Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lüleburgaz’da bir villada anne ve oğlunun kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili olay, gizemini koruyor. Jandarma, genç doktor adayının ‘ölüm deneyimi’ yaşattığına inanılan kimyasallar kullandığı ihtimalini araştırıyor.

PARAPSİKOLOJİ MERAKI

Olay yerinden toplanan boş kovanlar ve silah incelenmek üzere krimial bölge labartatuvarına gönderildi. Jandarma çevrede soruşturma yaparken genç doktor adayının son zamanlarda metafizik ve parapiskolojiye çok zaman ayırdığı bilgisine ulaştı. Ahmet Bedrettin Şentürk’ün sosyal medya hesaplarındaki incelemedeyse başka bir bilgiye ulaşıldı. Şentürk beynin doğumda ve ölümde salgıladığı ‘DMT’ adı verilen moleküle dair paylaşımlarda bulunmuştu. Şentürk’ün kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden de molekül yapısı ‘HN’ olarak bilinen DMT’yi paylaştığı ve arkadaşlarının uyarısına “DMT iyidir” şeklinde yanıt verdiği görüldü. Jandarma, Ahmet Bedrettin’in dini çevrelerce de ‘ölüm deneyimi yaşandığına inanılan, beynin salgıladığı DMT molekülünü en üst seviyeye çıkartmak için kimyasal ilaçlar kullanıp kullanmadığını araştırıyor. Jandarma, genç adamın annesini öldürdükten sonra kendisini de öldürdüğü ihtimali üzerinde duruyor. DMT uyarılmasının dini çevrelerde daha çok ‘Yaradan ile konuşma ve ölümden sonrasını görmek için Kur’an okunurken’ kullanıldığı iddia edilirken, olay yerinde Kuran bulunması jandarmanın bu kuşkularını güçlendirdi.

İŞTE FACEBOOK YAZIŞMASI

Şentürk DMT’yle ilgili bir paylaşımda bulununca arkadaşıyla arasında şu diyalog geçiyor:

Arkadaşı: “Değiştir oğlum şunu artık hap koy şırınga koy”

Ahmet Bedrettin: “DMT iyidir :))

Arkadaşı: “Birde doktor olacan oğlum ya hala DMT” diyor.

GERÇEKÇİ RÜYALAR GÖRÜYOR

Türkiye’de de gençler arasında yaygınlaştığı belirtilen DMT içerikli bazı bitki ve kimyasal kullanan kişilerin gerçekçi rüyalar gördüğü, doğum ve ölüm deneyimi yaşadıklarına inanılıyor. DMT molekülü insanların beyninde olduğu gibi bazı hayvan ve bitkilerde de var. Hipofiz bezi üzerinde bulunan doğum ve ölüm anında salgılanan DMT molekülünü harekete geçiren kimyasalların kullanıcılar üzerinde derin trans hali ve ölüm deneyimi yaşattığı iddia ediliyor. Maddeye ‘Tanrı ile konuşturma bitkisi’ deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 5 Ağustos 2014; 11:18:17 >

• Kök tengri rahmet eylesin. Mekânı uçmağ olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    İnşallah cehenneme gitmezsin. O zaman böyle alaycı, şakacı konuşamazsın. İliklerine kadar alev alev yanarken geri dönüşün olmayacak bunu sen de biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

şimdi cerrahpaşada ki o boş olan 1 kişi kontejyanı nasıl dolacak

edit : cerrahpaşaya giren son kişinin hemen gerisindeydim şimdi büyük ihtimal girecem cerrahpaşaya. Bu arada Allah rahmet eylesin ben vurmadım herifi.

Nasıl bir mahluksun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

İnşallah cehenneme gitmezsin. O zaman böyle alaycı, şakacı konuşamazsın. İliklerine kadar alev alev yanarken geri dönüşün olmayacak bunu sen de biliyorsun.

Gerçek tanrı kök tengri çıkarsa ne yapacaksın kardeşim? Tamuda yanmaya hazır ol..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Dostum Bu DMT konusu beni çok rahatsız ediyor içerikten silersen çok sevinirim burada genç arkadaşlar var ve eminim şimdiye kadar bir çok insan araştırmıştır.

DMT resmi olarak kullanılan bir çeşit uyuşturucudur ve bilinçsiz şekilde tüketilmesi ölüm ile sonuçlanır DMT direkt olarak alınmaz ve bunu türkiyede bulmanız imkansız'a yakındır bulsanızda çok çok pahalıya bulunur ve asla tek başına içilmez belli bir kriteri vardır boşuna araştırmayın.

Arkadaşa Allah rahmet eylesin umarım bu trajik durumdan biran önce kurtulunur Babasına yazık adam hem ailesini kaybetti üzerine birde katil damgası yedi. Umarım en kısa sürede yetkili savcılık ve adliye birimleri konuyu aydınlat
    ır.

bunu bir arkadaş paylaşmıştı gelişme olarak kaydettim içeriğe hocam. ben de araştırdım biraz bizim gibi maddi durumu orta seviye öğrencilerin bulması imkansız..zaten konuyu sildirecem birkaç güne.. görebilen max. sayıda insanın konuyu gördüğünden emin olayım.. bana yaptığı iyiliklere karşın en azından ölümünden 18 000 kişiyi haberdar edip onlara bi fartiha okutabildim ve ders çıkarabilmelerine imkan oldu bu konu. Allah rahmet etsin..

