Şimdi Ara

o2 XDA ORBİT Smartphone Lütfen Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu cihazı kullanan yada bilen forum üstadlarından bilgi rica ediyorum..fm radyo su da varmış galiba..yurtdışından bir tane almayı düşünüyorum henüz hiç böyle bir smartphone kullanmadım..lütfen benden tavsiyelerinizi esirgemeyin..teşekkürler..http://cgi.ebay.de/XDA-Orbit-inkl-TomTom-Navi-2-Jahre-Garantie-OVP_W0QQitemZ130130690177QQihZ003QQcategoryZ70766QQrdZ1QQcmdZViewItem

• yok mu bana acil yardım edebilecek bir üstad ? bu cihazı çok merak ediyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • merhaba.bu cihaz gerçekten çok iyi.ben de htc p3300 var.yani aynısı.sadece htc firması o2 firmasında bu cihazı yapıyor.kasada biraz oynamalar yapıyor.http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.php
    cihazda fm radyo var.gps var.tomtom yüklü geliyor zaten.kullanmak istediğin şeye bağlı.ama tüm ihtiyaçlarını görecek bi cihaz ben tavsiye ederim
  • Bu cihazı ben aldım. Gerçekten çok kapsamlı bir cihaz. GPS satelite bağlantısı windows uygulamaları word excel FM radio TV izleme imkanı kablosuz internet bağlantısı gibi yeryüzünde ne varsa hepsini bu cihazda bulabiliyorsun. O2 firmasının ürünü İMEİ kaydını yaptırdım. Uygun alıcı bulursam maliyetine satacağım. Çünkü orbit benim ihtiyaçlarımın üstünde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinbkk

yok mu bana acil yardım edebilecek bir üstad ? bu cihazı çok merak ediyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Bu cihazı birkaç ay kullandım gerçekten çok başarılı ve harika bir cihaz. Eğer sorun denebilirse tek problemi 200 MHz hızında olduğu için biraz yavaş kalması bunun dışında neredeyse kusursuz !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.