Şimdi Ara

(Oasis) Şehitler için Yürüdük!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Saat Önce Şehitlerimiz İçin Yürüyüş yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceMavisi18 -- 19 Mart 2008; 11:37:25 >

• Hiç yorum yapılmamış halbuki ne kadar güzel bişi
    Kutlarım kardeşim sizi herkes sizin kadarvefalı değil
  • Çok Güzel Düşünmüşsünüz :)
  • cok güzeL bir duygu oyunda olsa bile HERŞEYin vatan için oldugunu göstermek, o yüce sehitlerimizi düsünmek ne kadar güzel bir sey..Mekanları cennet olsun..
  • çok mütis bişe

keske herkes bu etkinliklerin değerini bilip bu tür program yapsa
  • 76 lvl pasificteyim böyle bir yürüyüş görmedim görsem kesin katılırdım gerci ramazandan bu yana pasificteyim ama yinede bi defa olsun yürüyüş yapılmadı belki yapıldıda ben görmemişimdir.
  • Çok güzel bir düşünce... fakat bizim serverda görmedim böyle şeyler :( zaten fazlada giremiyorum girsemde her taraf b*t
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitek ben hoş karşılamıyorum böyle şeyleri herhalde. bu tarz şeyler oyun içi yani savunduğumuz şeylerin maneviyat önemini düşürür hatta yabancılar nezdinde ayaklar altına alır. tavsiyem böyle şeylere katılmayıp daha fazla kendimizi küçük düşürmememiz heleki şehitlik mevzusu böyle gayriciddi bişeye kesinlikle alet edilmemeli...

keza halkımız yürümekten başka bişey bilmiyor bayramlarda seyranlarda hep yürürler her ulusal günümüzde hurra toplanıp jangan hotan yürüyüşü çok gereksiz. bu insanların en az yarısının gc den şurdan burdan birbirne küfür eden gece yarıları milletin botunu pk yapan onu bunu scamliyen kendine hayrı olmıyan insanlardan oluşmadığı ne malum? vatanına en hayırlı olan insan işini en iyi yapan insandır yürüyen insan değil. öğrenciysen oku işçiysen işini düzgün yap gerisi tırıvırı. lütfen daha dikkatli olun. ve böyle gereksiz aktivitelere prim vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 19 Mart 2008; 8:16:14 >

• GREECE de de yapıldı.hatta bende yer aldım.onur duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

bitek ben hoş karşılamıyorum böyle şeyleri herhalde. bu tarz şeyler oyun içi yani savunduğumuz şeylerin maneviyat önemini düşürür hatta yabancılar nezdinde ayaklar altına alır. tavsiyem böyle şeylere katılmayıp daha fazla kendimizi küçük düşürmememiz heleki şehitlik mevzusu böyle gayriciddi bişeye kesinlikle alet edilmemeli...

keza halkımız yürümekten başka bişey bilmiyor bayramlarda seyranlarda hep yürürler her ulusal günümüzde hurra toplanıp jangan hotan yürüyüşü çok gereksiz. bu insanların en az yarısının gc den şurdan burdan birbirne küfür eden gece yarıları milletin botunu pk yapan onu bunu scamliyen kendine hayrı olmıyan insanlardan oluşmadığı ne malum? vatanına en hayırlı olan insan işini en iyi yapan insandır yürüyen insan değil. öğrenciysen oku işçiysen işini düzgün yap gerisi tırıvırı. lütfen daha dikkatli olun. ve böyle gereksiz aktivitelere prim vermeyin

sana katılıyorum ama onlarda tabıkı ıyı nıyetle yapıyorlar ama şehit mevzusunu başka ülkelerin bizi esir ettiği bir oyunda dile getirmek gereksiz ve bncede saygısızlık.

• Yorum yapan Herkese Sonsuz Teşekkürler
  • Gerçek hayatta da bu tepkinin %1 ini gösterebiliyor muyuz acaba ?
  • GAVURLAR ANLASIN TÜRKLERİN GÜCÜNÜ
  • YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER
  • KAHROLSUN PKK YAŞASIN TÜRKÜYE
  • TURKIYE LAİKTİR LAİK KALACAK!!!
  • ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Atılan sloganLar bunLarmış..
  • Çok güzel.Ben en çok yürürken yapılan muhabbetleri sonrada arkadaş olup beraber Exp. kasmayı seviyorum.İyi bir arkadaş kazanıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

• GAVURLAR ANLASIN TÜRKLERİN GÜCÜNÜ
  • YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER
  • KAHROLSUN PKK YAŞASIN TÜRKÜYE
  • TURKIYE LAİKTİR LAİK KALACAK!!!
  • ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Atılan sloganLar bunLarmış..

• Yoldaş merhaba direk SSCB bayrağını ve sol yumrukları gördüm anladım :) yorumunda ne demek istediğini anladım herhalde gibi yani emin deyilm ... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.