Şimdi Ara

OBP VE ÜNİVERSİTE SINAVI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam okulumuz bu konuda çok sert.Devamsızlıktan ve okul sınavlarından taviz vermiyor adamlar.Benim ort obp 11 .sınıfla birlikte 82 lere denk geliyor.Bu sene okuldan 93 obp yapmam lazım ki 84 olsun.Okul sınavlarında yapacak adamlar.Şimdi benim ne yapmam lazım bir yandan ygs kasarken 11.sınıf konularını es geçip limit mi çalışayım.Sizlerde durum nedir ? Şu lanet obp yi kaldırmadılarki zincirlerimizden kurtulak yemin ediyorum.Egoist hocaların altında eziliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 21 Eylül 2017; 20:57:15 >

• Kardesim bende suan 12deyim tahminen obp 77yi felan anca bulacak.9-10 da hocalardan neler cektim bilemezsin.9-10-11 de 90 ort yapan arkadaşlarim benden az net yapiyor.Obpyi kafaya takmadan tam gaz devam et.ortalamanda oyle cok az degil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DeSolater67

Kardesim bende suan 12deyim tahminen obp 77yi felan anca bulacak.9-10 da hocalardan neler cektim bilemezsin.9-10-11 de 90 ort yapan arkadaşlarim benden az net yapiyor.Obpyi kafaya takmadan tam gaz devam et.ortalamanda oyle cok az degil zaten

Eyvallah hocam ya üniversite sınavında iyi yapıp şu lanet obpden kıl payı istediğim üniyi kaybetmek istemiyorum sadece.Sonuna kadar çalışacaz artık.Gerisi Allahın takdirine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

Sisteme bak ne hale geldi, 82 okul puanlı adam bile okul puanının kaldırılmasını istiyor. Sanırım 70 altı için intihar kaçınılmaz olacak...

Bizi bu hale getirenler utansin be hocam..

90 la kaidirilmasini isteyen de var zaten gerçekten hakkı ile alan sinavda da iyi sonuç alıyor ama millet özellerde para ile hocalari satın alıp 99 100 obp yapınca yüksek obp lerin de değeri düşüyor eskisi gibi değil eskiden de adaletsizlik ler vardı ama tavan yaptı etkisini çok çok aza indirmeleri gerekiyor

Orijinalden alıntı: Hmm88

90 la kaidirilmasini isteyen de var zaten gerçekten hakkı ile alan sinavda da iyi sonuç alıyor ama millet özellerde para ile hocalari satın alıp 99 100 obp yapınca yüksek obp lerin de değeri düşüyor eskisi gibi değil eskiden de adaletsizlik ler vardı ama tavan yaptı etkisini çok çok aza indirmeleri gerekiyor

Ne yazık ki bu konuşmalar bu konulardan dışarıya çıkamıyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.