Şimdi Ara

Oblivion YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a ben oblivion oynuyorum biraz oyunu kavradım fakat anlamadaığım noktalar var

kapasite nasıl arttırılıyo ya bir türlü bulamadım birde level atlamak için neler gerekiyo (ne gerekiyo)

????

• kapasite dediğin şey sanırım büyü becerilerin büyülerin kullandıkça artar örn sen kılıçla sürekli bir canlıya vurursan kılıçın verdiği damage artar veya conjuaction skilinde sürekli skeleton çıkarırsan bu skilinde artar skilin artması şu yarar sağlar daha az mana ver ve sonralarda daha güçlü yaratıkları çıkarabilmeni sağlar. skillerin artınca aşağıda ay işaretiyle beraber yukarı gösteren bir ok görünür onu görünce git 1 saat uyu level atlarsın ve puanlarını verirsin

Orjinalden alıntı: Uchiha Sasuke

teşekkür ederim ama kapasite dediğim o değil hani varya ilk başladığımızda bize yüklerimizi taşımamız için bir kapasite veriyorlar 225 tane onu nasıl arttırırız ?

Valla özel bi büyülü yüzük vardı bende ekstra taşıma alanı sağlıyordu ama birde galiba strength artıncada artıyor olabilir ama emin değilim ondan..

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

kapasite dediğin şey sanırım büyü becerilerin büyülerin kullandıkça artar örn sen kılıçla sürekli bir canlıya vurursan kılıçın verdiği damage artar veya conjuaction skilinde sürekli skeleton çıkarırsan bu skilinde artar skilin artması şu yarar sağlar daha az mana ver ve sonralarda daha güçlü yaratıkları çıkarabilmeni sağlar. skillerin artınca aşağıda ay işaretiyle beraber yukarı gösteren bir ok görünür onu görünce git 1 saat uyu level atlarsın ve puanlarını verirsin

Shadow of Mordor ÇOK ZOR YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet şimdi level atladım str arttırdım kapasite arttı saolun bi de dedğiniz yüzüğü hangi şehirde bulurum
  • yüzüğün öğle yeri yok görevlerde karşına çıkar ama ben sana bi hile vereyim seni bi yere götürüyor oyudaki bütün itemler burda bulabilirsin " tuşuna basıosun konsola player.coc testinghall yazıosun ışınlanıosun veya burdan ismini bulabilirsen bakhttp://www.trgamer.com/hile.asp?id=1876

http://forum.donanimhaber.com/m_6341639/tm.htm
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.