Şimdi Ara

O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (27.04.17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (27.04.17)
    quote:

İşletim sisteminizde kilitli olarak bulunan kayıt anahtarı (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını düzenleyerek, birleştirebilen profesyonel bir disk birleştirme programıdır. O&O Defrag Professional Edition programı size 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor ve bu yöntemlerden istediğinizi kullanarak dosyaları düzenleyip, birleştirebilirsiniz.

Programın size sunduğu ilk yöntem "Space" ile disk dosyalarınızı daha hızlı birleştirerek zamandan kazabilirsiniz. "Complete/Name" yönteminde diskinizde dağınık olarak bulunan dosyalar yeniden düzenleniyor. Bu sayede tüm dosyalarınız alfabetik sıraya göre tekrar diziliyor. Son yöntem "Complete/Date" ise veritabanı ve dosya sunucuları için özel olarak tasarlanmıştır. Bu yöntem ile dosyalar, üzerinde yaptığınız değişikliğin tarihine göre düzenleniyor ve en son değişiklikten başlamak üzere sıralanıyor.

İndir: O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (32-Bit)
    İndir: O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (64-Bit)
    Limit: 30 Günlük Kullanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 27 Nisan 2017; 16:47:6 >

• hemen güncelleyeyim.çok güzel bir defrag programıdır.tavsiye ederim
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

hemen güncelleyeyim.çok güzel bir defrag programıdır.tavsiye ederim
    sağol

Geçen gün denemek için yükledim ama memnun kalmadım. Sebebi, gerçek zamanlı disk birleştirmesinin olmamasıydı. Diskeeper'da gerçek zamanlı disk birleştirme var bir kere yüklüyorsun bir daha programı açmana bile gerek kalmıyor. Her şeyi arka planda kendisi hallediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 29 Ağustos 2010; 0:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

sağol

Geçen gün denemek için yükledim ama memnun kalmadım. Sebebi, gerçek zamanlı disk birleştirmesinin olmamasıydı. Diskeeper'da gerçek zamanlı disk birleştirme var bir kere yüklüyorsun bir daha programı açmana bile gerek kalmıyor. Her şeyi arka planda kendisi hallediyor.

ama bence ayda bir kere manuel bizim çalıştırmamız daha mantıklı,real time çalışırsa sistem kaynaklarının kullanımı açısından kötü olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

sağol

O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (27.04.17)

ben 12 sürümünü bir süredir kullanıyordum şimdi yeni çıkan 14 numaralı sürümüne geçtim gerçek zamanlı birleştirme olmadığını söylemişsiniz ama gözünüzden kaçmış her halde var çünkü bende önceden manuel birleştirme yapılması taraftarıydım ama 14 numaralı sürümde birleştirme yapılırken oyun açtım ve uzun süre oynadım herhnagi bir performans düşüşü yaşamadım ve bu düşüncem bir miktar değişti

• Gözümden kaçmış olabilir doğrudur. Fakat Diskeeperdaki gerçek zamanlı disk birleştirme bu yazılımınkinden farklı çalışıyor. Belli gün ve saatlerde birleştirmek yerine parçalanan dosyalara anında mudahale edip birleştiriyor. Sürekli parçalanan dosyalarıda diskin belli bir noktasına taşıyıp diğer dosyalarında parçalanmasını engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Eylül 2010; 23:50:32 >
  • Diskeeper de başarılı bir program ama o dediğin özellik bu programda da var programa takmışsın herhalde biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    CM 01/02 de en iyi takım?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win 7 nin disk birleştiricisi yetersiz midir ya da arada dağlar kadar fark mı var? ayrı program kullanmamız şart mı?
    açıklayabilirmisiniz
  • win7 ve vistanın disk birleştiricileri sadece birleştiriyor ama bu tür programlar hem birleştiriyor hemde hdd yi kullanım durumuna göre yeniden sıralayıp programlara erişim süresini azaltıyor ve bazıları yeniden parçalanmasını engelliyor
  • teşekkürler
    bu durumda gerekli görünüyor
  • En iyi defragtır(en iyi dik birleştirmedir) tabi ki bana göre Lisanslısını kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

İstediğiniz türden sıralama yapıyor ister isme göre ister tarih ister daha kapsamlı(erşim yani hız ve performasn için önemli)...
    Bilgisayarınızın hızını(performansını) arttırıyor.
    Bilgisayra rahatlama veriyor. Comlete(komple) bakımını kullandığınızda disk birleştirme biraz zaman alıyor fakat bir taraftan disk bilrleştirirken diğer taraftan bilgisayrınızı kullanabiliyorsunuz ve ağrılaşma yapmıyor.
    İnglizce olmasından korkmayın..

Ben 11 ini kullanıyorum Kampanyalı(lisanslı) almıştım...Arada sırada kampanya yapıyor eğer denk gelirsem buraya yazarım...

Kurura bakmayın unutmuşum PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 17 Ocak 2011; 12:50:59 >
  • evet ben de bi 4 senedir falan kullanıyorum. gerçekten başarılıdır. ama artık mac'e geçtim o da ayrı :). mac için alternatif bakmak lazım.
  • Wındows 7 otomatık dısk bırlestırme yapıyor , acaba bununla yapmam extradan bır yararı olurmu aynı ıslevmıdır ?
  • O&O Defrag Profesyonel Edition 20.5 Build 603 Final (27.04.17)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.