Şimdi Ara

Oc yaptım ancak doğru yaptımmı bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcime ramlarıme oc yaptım ancak hiçbirşeye voltaj vermedim ne ramlare verdim nede işlemciye biosdan 237 mhzye ayarladım everestle kararlılık testi yaptım ama pc normal çalışıyor sıcaklıklarda normal görünüyor.Buda sonuç herhangi bir sorun varmı yardımcı olurmusunuz.

Oc yaptım ancak doğru yaptımmı bilmiyorum.

Stabilite testlerini yaptım sorun çıkmadı ancak ramler ddr3 1333mhz idi işlemci oc yapınca ramler de otomatikman 1585 mhz ye çıktı bunlar normal değerlermi çünkü Ramlere voltaj vermden oc olmuyor diye biliyordum.Böyle stabilse böyle kalsınmı yoksa değişiklik yapayımmı.

• ramlere o-c nasıl yapılıyor ?
  • Birisi cevap yazarsa anlicam nasıl yapıldığınıda şuan bilgi vercek kadar bilmiyorum oc işini.
  • süper p ve 3dmark + ısı değerlerini test et probkem çıkmassa devam ( bnde pek anlamam oc den fakat o testleri geçemesse sorun vardır )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermi777

süper p ve 3dmark + ısı değerlerini test et probkem çıkmassa devam ( bnde pek anlamam oc den fakat o testleri geçemesse sorun vardır )

ben biostan %10 u sectim 1 aydır böyle kullanıyorum ısı 43-46 (boştayken) test falan yapmadım geçmiştir heralde testlerden dimi
  • quote:

süper p ve 3dmark + ısı değerlerini test et probkem çıkmassa devam ( bnde pek anlamam oc den fakat o testleri geçemesse sorun vardır )

3dmark yapmadım ama max payne 3 ü bitirdim az önce en küçük sorunla dahi karşılaşmadım tüm ayarlar fulledim.Biraz daha artırabilirsem aratırayımmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 8 Haziran 2012; 19:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

3dmark yapmadım ama max payne 3 ü bitirdim az önce en küçük sorunla dahi karşılaşmadım tüm ayarlar fulledim.Biraz daha artırabilirsem aratırayımmı?

karar senin pc senin yapma desembile insanın herzaman daha fazlasını isteme arzusu senide yenicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Overclock sonrası çeşitli test programları kullanmak saçmalığın daniskasıdır ...ben işlemciyi 5 Ghz ye getiriyorum test programlarından her türlü geçiyor ama Bf3 multi oynuyorum 64 kişilik serverda 30-40 dakika sonra mavi ekran veriyor :D bu da ısı ve ya voltaj sorunu olduğunu gösterir voltajı artırınca sorun kalmıyor :D yani kısaca en iyi test programları pc yi kasan en güncel oyunlardır 1 saat sorunsuz oynayabilirsen o sistem her türlü kararlı ve stabildir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 8 Haziran 2012; 22:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Overclock sonrası çeşitli test programları kullanmak saçmalığın daniskasıdır ...ben işlemciyi 5 Ghz ye getiriyorum test programlarından her türlü geçiyor ama Bf3 multi oynuyorum 64 kişilik serverda 30-40 dakika sonra mavi ekran veriyor :D bu da ısı ve ya voltaj sorunu olduğunu gösterir voltajı artırınca sorun kalmıyor :D yani kısaca en iyi test programları pc yi kasan en güncel oyunlardır 1 saat sorunsuz oynayabilirsen o sistem her türlü kararlı ve stabildir !!!

Max Payne bitirdim sayılır şimdi işlemciyi 3.9ghz ramlari ise 1624mhz de çalıştırıyorum şimdi max payne son bölümleride oynayacağım bakalım sorun çıkaracakmı bu anakarttan bu kadar beklemezdim(m5a97).
    Bu değerler normalmi stok 1333 mhz olan bir ram voltajsız 1600mhzyi geçebilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.