Şimdi Ara

Obp etkisi ve ne kadar çalışma yeterli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan 10. Sınıftayım. 9. Sınıfta yıl sonu ortalamam 93 tü 10'un ilk dönemi de 93. Sayısalda ortalamam yükselir 94-96 arası bir obp ile girerim sınava.
    Konu eksiği konusunda zamanında konuları anladım ama 9. Sınıf kafamda şuan yok hatırlayacağımı düşünüyorum yazın tekrar ederken.
    Sorum şu ki normal düzenli bir çalışmayla 10k çok mu zor? Gözümü korkutup duruyorlar okulda benden kat kat daha iyileri var diye şu durumumla normale göre de bi' değerlendirme yapamıyorum bi sorayım dedim.
    Not: Bilgisayar mühendisliği istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    hocam asıl 9 basit değil mi?10 matta pkob fonksiyon polinom falan var fizikte elektrik manyetizma basınç kaldırma kuvveti optik kimya ve biyoloji dediğiniz gibi zor değil ama

• Yani dediğin ortalama sayısal ilk 1000 için bile iyi bir ortalama ayrıca belki 2019 verilerine göre geri atar senin gireceğin yıla göre ise ileri bu o sene sınava giren ve o dediğin aralıkta bulunan insanların notlarına göre de şekillenen bir durum ama okul başarı puanın iyi tedirgin olacak bir durum yok 80 obp ile cerrahpaşa tıp kazanan birisi var yani sen düşün fizikle barış kanalında olması lazım şimdiden bunları düşünmen güzel geride eksik bırakmadan gelirsen 11.sınıfı da süper halledersen 11 12 yazında 12 matematiğini bile halleder seneye öyle girersin ama bu sistem o kadar kalır mı orası muamma

• Kalır bence sistem ya değişirse benden sonraya değişir teogda da öyle olmuştu. :D (1 sene lisede hazırlık okudum ingilizceyi hallettim.)
  • hocam sınav sistemi değişse nasıl bi sistem olur sence?Sınavsız falan olmaz değil mi?(sınavsız olmasını istemiyorum bu arada neye göre yerleşecek bu insanlar sınavsız olsa)

• Hocam şeyi soracaktım hadi en kötü durumdan konuşalım obp 90 oldu diyelim (taş çatlasa olacağının bu olduğunu düşünüyorum)
    Bu beni geriye düşürse bile aman aman bir oynama yapmaz değil mi? 1-2k dan fazla oynatmaz?
  • DüşünceliGench D kullanıcısına yanıt
    90 biraz oynatır hocam ama sayısalların sizin yapacağınız sıralama aralığındaki obpleri önemli bence 93 üstü tutmaya çalışın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT NE KADAR ARTAR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.