Şimdi Ara

O seni unutmuş, sen onu unutamamışsan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 seneden fazla oldu, unuttum diyorum ancak yalan. Sadece alıştım ve kabullendim. Hala öfkeli ve sinirliyim ama gelirse 1 dakika bile düşünmem sanırım. Hala başka kimseyle birlikte olamadım. Bazen yaklaşıyorum birisiyle olmaya fakat sonradan vazgeçiyor ve bırakıyorum. Bir kıza karşı duygularınız oluşmaya başladığında içinizde onu gördüğünüzde bi heyecan, ürperti, tedirginlik gibi bir şey olur ya o artık hiç olmuyor. Bir kızla konuşmak istersem eğer sadece güzel olduğu için. Bazense sadece cinsellik için ama onu bile yapamadım henüz. Bir kızla yatağa girdiğimde yarısında bıraktım. Ne zaman ve nasıl düzelecek hiçbir fikrim yok. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım hayatım boyunca bu tarz dertlerim olmaz. Şu ana kadar olmadı. Düşünmesi bile rahatsız edici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiFiMAN Super Mini H kullanıcısına yanıt
    Valla dert değil aslında hocam milletin ne dertleri var. Benim de hayatım güzel aslında, işim iyi maaşım iyi yurtdisinda yaşıyorum yediğim önümde yemediğim arkamda. Ama hep tek bi kişiyle birlikte olmak istemiştim, olmadı. Yeni birisi de olmuyor çok denedim.

Bir de uzun bir dönem de arkadaşlığımız vardı öncesinde 4 sene kadar. Çok şey yaptık birlikte şimdi boşlukta ve eksik hissediyorum çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 23 Aralık 2019; 3:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Valla dert değil aslında hocam milletin ne dertleri var. Benim de hayatım güzel aslında, işim iyi maaşım iyi yurtdisinda yaşıyorum yediğim önümde yemediğim arkamda. Ama hep tek bi kişiyle birlikte olmak istemiştim, olmadı. Yeni birisi de olmuyor çok denedim.

Bir de uzun bir dönem de arkadaşlığımız vardı öncesinde 4 sene kadar. Çok şey yaptık birlikte şimdi boşlukta ve eksik hissediyorum çok.
    Benim de pek bir derdim yok. Böyle dertlerim hiç yok. Okulumu bitirmem gerekiyor, aşırı uzadı, bunu da dert etmiyorum nedense, o kadar. Ha bir de kiloluyum ama bunu da dert etmiyorum. Tıbben çaresi çok da.

• HiFiMAN Super Mini H kullanıcısına yanıt
    Kendinize eş seçerken çok dikkatlli olun hocam. Kızlara bakış açınız nasıldır bilmem ama benim gibi kendinize hayat arkadaşı arıyorsanız aşırı dikkatli olun. Çünkü sonrasında terk edilirseniz veya aldatilirsaniz vs. Beyniniz kalbiniz başka şey düşünemiyor. İnsan çok garip. Bir çok derdi atlatiyor parasızlık işsizlik vs ama aşk meselelerini kafasından atarken daha çok zorlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Kendinize eş seçerken çok dikkatlli olun hocam. Kızlara bakış açınız nasıldır bilmem ama benim gibi kendinize hayat arkadaşı arıyorsanız aşırı dikkatli olun. Çünkü sonrasında terk edilirseniz veya aldatilirsaniz vs. Beyniniz kalbiniz başka şey düşünemiyor. İnsan çok garip. Bir çok derdi atlatiyor parasızlık işsizlik vs ama aşk meselelerini kafasından atarken daha çok zorlanıyor.
    Büyük konuşmayayım ama 28 - 29 yaşıma geldim. Cinselliklerimi hep parayla karşıladım (Sevgilim olmadı yani) ve bu saatten sonra da kendi yanıma birini almam hocam. Olur da yaşlanırsam da huzur evine yerleşirim.

• meslek ne hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EienV kullanıcısına yanıt
    Video game tester

• hocam bana pm atar misin mobilde atamiyorum anlamsiz bi sekilde vpn engelliyor diyor opera kullandigimdan

• ilk 1-2 sene birkaç kız denersin olmaz, sonra 4-5 sene olur artık başkası çıkarsa karşına olur. birkaç sene çıkarsın edersin sonra evlenirsin.

ayrılma terkedilme falan çok da önemsemeyin, hayatın sonu değil. boşanmak da ölüm değil, belki yenisi daha da iyi olur, olanla da olduğu kadar gittiği yere kadar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.