yok mu bana acil yardım edebilecek bir üstad ? bu cihazı çok merak ediyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
merhaba.bu cihaz gerçekten çok iyi.ben de htc p3300 var.yani aynısı.sadece htc firması o2 firmasında bu cihazı yapıyor.kasada biraz oynamalar yapıyor.http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.php cihazda fm radyo var.gps var.tomtom yüklü geliyor zaten.kullanmak istediğin şeye bağlı.ama tüm ihtiyaçlarını görecek bi cihaz ben tavsiye ederim
Bu cihazı ben aldım. Gerçekten çok kapsamlı bir cihaz. GPS satelite bağlantısı windows uygulamaları word excel FM radio TV izleme imkanı kablosuz internet bağlantısı gibi yeryüzünde ne varsa hepsini bu cihazda bulabiliyorsun. O2 firmasının ürünü İMEİ kaydını yaptırdım. Uygun alıcı bulursam maliyetine satacağım. Çünkü orbit benim ihtiyaçlarımın üstünde..
quote:
Orjinalden alıntı: aydinbkk
yok mu bana acil yardım edebilecek bir üstad ? bu cihazı çok merak ediyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Bu cihazı birkaç ay kullandım gerçekten çok başarılı ve harika bir cihaz. Eğer sorun denebilirse tek problemi 200 MHz hızında olduğu için biraz yavaş kalması bunun dışında neredeyse kusursuz !