Şimdi Ara

ocakta gezi için adana nasıl olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Blanc

böyle bir haftalık bir yurtiçi tatili düşünüyorum, dedim ne var bu adana'da gidip yerinde göreyim.lakin ocak 9-15 arası hava nasıl oluyor, ayrıca gezilmeye değecek yerler var mıdır ? şehirdeki toplu ulaşım ücretleri ne kadar ve gezilecek yerler birbirine yakın mı, mesela şu skyfall'daki demiryolu köprüsünü falan merak ediyorum o şehir merkezine uzak mı kalıyor ?

birkaç sorum daha olur belki laf lafı açarsa

Kardeş sana tavsiyem gitme Adanaya insanları yüzünden nefret ediyorum artık şehirden

• Adana'da gezilecek yer yok.Git eskişehiri gez.

Adanaliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezi için taksime gidecen kardeş #direngezipark
  • Çelik yelek alın da gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi adana ? Molotof nasıl yapılır öğrenmek istiyorsun git bence
  • pm'yle sor soracaklarını. yukarıdaki 3-5 salağa aldırma iyidir güzeldir adana
  • Antalya'ya git davraza saklikente falan gidersin. Napacaksin Adana'da

• Çok süper oluyor. Zaten adana her şeyiyle muhteşem!
  • Adanaliyim. Sen yukardakilere bakma Adana hergün kavganın vs. olduğu bir yer değil. Bazı mahalleler var tabi bu olaylara daha yatkın olan. Ama senin gezeceğin yerler zaten Adananin merkezi yerleri. Adana da öyle fazla gezilecek yerler yok ama yinede işine yarar. Alman köprüsünü trenle godersen görebilirsin anca. Müthiş bir yapı gerçekten.

• @K U N, eskişehir'i yaza saklayacaktım aslında, biraz daha içerde kalıyor ya ocakta soğuk olur diye düşündüm.

@Chuckly, antalya'ya çok gittim hatta küçüklüğüm yazın antalyada geçti, gitmediğim yerlere gidiyorum.

@***redbull***,

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Adanaliyim. Sen yukardakilere bakma Adana hergün kavganın vs. olduğu bir yer değil. Bazı mahalleler var tabi bu olaylara daha yatkın olan. Ama senin gezeceğin yerler zaten Adananin merkezi yerleri. Adana da öyle fazla gezilecek yerler yok ama yinede işine yarar. Alman köprüsünü trenle godersen görebilirsin anca. Müthiş bir yapı gerçekten.

tren de olabilir, yolu ona göre ayarlayabilirim elbette ama trenle gidildiğinde durup bakma şansımız var mı yoksa kıyısından geçip mi gidiyor, o köprü kullanılmıyormuş artık diyen bir arkadaşım vardı doğru mu bu ?

• O değilde forumda neden adanalı yönetici yok yada yaşayan????
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

10 yıllık Adanalıyım dışarı çıkarsam vurulcam diye gezemedim.

neresinde oturuyorsun?

çukurova

çukurovada dışarı çıkmaya korkuyorsan yüreğirde falan altına sıçarsın o zaman?
  • Bu videoda gidilmemesi gereken yerlerin sadece bir kaçı söyleniyor.Skyfalldaki köprü Kasım Gülek köprüsü Adananın tam ortasında.Gezilecek çok yer yok,Taşköprü,bir kaç ıvır zıvır yer.Hava akşamları 0 derece gündüzleri 18 derece,geleceğin zaman 10 derece civarı olur.Şırdan,bici,5 tl kebap yemeden gitme derim.Ulaşım ucuz,etrafına tip tip bakınma,sana bakana bakma yeter.

• Sorularin varsa pm at ordan cevaplarim.Konu gereksiz adamlarla dolmus kari gibi laf yapiyorlar anca

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 yıllık Adanalıyım dışarı çıkarsam vurulcam diye gezemedim.

neresinde oturuyorsun?

çukurova

çukurovada dışarı çıkmaya korkuyorsan yüreğirde falan altına sıçarsın o zaman?

Şaka yapıyorum zaten ne korkacam yav karışan olursa çizerim affeylemem. Her yerine gittim Adana'nın .ben karışmazsam onlarda bir şey demiyorlar. Bazıları bela arıyor onlar başka

• yardım için teşekkürler herkese, pm atılacak isimleri aldım, gezi kesinleştiği anda geri dönüşler yapılacak son tavsiyeleri olanlar da yazsın, iyi dilekler için teşekkürler

• Skyfall'ın çekildiği yer Kasım Gülek köprüsüdür merkeze yakındır. Tren istasyonuna 200 metre uzaklıktadır.

