Efsane afişi , bu konuda akla gelen ilk figürlerden . En'lerdendir , saygı duyarız .
quote:
Orijinalden alıntı: AH.C
Apocalypse Now Fail-Safe The Great Dictator The Hill Idi i smotri Mandariinid Ballada o soldate Paths of Glory No Man's Land Jariskatsis Mama
Belgesel olarak da The World at War, taraflı ya da tarafsız olması dikkate alınmaksızın kesinlikle izlenmesi gereken daha iyisi çekilemeyecek bir eser. Çünkü Karl Dönitz gibi savaşta büyük rol oynamış kişilerin röportajları bulunuyor.
liste ufkumu genişletti resmen. birçoğunu izleme listeme aldım teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A
izlemediysen bu 3 bölümlük alman dizisini izle. almanların savaş boyunca bulundukları psikolojiyi ve bunlardaki değişimleri çok güzel ele almışlar.
seriyi bugün itibariyle bitirdim şu kadar diyeyim "band of brothers" getir götürünü yapar. adamlar kendi yenilgilerini o kadar güzel objektif anlatmışlar ki resmen aşık oldum.
sufistike
kullanıcısına yanıt
aynen öyle bende hatunla beraber tekrar izleyeceğim ama netflix'e düşmesini bekliyorum. normalde savaş filmlerini sevmez ama bu filmde sadece savaş değil her şey var ve her yönüyle anlatılıyor o yüzden eminim sevecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A
aynen öyle bende hatunla beraber tekrar izleyeceğim ama netflix'e düşmesini bekliyorum. normalde savaş filmlerini sevmez ama bu filmde sadece savaş değil her şey var ve her yönüyle anlatılıyor o yüzden eminim sevecektir.
Acaba Sovyetlerin yaptığı katliamlarla ilgili bir film de var mı, aradım da bulamadım.
Arabistanlı Lawrence yada the hunt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme