Şimdi Ara

OBP DÜŞER Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ismim ozan 2023 senesinde liseden mezun oldum 2004 ekim doğumluyum ama 2005 lilerle okudum herhangi bir sınıf tekrarı sınıfta kalma yaşamadım , 2023 yılında sınava girdim fakat bir sene mezuna bırakıp 2024 de tekrar girip üniversiteye yerleştim ve şuan üniversitedeyim bölümü de üniversiteyi de beğenmedim bu sene yani 2025 senesinde sınava giremeyeceğim başvuru yapmadım fakat önümüzdeki sene 2026 haziranda sınava girersem obp puanımı düşer mi , obp puanım kaç yıl geçerli , herhangi bir sorunum olur mu lütfen yardımcı olun

• 2026 de OBP tam puan olur başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

hocam emin misiniz benim için artık hayat meselesi oldu artık girdim girdim giremedim hayatım bitecek 2023 de mezun oldum ve ilk kez girdim sınava 2024 de mezuna bırakıp 2. kez girdim 2025 de yani bu sene başvuru yapmadım girmeyeceğim ama önümüzdeki sene 2026 da gireceğim herhangi bir obp sorunu yaşamam değil mi bazı sitelerde obp sadece 2 yıl geçerli sonra düşer falan yazmışlar

• ozanım bu sene kırılır seneye kırılmaz. bilkent ctis'i öneririm. hadi hayırlısı.

• ozan kardeş sıkıntı etme bu sene kırılır sadece ve zaten başvurmamışsın. kafanı topla haziran gibi YKS 2026 için yavaştan çalışmalara başla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozank2004 O kullanıcısına yanıt

Öyle bişi yok sen rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam ben normalde il dışında okuyordum 1. dönem sonu özel bi üniversiteye yatay geçiş yaptım yks puanım ile , şimdi ise tekrar il dışındaki üniversiteme geri dönüp üniversiteyi dondurmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi üniversite kaydımı dondurmamın ya da dondurmayıp direkt üniversite kaydımı da silebilirim obp ya da yks ye giriş icin herhangi bir sorun olur mu  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp sıralamaları düşer mi
    11 ay önce açıldı
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank2004

peki hocam ben normalde il dışında okuyordum 1. dönem sonu özel bi üniversiteye yatay geçiş yaptım yks puanım ile , şimdi ise tekrar il dışındaki üniversiteme geri dönüp üniversiteyi dondurmayı düşünüyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi üniversite kaydımı dondurmamın ya da dondurmayıp direkt üniversite kaydımı da silebilirim obp ya da yks ye giriş icin herhangi bir sorun olur mu  

sinavla yerlestikten sonraki sene obp kirilmasi disinda bi problem olmuyor universite meseleleri diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.