Şimdi Ara

Ocakta askere gideceğim ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu askere gitmeden önce ki son yazım olacak inşallah, ve bu yaz karılı kızlı tatil yapmak istiyorum hiç boş durmadan ege'yi akdenizi vs gezmek istiyorum fakat bi yandan da işten çağırıyorlar gitmeli miyim? yoksa bu yaz gezmeli miyim? işe gitmiyorum diye bi yandan da annem surat yapıyor ne yapmalıyım dostlar?

Askere git, orada karı kız istiyorsan izin günlerinde takılırsın. Zaten 6 ay tatile gider gibi gider gelirsin.

Yargı değil hocam, gerçekler online.

Konu nedense savaşa gidecekmişcesine, bir daha geri dönememe ihtimali var gibi yazılmış, gitmeden alem yapmak falan gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Sanki savaşa gidiyorsun kurduğun cümlelere bak, bir daha geri dönemeyecek gibi konuşmuşsun.

Askere git, orada karı kız istiyorsan izin günlerinde takılırsın. Zaten 6 ay tatile gider gibi gider gelirsin.

öyle değilde pazartesi işe başlasam hiçbir şey yapamadan askere gidecem bu arada askerde izin diye birşey yok pandemiden dolayı çarşı izinleri iptal.

Hiç birşey yapamadan derken anlamadığım nokta şu, askere gideceğin için birşey yapman şart mı hocam ?

Tabii kendi zevkin ne istiyorsa onu yaparsın ama nedense askere birşeyler yapıp gitmezsen olmaz gibi konuşuyorsun. Kendi canın nasıl istiyorsa öyle yap hocam.

10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.