• bareth_gale B kullanıcısına yanıt
    Siz böyle saçmalamaya devam edin.
  • Saçmalamakla alakası yok. Inandığın dini hiç sorgulamamış birisin muhtemelen. Türkiyede değil de ingilterede doğsaydın büyük ihtimalle şu an 'yüce isa bizi korusuğğnnnn' diye gezen biri olacaktın. Neyse burada din tartışmak aşırı gereksiz olur.

Arkadaşın ölüm sebebini de baya merak ediyorum bu arada.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Haberleri görmüştüm troll çıkması umuduyla açtım başımız sağolsun.
  • fotoğraflarından mimiklerine tavırına bakınca çok saglıklı bir zihne sahip oldugu kanısına kapılmıyor insan... bence önce annesini sonra kendini öldürdü.. umarım öyle değildir ilk düşüncem bu oldu ne yazikki... bakalım ne cıkacak..
  • görmeyenler için bir up.
  • Aslında üzülmüştüm ama olay sanırım uyuşturucu maddeden kaynaklanmış bütün deliller bunu gösteriyor. Yazık olmuş olan annesine olmuş. Ya belalıları öldürdü ya kendisi önce annesini sonra kendini öldürdü. Bilemeyiz tabi bakalım sonuç ne çıkacak.

Eğer uyuşturucu kullandıysa da yapacak bişey yok. Demek ki CAHİLLİK okumakla ya da LYS 1.si olmakla gitmiyor. Her koyun kendi bacağından asılır Allah günahlarını affetsin.

Umarım olay uyuşturucudan vs gerçekleşmemiştir.
  • Ya ben buu çocuktan tavsiyeler aldım. Konuştuk. Bana kitap önerdi. Hatta bana bazı kitaplar elimde olmadığı için upload etti. Çok üzüldümşimdi ..
    Şok oldum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

şimdi cerrahpaşada ki o boş olan 1 kişi kontejyanı nasıl dolacak

edit : cerrahpaşaya giren son kişinin hemen gerisindeydim şimdi büyük ihtimal girecem cerrahpaşaya. Bu arada Allah rahmet eylesin ben vurmadım herifi.

Sen gidemezsin.

Ahmet cerrahpasa'ya kayit yaptiramayacagi icin orda en az 1 kisilik acik kalacak. daha sonra o kontenjan icin taban puani ilk yerlestirmedeki taban puandan buyuk olanlar tercih yapabilecek. yani senin ayni sikimtrak tip fakultesinde okuyan bi adam gibi sadece yatay gecis sansin olacak.

Ahmet'e allah rahmet eylesin, senin gibi 17 yasindaki bir gencin olumunun ardindan sadece kendini dusunen gavatlarin da allah, gok tengri, ates tanrisi kim varsa bin belasini versin.

insanlık gitgide ölüyor valla, yazık.

• uff cok uzuldum ya Allah rahmet etsin insallah intihar degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: bareth_gale

Saçmalamakla alakası yok. Inandığın dini hiç sorgulamamış birisin muhtemelen. Türkiyede değil de ingilterede doğsaydın büyük ihtimalle şu an 'yüce isa bizi korusuğğnnnn' diye gezen biri olacaktın. Neyse burada din tartışmak aşırı gereksiz olur.

Sanane milletin inancından onudamı siz öğreteceksiniz. Rahat bırakın şu insanların düşünceleride inançlarıda kendine. Sosyal medyada 3 5 kişiden duyduklarına inanca sen mi bilirkişi oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick*

quote:

Orijinalden alıntı: bareth_gale

Saçmalamakla alakası yok. Inandığın dini hiç sorgulamamış birisin muhtemelen. Türkiyede değil de ingilterede doğsaydın büyük ihtimalle şu an 'yüce isa bizi korusuğğnnnn' diye gezen biri olacaktın. Neyse burada din tartışmak aşırı gereksiz olur.

Sanane milletin inancından onudamı siz öğreteceksiniz. Rahat bırakın şu insanların düşünceleride inançlarıda kendine. Sosyal medyada 3 5 kişiden duyduklarına inanca sen mi bilirkişi oldun

He sosyal medyadan duydum he.. Dediğim gibi burada din tartışmak gereksiz ama çok istersen pmden tartışabiliriz.

• bareth_gale B kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda hala sorguluyorum merak etme sen sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Ve kimsenin dini inancıyla dalga geçmiyorum. Seninde hal yoluna davet ediyorum farkındaysan kötü konuşmadım. Sizde kimsenin inancıyla dalga geçmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

Hali hazırda hala sorguluyorum merak etme sen sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Ve kimsenin dini inancıyla dalga geçmiyorum. Seninde hal yoluna davet ediyorum farkındaysan kötü konuşmadım. Sizde kimsenin inancıyla dalga geçmeyin.

Tartışmanızı bu konu üzerinde yapmayın bence tartışcaksanız özelden tartışın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.