Şimdi Ara

Ocean's Thirteen (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada Celine Dion'la ilgili; Celine Dion kendi kendisini canlandıracak film'de ve sanırım ufak bir rolü var. Catherina Zeta Jones'un karakteri gibi bir karakter canlandırmicak yani. 2. filmdeki Bruce Willis gibi büyük ihtimalle.
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • oclean twenty olur yakında
    ama film güzel oluyo bende merak nekadar gidecekler. sırf film cekmek icin yaparlarsa keyif vermiyo. konulu bişey olur umarim.
  • bu seferki soygun senaryosunu heyecanla bekliyorum
  • yine mükemmel bi kadro yine mükemmel bi film olcak 3. film!! :) merakla bekliorum...
  • Hiç unutmam zonguldak tv de 10 kere izlediğim bir film vardı gene bir soygun hikayesi sıradan bir b filmiydi ama bu filmden 10 kat daha eğlenceli ve heyecanlı bir filmdi.(ilkini kastediyorum 2. için söyleyecek tek sözüm yok)Biraz araştırayım bakalım bulabilirmiyim.

En sinir olduğum şey bu ve benzeri filmler ve esas olarak tüylerimi diken diken eden bunları beğenenlerin olması bu sayede para basmaları arz talep meselesi yani ondan sonra terminatör 4 de gelir rocky 6 da karayip korsanları 12 harry potter 34 böyle gider.( baba 1-2 değilki her seri )

Allahtan internetimiz varda alternatiflere yönelebiliyoruz
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • Gözüm kapalı giderim

George , Pitt Al Pacino daha ne olsun abi
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

Evet sonunda kadro olayını tavan yapıp Al Pacino'yu da listeye eklemişler

IMDB'de yayınlanan kadro şöyle;

George Clooney .... Danny Ocean

Brad Pitt .... Rusty Ryan

Matt Damon .... Linus Caldwell

Ellen Barkin

Al Pacino .... Willie Banks

Céline Dion

Bernie Mac .... Frank Catton

Casey Affleck .... Virgil Malloy

Scott Caan .... Turk Malloy

Elliott Gould .... Reuben Tishkoff

Shaobo Qin .... Yen

Don Cheadle .... Basher Tarr

Eddie Jemison .... Livingston Dell

Andy Garcia .... Terry Benedict

Scott L. Schwartz .... Bruiser

Carl Reiner .... Saul Bloom

Yönetmen;
    Steven Soderbergh

..:: Kaynak link;http://www.imdb.com/title/tt0496806/ ::..

• Film gayet guzel olmus. Ozellikle sonu cok hosuma gitti.

Orjinalden alıntı: devotee

eleven tadında olsun da, isterlerse migrosu soysunlar

Aynen katılıyorum. Suyu çıkartılacak illa ki. İlki çok güzeldi. İkincisini sevmemiştim.

• o kokunun adı neydi ya

"En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
    Erol Büyükburç!
  • Az önce izledim gerçekten güzel olmuş bu filmde... Ocean's tüm filmlerini izledim hepsi gayet eğlenceli ve güzel...

Not: Ocean ile sakın uğraşma sonuçlarına katlanırsın.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.