içeriklerini yüklediklerini söyleyen ilanlar var. Deneyen oldu mu hiç
-
Malum yollar dediğimiz bu zaten
Para vermek istiyorsanız gelin yapalım
-
tam bende aynı şekilde cevaplayacaktım. Birincisi zaten tüm uygulamalar maalesef cracklenemediği için hepsini yüklemiyorlar. ikincisi çok zor bir işlem değil. o kadar para vereceğinize işlemi öğrenin yeni içerik yeni update çıktığında kendiniz halledersiniz.
-
Az önce youtube aracılığıyla işlemleri yaptım. Beatsaber ı denedim ve çalıştı. Teşekkürler. Birde bunları online da oynayabiliyor muyuz acaba
-
Hepsi değil maalesef. Sidenoder kullanıyorsanız (bende mac olduğu için onu kullanıyorum) sağ üstünde MP: yes yazıyorsa oynanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazıları evet, bazıları hayır, olanları belirtiyordu galiba yüklerken falan. Ya da oyuna girdiğinizde anlıyorsunuz. Kısıtlı kalıyorlardı biraz yanlış hatırlamıyorsam.
Ha ama mesela online oynamak istediğiniz PC'de varsa, onu oradan alıp oynamanız daha iyi. Tabi PC'nin de bir oyun PC'si olduğunu düşünerek yazıyorum.
Çünkü örneğin Beatsaber Oculus uygulamasında bilmem kaç dolarken, Steam Türkiye fiyatı indirimsiz 50 TL, indirimde falan bunlar daha da düşüyor. Hem de oyun orijinal olmuş oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X