Seyhan barajının kenarı gezmek için güzeldir, adını unuttum asma köprü var birtane oraya git oraları gez derim.

Merkez Park'ta gezmek için güzeldir.

Çoban Dede'ye de gidebilirsin.

Baraj yolu, Turgut Özal gezmek için güzel yerlerdir. Ya burada yada çarşıda kesinlikle ve kesinlikle Adana şalgamı iç. Mükemmel tadı var. Adana'nın bicisi de meşhurdur ama malum kıştayız :D

Meydan mahallesine gidip sokakları gezebilirsin. Sokakları o kadar dar ki kendini başka ülkede zannedersin. Git derim ama buralar pek Tekin değil dikkatli ol.

Adana'nın kebabını ye ama. Büyük kebabçı salonlarına git. Hepsi güzeldir.

Menderes göl kenarıdır ve gezmek için güzeldir, sevgi adasına gidebilrsin.

Sana diğer bir tavsiyem ise Metro'ya binip Adana'yı turlamandır. Zaten Adana'da bir tane metro var. Binmek istiyorsan çarşıda durağı var.

Adananın çok pis kenar mahalleleri vardır ama Kiremithane ve Dağlıoğlu Adana'nın en pis yerleridir. Buralar Teksastır buralara gidim deme esrarcılarla, bela arayan tiplerle dolu. Ama illa merak edip Teksası görmek istiyorsan bin çarşıdan Kiremithane dolmuşuna, Kiremithane- Şehit Erkut Akbay'da inmek istiyorum de şoföre sonra in ama sokakların içine girme, sonra biraz tur at, geri bin dolmuşa geri git çarşıya.

Bu arada düzgün olmayan yerleri merak etmişsin sana bazılarını sayayım: Kiremithane, Dağlıoğlu, Denizli mah, Şakirpaşa, Yavuzlar vs...

Alışveriş merkezine gitmek istersen gidilecek alışveriş yerleri Real ve Optimum iyidir. Optimum'un arkası conoların mahallesidir :D

Gideceğin zaman konu aç

• arkadaşlar yorumlara bakıyorum da şaka gibi yaa ülkenin evet doğusu diken üstünde ancak bu demek değil ki heryeri kanunsuz. Adana'da da gidilecek güzel yerler var... ve size sayacaklarım yüzünden sırf Adana'ya gidilir.

Müzeler
    Adana Arkeoloji Müzesi, Etnografya Müzesi, Atatürk Müzesi, Misis Mozaik Müzesi.
    Ören Yerleri
    Adana ve çevresinde farklı dönemlere tarihlenmiş birçok örenyeri bulunuyor. Bunların en bilinenleri; Anavarza (Dilekkaya Köyü) Ören Yeri, Şar (Şar Köy) Ören Yeri, Misis (Yakapınar) Ören Yeri, Magarsos Ören Yeri, Ayas (Aigaiai - Yumurtalık) Ören Yeri, Akören Ören Yeri, Ceyhan-Sirkeli Muvattali Kabartması ve Ören Yeri.
    Kaleler
    Yılan Kale ve Dumlu Kalesi şehrin en ünlü kaleleri.
    Camiler, Kiliseler, Sinegoglar
    Kozan Kalesi ve Manastırı, Ulu Cami ve Külliyesi, Hasan Ağa Camisi, Hoşkadem Camii, Yağ Camii, Yeni Camii, Akça (Ağca) Mescit, Bebekli Kilise.
    Ramazanoğlu Konağı
    Üç katlı konak Ramazanoğlu Halil Bey tarafından 1495 yılında yaptırılmış.
    Ramazanoğlu Çarşısı
    15. yy'da kurulan çarşı Adana`nın en canlı ticaret merkezlerinden biri.
    Büyük Saat Kulesi
    32 m. yükseklikteki kule, resmi dairelerin zamanlarını ve ezan vakitlerini göstermek için yapılmış.
    Taşköprü
    319 m. uzunluğunda ve 13 m. yüksekliğinde olan köprü, 4. yüzyılda yapılmış.

• 10-11 derece olur diyordum ama 20 derece en az Adana.. buyur gel yağmurdan çamurdan soğuktan bıktıysan..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.