Şimdi Ara

Object 268 kasmaya değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar türkçe wot forumlarında bazıları çok iyi mükemmel camosu ve pen i var dıyorlar hakıkaten baktıgım zaman pen degerı gayet ıyı. fakat bazılarıda eskiden op olduğunu fakat nerf yediğini vede hiçbir konuda başarılı olmadıgını söylüyorlar..yani zırh yok hız yok vs tarzı yorumlar var gerçekten kararsız kaldım..aslında 750 damage 3,64 fire rate gayet iyi..

şuanda heavy e100 ü açmama 30k exp kaldı sizce e100 mü açayım yoksa object 268 mi kasayım?? çünkü 6 mılyon sılverda kolay toparlanmıyor...

buarada object 268 için sıfırdan başlamak sürekli alt tier oynayacak olmak açıkçası benı bayagı bir düşündürüyor...

• Merhaba @dragonbornx,

Eğer Object 704 tankına sahip olsaydınız ve bu soruyu sorsaydınız muhtemelen bu tankın sizi oldukça eğlendireceğini söyleyip almanızı tavsiye ederdim. Çünkü inanılmaz başarılı delme oranı, dakika başına hasarı ve alfa hasarı sayesinde bu tank sizi oldukça eğlendirebilirdi. Fakat sizinde dediğiniz gibi bu tankın da zayıf noktaları bulunuyor. Özellikle önünüzden gelen bir çok atış size zarar verecek ve sürücünüzün ölmesine sebep olacak. Aynı zamanda yandan alacağınız atışlar mühimmat deponuzu kolayca zarar verecek, bunun yanında da yakıt tankınız oldukça narindir ve kolayca yok edilecek veya alev alacak. Seçiminizi bunlara göre yapmanızı öneririm.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • 268 bende var. su kadarini soyleyebilirim ki; yeni guncelleme ile gucu (kendi etrafinda donusu, hasari 850'den 750'ye dusmesi gibi) dusuruldukten sonra, geri donup 704 aldim. oralara kadar gelirsen bence isu ve 704 u satma. 268 i aldiktan sonra ikisinden biri ile katliyama devam edersin. kendi sinifinin topu konusunda isunun (bence) tek rakibi RaHMi abi. indirim gelirse, isu'yu bile tekrar alabilirim. sanirim 268 bana yaramadi. ama isi bilenlerin elinde tam bir HULK :)

iyi avlar.
  • SU-152 tam bir troll ve eglence makinasi, ISU-152 bildigin olum makinasi, Obj. 704 eglenceli ve zirhi delememe gibi bir sorunu olmayan birsey fakat Obj268 ne zaman gorsem hep kacma egiliminde olan bir tank :D

Bende o agactayim ve agac tier5 den itibaren ideal bir delme orani ile ilerliyor, iyi pusu ve guzel bir poziyson ile zaten o agactaki camo degerlerinin yuksel olusu sayesinde zorlanmadan kasabilirsin, kendimde o agaci kasiyorum zaten. Lakin tanklarin agir hareket etmesi ve donus hizlari biraz sorun olusturabilir. Haricinde zorlanacagin bir konu yok bana kalirsa.
  • bu agacin en kotu tanki su85 en iyisi isu152+bl10 topudur su 100 den sonra su152 cok keyifli gelmisti zayif zirhli bircok tanki vurdugu gibi yok eder 152 lik he top ile su an obj704 teyim full halde 50k exp kastim ama devam edesim yok ilerde belki , sahsi kanaatim oyunda rhm nin keyfini veren tank yok hele acik haritalarda , 268 hevesim 704 ile 300k exp kasmaya calisirken yok oldu gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.