Şimdi Ara

Obsesif Kombulsif Bozukluk (takıntı hastalığı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
12
Favori
20.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Obsesif Kombulsif Bozukluk (takıntı hastalığı)

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2022)
Giriş
  • Kardeşim ben duyduklarımı söylüyorum yalan doğru bilemem sonuçta ben ne bir din adamı nede uzman bir dr. um sadece bu konuda biraz bilgi birikimli bir bireyim ve bu hastalıkla savaşıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bequite61

Kardeşim ben duyduklarımı söylüyorum yalan doğru bilemem sonuçta ben ne bir din adamı nede uzman bir dr. um sadece bu konuda biraz bilgi birikimli bir bireyim ve bu hastalıkla savaşıyorum .

Seytanla falan alakasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ailem biliyor ama yinede korkuyorum işte ne biliyim .

işte üzerine gitmessen zamanla ilerler ve hayat kaliteni düşürür..
  • aynı beni anllatın dostum bende kapım açık uyuyamam ayrıca bende birinden duydum küfür ederken ondan sonra acaba bende söyledim mi felan geçmeye başladı içimden sonra ilerledi hiç durmadan şu anda böyle işte bişe tetikledimi fena rahatsız ediyor .
  • inşaallah öyle olmaz :(
  • Arkadaşımda var bu lanet hastalıktan,ortaokulda,lisede çocuğun dersleri süperdi,son 2-3 senede kafayı yedi çocuk.Üniversite sınavında barajı geçemedi,ehliyet sınavını geçemedi vs.hepsini bu hastalığa yordu.Sürekli kendi kendine konuşuyor,bir şeyler söylüyor,dışarı çıktığımızda hep önden gidiyor vs.Ayrıca ıq seviyesi de düştü bu hastalık yüzünden,doktor söylemiş.Sürekli yanıma gelip kanka gusül abdesti aldım ama kabul olmuşmudur acaba diye soruyor.
  • bu hastalık kişiyi sosyal hayatından soğutuyor .
  • @bequite61
    Kesinlikle uzerine git kapi kapaliyken daha rahat belki daha guvenli hissedebiliyo olabilirsin ama ilerde bu baska bir seyi tetikler bu buyuk bir takinti degil ama buyurse kotu olur
    aklima gelmisken bende acik tutayim bu gece kapimi :D

• Ordaki 16 yasindaki ergen tanidigim cocuk 31 bile cekemedi endiseden o yasina kadar zevkini alip millete dadanirim diye bunun haricinde kotu bisey yapinca Allah ailesini cezalandiricak diye korkuyodu ve yemege baslarken besmele cekmesine ragmen yemekte 6 7 kere brsmele cekiyodu

• Arkadaşlar bende çocukluğumdan beri yaşıyorum bu durumu kendimi nerdeyse bildiğimden beri belli belirsiz dönemlerde çalardı kapımı bazen kısa sürerdi bazen yıllar ve bu 3 yılda sürdü bu olay ve artık en sonunda aileme açıldım anlattım herşeyi babam işinde uzman bir enerji ve psikoloji uzmanı buldu buydu sanırım ismi tam hatırlamıyorum gittiğim bayan sözlü olarak+makineler ile çalışıyordu kendisi baya bir ün salmış kimseydi başka illerden dahi gelenleri vardı.İlk gittiğimizde aileme iki aylık bir süre ile bu rahasızlığı yok edemeyeceğii sadece min seviyeye indireceğini söyledi(kendisi kendi deyimiyle %99 ihtimalleri dahi kabul etmiyormuş %100 başarı oranı ile çalışan biri imiş ki bana kalırsada öyle vaad ettiği sonuçları aldım birebir)Sadede geleyim kendisi bu rahatsızlığın beyin dalgaları ve hormonal bozukluklar ile ilgili olduğunu(uzun zaman oldu tam hatırlayamıyorum yanlı ise affola)yani elimden pek birşey gelmeyeceğini sadece pozitif düşüncenin daha çabuk sonuç alacağını söyledi.Bende artık kabullandiğim için 1 ay kadar bir zamanda sonuç aldım makinalar ile beyne dalgalar yolluyordu her seansta ve makinaların nasa çalşmaların ürünü imiş(birkaçta garip diploma asılıydı ingilizce) arkadaşlar ben herkese tavsiye ederim isteyen iletişim bilgilerinie verebilirm pm ile çok faydalı

Özet:Arkadaşlar ben çok uğraştım bununla ve sadece kısa süreli çözümler oldu kabullendim,psikologlara gittim saçma sapan ilaçlar verdiler ayyaş ayyaş dolandım öyle ifade edeyim durumu kesinlikle bu doktoru tavsiye ederim izmirdekiler için

• üzerine gidilmeli bu hastalığın ama korktuğum için gidemiyorum .

ascendant bende bi keresinde yemin etmiştim acaba aileme işe olacak mı diye korkuyodum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Arkadaşımda var bu lanet hastalıktan,ortaokulda,lisede çocuğun dersleri süperdi,son 2-3 senede kafayı yedi çocuk.Üniversite sınavında barajı geçemedi,ehliyet sınavını geçemedi vs.hepsini bu hastalığa yordu.Sürekli kendi kendine konuşuyor,bir şeyler söylüyor,dışarı çıktığımızda hep önden gidiyor vs.Ayrıca ıq seviyesi de düştü bu hastalık yüzünden,doktor söylemiş.Sürekli yanıma gelip kanka gusül abdesti aldım ama kabul olmuşmudur acaba diye soruyor.

hocam çok kötü sanki seni yöneten biri var beyninde bütün zayıflıklarını kullanan iğrenç bişey
  • kardeşim senin anlattığın yanlış bilmiyorsam bars seansı olarak geçiyor değil mi ? bide kesin çözüme ulaştın mı seanslar nasıl ilerliyor biraz bilgi verebilirmisin ücreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Arkadaşımda var bu lanet hastalıktan,ortaokulda,lisede çocuğun dersleri süperdi,son 2-3 senede kafayı yedi çocuk.Üniversite sınavında barajı geçemedi,ehliyet sınavını geçemedi vs.hepsini bu hastalığa yordu.Sürekli kendi kendine konuşuyor,bir şeyler söylüyor,dışarı çıktığımızda hep önden gidiyor vs.Ayrıca ıq seviyesi de düştü bu hastalık yüzünden,doktor söylemiş.Sürekli yanıma gelip kanka gusül abdesti aldım ama kabul olmuşmudur acaba diye soruyor.

hocam çok kötü sanki seni yöneten biri var beyninde bütün zayıflıklarını kullanan iğrenç bişey

Ağlamıştı bir kere yanımda,çok üzülüyorum çocuğa ya,üst komşum bir de.Depresan falan kullanıyordu en son.

• quote:

kardeşim senin anlattığın yanlış bilmiyorsam bars seansı olarak geçiyor değil mi ? bide kesin çözüme ulaştın mı seanslar nasıl ilerliyor biraz bilgi verebilirmisin ücreti ne kadar ?

hocam şöyle oluyor koltuğa oturuyoun sonra aykkabılar çıkıyor ve bir blok metal var dikdörtgen ayakları oraraya koyuyorsun sonra iki çubuk sağ ve sol ele koltuğun sırt kısmında metal bir blok daha var oraya yaslanıyorsun kafanada bir bant bağlanıyor bandana gibi bir şey ve bunların hepsi bir cihaza bağlı sinyala gönderiyor orda seans öncesi bir şeyler ayarlanıyordu seans öyle geçiyor bunlar birde kağıda dökülüyordu doktor buna bakıp yorum yapıyordu hani bğr değer vardı ismini hatırlamıyorum bana sürekli gzel düşüşler devam ediyor etkilerini hissediyor musun falan diye soruyordu ve hissediyordum da hiç sallamıyordum eskiden çok beterdi Allah ım yardım etsin nerde varsa çok zor gerçi şimdilerde biraz biraz var ama önemli değil dokturumda bile vardı kendisi itiraf ediyordu hayatı gerekliliği abartı olmadıkça normal bunlar diyordu kendisi
    ücret hakkında bir bilgim yok ama biraz tuzludur herhalde modern makineler modern bir yerde ofis

• anladığım kadarıyla birçok kişide varmış ancak bazıları çok kötü durumda ve hayatının akışını etkileyecek seviyede
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Ağlamıştı bir kere yanımda,çok üzülüyorum çocuğa ya,üst komşum bir de.Depresan falan kullanıyordu en son.

hocam ben aileme anlattığımdada kötü olmuştum o deprasanlar falan hikaye bir işe yaramaz haplar açıkçası

• kardeşim senin gittiğin doktorun tam uzmanlık alanı neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J4ckasss

Bu hastaligin nedeni asosyallik, evden cikmama, arkadaslarla gorusmemedir. Tavsiyem bol bol aktivitelere katilin spora gidin arkadaslar edinin ve bol bol gorusup eglenin onlarla yok oldugunu sizde goreceksiniz :)

Hocam haklısınız boş vakitlerde çok oluyordu aktivite ile orantılı azalma gösteriyor
  • aynen kardeşim .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.