Şimdi Ara

OC ANAKART TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumdaki bi arkadaşımızdan 1.6a aldım şimdi boarda geldi sıra amacım civilin boarddan getirmekti ama yok board hiç biyerde bulamadım bana süper bir oc boardı lazım civil inki gibi yüksek değerlere ulaşmam için agp ve pci ları kitleyebilme seçeneğim olmalı falan filan civilin boarddan satan yer varsada söyleyin
    bir istek daha board da 3 ghz sonrası destek olsun ve ddr şimdi önerilerininzi bekliyorum işlemci yarın elime geçer büyük ihtimalle

• CAN ARKADAŞIM RD RAM İSTERSEN TAM SANA GÖRE BOARD VE RAMLER VAR.ASUS P4T-E ANAKART TAM BİR O/C CANAVARI.
  • 3.06 ghz+ destek için bi board war ama biraz pahalııı.
    ASUS P4PE

bir de p4t-e alınmaz , ne 533fsb destei var , ne de pc1066 rdram.
    ben bu özellikleri olmadıı için p4t-e almadım onun yerine p4t533-c aldım ve bu öz. hepsine kavuştum
  • KAÇ LİRA O KART
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alfa147</i>
    <br />CAN ARKADAŞIM RD RAM İSTERSEN TAM SANA GÖRE BOARD VE RAMLER VAR.ASUS P4T-E ANAKART TAM BİR O/C CANAVARI.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bende önce rd düşündüm reale bakarak sonra senin halini görünce bu rd ile oc şans dedim bende işi şansa bırakamam
  • ben o/c işini hallettim şimdi 1.6a 2200 oldu.
  • ama asla bi civil abiniki gibi çıkamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---CAN---</i>
    <br />ama asla bi civil abiniki gibi çıkamaz
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ramleri al syncmax pc800 2240 çalıştırırsın.
    çıkamaz çünkü benim anakartta en son fsb 150.
    tüm I850E lerde böyle bu durum.fakat madonionda en yüksek perf. benim anakart veriyo.
    birincinin skoruna bakarsan anakartının ASUS P4T533-C olduğunu görürsün.fakat bir pc1066 alırsan 2400 çalıştırmak içten bile deil.
  • ya şimdi açıkçası korkuyorum kalkıpta pc1066 ram alıp oc yapamazsak üstüne otururuz ramlerin
    o kadar dolar verecez ramlere oc olmazsa takarız tampona gezeriz sokakta pc1066 hızında
  • Arkadaşım korkma bu ddr niye tutuldu zannediyorsun?Amd sahipleri kendilerini kandırdıkları için.Onların işlemcileri rd de çalışmadığı için söyleyecek şey bulamıyorlar.Bu arada ben rd ram kullanıcısıyım ve kısa bir süre önce 333 ddr dan zor kutuldum.Onların 400 ddr'ı varsa bizimde pc1066 mız var ve yakında pc 1600 çıkacak.Ayrıca amd'nin 2200mhz den fazla işlemcisi varmı diye soralım.Benim arkadaşımda 2.6 p4 var hızını tahmin bile edemezsiniz.Ben p4 2400b kullanıyorum amd de neymiş diyorum.
  • Bende Gigabyte GA-8IEXP var (ATA133 Raid, USB 2.0, Firewire, SmartCart reader, dual bios vb.).

1.6A yı Civil'den aldığım Crucial DDR333 ramle 2064 MHz de CAS2 çalıştırabiliyorum.

CAS2.5 içinse limit yaklaşık 2192 (137 MHz x 16). Bu arada voltaj arttırımı olarak sadece CPU yu 1.6 V yapıyorum, DDR voltajıyla oynamıyorum. Bütün kilitler ve voltaj ayarları var, çok memnunum.
  • arkadaşlar yeni o/c gözdesi bir board olan Gigabyte 8PE667pro yada ultra yı tavsiye ederim.Boardda yok yok.fiyatıda asus un 8x ine göre uygun
    incelemesi
    http://www.tomshardware.com.tr/mainboard/02q4/021010/index.html
  • alternatif olarak ABIT BE7-R (i845PE)yi de tavsiye edebilirim,incelemesi var pc labs'da
    http://www.pclabs.gen.tr/reviews/mainboards/abit/be7-r/page_1.htm
  • Civile bir soru da ben sorayım bari civil yeni AMD athlon xp 1800 + aldım 1.6a yı can 'a sattıktan sonra :) ram olarak kingston ddr 333 256 mb aldım. Board için halen beklemedeyim almayı düşündüğüm boardla ilgili iki link versem fikrini söyleyebilirsen memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Toms un testi Chaintech 7NJS benim düşündüğüm

http://www.tomshardware.com.tr/mainboard/02q4/021111/index.html

buda ocworkbench incelemesi

http://www.ocworkbench.com/2002/chaintech/7njs/7njsp1.htm

• Asus P4PE incelemesi de burada.bunların hepsi iyi boardlar.özellikle o/c için yok yok.

http://www.tomshardware.com.tr/mainboard/02q3/020925/index.html
  • @Agent_WD40
    aslında aralarında çok bariz bir fark yok ama yinede chaintech biraz önde gibi.iyi bir board olduğu kesin.tabi bu arada çok iyi bir bellek modülüde almak zorunda olduğunu unutmamalısın.
  • kingston ddr 333 senin işini görürmü onu bilemiyorum
  • @civil
    Kingston ddr333 yeterli mi yoksa sence samsung ddr400 le değiştirsem mi ?
  • bence daha iyi bir bellek almalısın.en az ddr 400 olmalı top performans ve stabilite için.artık görülüyorki ram in etkisi çok fazla performansda.eskiden pek önem verilmezdi belleklere..
  • tavsiyen corsair tarzı bişey midiryani yada kingston x serisi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.